Autors Tēma: Pie kaimiņiem - Krievija  (Lasīts 15811 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Pie kaimiņiem - Krievija
« Atbilde #105 : 2017. gada 26. marts, 10:37:20 »
Nu tad šeit es gaidu Zigfrīda pievienotos foto - cik sovjetu ekomomikā veidotām rūpnīcām tas ir noticējis pats un VEF, vai RRR akciju nopircis par naudu, savu naudu. Ir citi personīgas ticības TAI ekonomikai pierādījumi? Tātad gaidu akciju foto.
Un kas tad ir vadījis mūs iekš jauniem ekonomiskiem apstākļiem? Amerikāņi, jeb komjaunatnes, kompartijas un VDK izaudzināti zaglēni?

Kas ta cels mūsu ekonomiku? Amerikāņi eliti izšāva un parāva bedrē mūs uz 50 gadiem?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #106 : 2017. gada 26. marts, 14:51:26 »
Nu tad šeit es gaidu Zigfrīda pievienotos foto - cik sovjetu ekomomikā veidotām rūpnīcām tas ir noticējis pats un VEF, vai RRR akciju nopircis par naudu, savu naudu. Ir citi personīgas ticības TAI ekonomikai pierādījumi? Tātad gaidu akciju foto.
Un kas tad ir vadījis mūs iekš jauniem ekonomiskiem apstākļiem? Amerikāņi, jeb komjaunatnes, kompartijas un VDK izaudzināti zaglēni?

Kas ta cels mūsu ekonomiku? Amerikāņi eliti izšāva un parāva bedrē mūs uz 50 gadiem?

Redzi, viens jautājums ir iespēja, bet pavisam kas cits - reālā realizācija. Un tas brīdis, kad no RVR veda ārā tonnām vara vadus nodošanai lūžņos tā vietā lai iemontētu tos elektrovilcienos, tā vairs nebija sovjetu, bet gan neatkarīgās LV ekonomika, jo MP bija Godmanis, kuru, starp citu, biezā slānī konsultēja kas? Kas gan cits, - mūsu draugu un sabiedroto rietumnieku ekonomikas "eksperti". :) Mūsējie antiņi tiem vilku purniem toreiz klausīja uz vārda, tāpat kā tagad. Un tas, ka mums rūpnīcas nav vajadzīgas, to ne pats godmaņpaps izgudroja, - to viņam visgudrie sabiedroto "eksperti" pačukstēja. Tā kā nav obligāti eliti izšaut, ir arī citi līdzekļi, kā bez biksēm atstāt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #107 : 2017. gada 26. marts, 14:57:08 »
... un cik man zināms, mūsu "Lauma", "Rimako" un vēl noteikti kādi citi uzņēmumi jau labi pasen ražo kur? Pie pēdējā Eiropas diktatora - sliktā Lukašenko, kuram PSRS rūpnīcas + jaunienācēji vēl ražo un ražo ... Bet slikts baķka vispirms bija tieši tāpēc, ka dažus labus mūsu draugu "ekspertus" pasūtīja uz to vietu, kur karaļi kājām iet. Atšķirībā no mūsu tūdalniekiem.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #108 : 2017. gada 26. marts, 15:40:30 »
Mjā man arī žēl, ka Skaitļošanas centrus nolikvidēja deviņdesmitajos. Varēja tak vēl strādāt un strādāt, cik darba vietu gāja zudumā, ak vai.

P.S. 256 kilobaiti bij viens pasmags metāla disks, bet tas jau nekas! :) Kā drīkst likvidēt!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #109 : 2017. gada 26. marts, 20:09:02 »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #110 : 2017. gada 27. marts, 21:09:47 »
Vakardienas notikumu laikā Maskavas poliči piekāvuši skolnieku no Anglijas par atteikšanos uzrādīt pasi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #111 : 2017. gada 29. marts, 07:27:59 »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #112 : 2017. gada 31. marts, 10:58:13 »
Īsi par aktuālo un bijušo:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #113 : 2017. gada 06. aprīlis, 06:22:31 »
Lasu šorīt FB Krievijas TV atreferējumu, ak vai. Vakardienas "sarunu šovu" tēma - Vācija nepareizi sēro. Par maz. Slinki. Vācieši slikti sēro!!! Branderburgas vārti nav izgaismoti Krievijas karoga krāsās!!! Un tas dienās, kad Krievijā notiek šo mirušo bēres un ir vispārējas sēras. Kā var sērot, ja vācieši Branderburgas vārtus nav pareizi izgaismojuši...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #114 : 2017. gada 06. aprīlis, 08:33:01 »
kurā tur pilsētā pikets pret terorismu esot bijis pieteikts jau 27.martā.
Tā "Dozhdj" ziņoja.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #115 : 2017. gada 06. aprīlis, 17:12:26 »
Pēterburgas terorakta tumšā puse:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #116 : 2017. gada 06. aprīlis, 18:45:58 »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #117 : 2017. gada 13. aprīlis, 06:48:34 »
Kā jums Safronkova runa ANO? :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #118 : 2017. gada 13. aprīlis, 07:53:12 »

Krievija trešdien uzlika veto ANO Drošības padomes rezolūcijai, kurā Sīrijas valdībai pieprasīts sadarboties izmeklēšanā par neseno ķīmisko ieroču izmantošanu, kurā Rietumi vaino prezidenta Bašara al Asada režīmu. (no LETA)

Tātad, vai es pareizi sapratu - vispirms šitas frukts ir "sašutis", ka tiek vainota Damaska, jo "a viņi tur bija? redzēja?" - par Francijas paziņojumu... Un tad uzreiz - nepieļausim nekādu tur sūda izmeklēšanu...?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #119 : 2017. gada 13. aprīlis, 10:29:28 »
Kā jums Safronkova runa ANO? :)

Ti meņje uvažaješ? Togda pei! Bandjugāni ir bandjugāni. Bez komentāriem.

Komentārs (nenocietos): Tie pagāni gatavojas izlidot no DP, un veido attiecīgu "rusofobisku" ainu iekšājā marketinga vajadzībām. Durvis dauzīs, mums zināma štelle, va ne, biedri?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 13. aprīlis, 10:52:43 no Mao »