Autors Tēma: Pie kaimiņiem - Krievija  (Lasīts 15794 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Pie kaimiņiem - Krievija
« Atbilde #60 : 2016. gada 18. novembris, 08:27:34 »
Šie tak grasījās no Ukrainas piedzīt 3 miljardus.
Bet ja no visām tiesām izstājas, tad jau jamos tās pašas tiesas futbolē...

Viss, kina ņjebudjet...
Smieklīgi, bet ja es piemēram izstātos no vidusskolas, man visi divnieki anulētos?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #61 : 2016. gada 18. novembris, 08:33:08 »
Ha, dedukcijas dievs. A varbūt informācijas par vēlēšanu "kvalitāti" jau pirms rezultātiem bij hotj popoj ješ un tās bij neleģitīmas jau apriori. Piemēram, ja kādu kandidātu bez skaidriem papīriem pirms vēlēšanām iebāž cietumā. Vai visus izņemot vadošo. Un, ja tā, tad visi Tavi apgalvojumi par šim organizācijām ir izēstas čaumalas vērti.

Ha,ha, ha. A ko tad tur vēl tie novērotāji tad vazājās?  :rofl: :rofl: :rofl: Varēja tak jau pirms ... žļakts, kā ar cirvi - neleģitīmas, y mēs pat novērotājus nesūtīsim, jo viss tāpat ir skaidrs!  :rofl: :rofl: :rofl:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2016. gada 18. novembris, 08:38:44 »
O, dalības maksa tagad bubulis. Ta staigā kājām, nafig tam Ušakovam dalības maksu par vietu trambulīnā maksāt...

Oi, tad tak man arī šodien būtu jāpriecājas par visādās e-veselībās izklakarētajiem LV miljoniem! Oi, kā es tā nepadomāju? Tak visādus deģenerātus augstajos ES, LV un NATO amatos ir jāuzskata par savu goda lietu! Ai, ai, ai, nemaz Zigfrids nesaprot, ko nozīmē ģemokrātija! Pavisam no dzīves atpalicis! Šodien, svētkos, noteikti savu attieksmi pārdomāšu! Apsolos!  :rofl:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #63 : 2016. gada 18. novembris, 09:10:42 »
Vot vot. Es arī padomāju par to Hāgasbūšanu atpakaļeniskā skatījumā - tad tagad Pu atzīst hitleriešu noziegumus par cāļa kviecienu? Vai arī - ā, šodien skata lietu par Hasimu, piedalāmies, rīt skata lietu par Mišu - stājamies laukā, parīt - par Džonu - stājamies akal iekšā? Ļoti nesmukas lietas izskatās.
No otras puses - da nafig lielvalstīm ko starptautisku? Tikai ka savu mēslu piepucēšanai.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2016. gada 18. novembris, 09:20:40 »
Kādreiz veikalā "Elvi" viss bija svaigs ... Pirms gadiem 5 - ieskābušas kūkas, pabojājušies augļi ...
Ja salīdzinām "Elvi" ar tribunālu pirms n-tajiem gadiem, ir pilnīgi iespējama tā pati notikumu attīstība.
Tad man būtu jāturpina iepirkties "Elvi"?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #65 : 2016. gada 18. novembris, 09:40:04 »
Pa pa, vai tad Tu tās saskābušās kūkas neiesmērēji ģīmī tirgoņiem? Tā i turpināji klusi krimst pagultē piecus gadus? Vai arī ķiķināji un gaidīji, kā citiem arī vēderi sāpēs? Vai arī tik tuims uz domāšanu, ka piecus gadus vajadzēja saprašanai, ka kūkas saskābušas? Kā tad ir?
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #66 : 2016. gada 18. novembris, 10:14:15 »
Pa pa, vai tad Tu tās saskābušās kūkas neiesmērēji ģīmī tirgoņiem? Tā i turpināji klusi krimst pagultē piecus gadus? Vai arī ķiķināji un gaidīji, kā citiem arī vēderi sāpēs? Vai arī tik tuims uz domāšanu, ka piecus gadus vajadzēja saprašanai, ka kūkas saskābušas? Kā tad ir?

Nē, neizsmērēju, - čeks, saproties, nebija saglabājies.
Bet secinājumus - izdarīju, ka nav tur vairs, ko meklēt. Y tas pats ar to tribunālu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #67 : 2016. gada 18. novembris, 10:23:35 »
Ups, cik tad gadiņus KF vajadzēja, lai apjēgtu skābuma pakāpi? Vecuma marasms valstiskā līmenī?
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #68 : 2016. gada 18. novembris, 11:29:08 »
Pa diagonāli palasīju rakstu, kā Krievijā oficiāli piereģistrējas viesstr''anieki. Baigais centrs uzbūvēts, tiesa, stundas braucienā ar autobusu no metro gala, bet tas nu tā -visur ir savi Mucenieki. Iepatikās radošā pieeja valodas eksāmenam -jākārto KATRU gadu, maksa 500 rb. Esot ar ilgāku -5 g darbību, bet tur maksa 5000rb.

Pareizi ir -ja nu muļķis ņem un visu aizmirst? Mums arī varētu ieviest obligātos latv. lav eksāmenus ik pa 5 gadiem -vismaz žurnālistiem

Atslēdzies Mao

« Atbilde #69 : 2016. gada 18. novembris, 13:41:19 »
Oi, tad tak man arī šodien būtu jāpriecājas par visādās e-veselībās izklakarētajiem LV miljoniem! Oi, kā es tā nepadomāju? Tak visādus deģenerātus augstajos ES, LV un NATO amatos ir jāuzskata par savu goda lietu! Ai, ai, ai, nemaz Zigfrids nesaprot, ko nozīmē ģemokrātija! Pavisam no dzīves atpalicis! Šodien, svētkos, noteikti savu attieksmi pārdomāšu! Apsolos!  :rofl:
Neko neesi dzirdējis par darba/ pienākuma izpildi pilnā apjomā? ? ? :laugh:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #70 : 2016. gada 18. novembris, 13:46:08 »
Nu uzņēmēji, kas nevis sēd savā vagà un zākājas, bet darbojas nozaru asociācijās, ministriju komisijās, starptautiskos forumos, nez kāpèc ir veiksmīgàki. Nē, raždjonnij polzatj..., tas ezim skaidrs.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2016. gada 18. novembris, 14:14:39 »
Oi, tad tak man arī šodien būtu jāpriecājas par visādās e-veselībās izklakarētajiem LV miljoniem! Oi, kā es tā nepadomāju?
Ā , sapratu. Ap sevi jāuzbūvē žogs, jo visi zagļi ir no savienībošanās. Un cukurbiznesa saraustie miljardi pārdodot cukuru tikai savējiem, tad kāreiz veselībai un sētai pietiktu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #72 : 2016. gada 20. novembris, 13:04:56 »
Krievijā tīkliņā sāk vajāt 2002. gadā nožmiegto šansonu izpildītāju M.Krug par to, ka atklājies - tas 2015. uzstājies ar koncertu Ukraiņu batiņam Azov, ir foto/video...  :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 23. novembris, 08:56:02 »
Metiss patiešām ir gana radikāls, bet viņš jau varbūt ir tikai trojas zirgs, vai izlūkošana ar kauju, vai cenas uzsišana pārrunām.