Autors Tēma: dāmu izskats  (Lasīts 9043 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

dāmu izskats
« : 2016. gada 05. janvāris, 09:56:14 »
Pļāpa visīstākajā pļāpu līmenī -
Vai nozīmīgas organizācijas, kas nodarbojas ar plašsaziņas līdzekļiem, t.i. it kā kultūru, vadītājai var ticēt kā labai organizatorei, starptautisku kontaktu uzturētājai utt., ja publiski parādās netīriem, salipušiem matiem, vienvārdsakot -nesakopusies?
Runa par Duļevsku -NEPLP vadītāju. Intervijā Dienā viņa gan skaidri pasaka -"Es nepretendēju būt par padomes seju" -pareizi, Aija, nevajadzētu gan :rofl:

Jeb tā tās lielās ierēdnes izskatās karjeras sākumā  -Sudraba, tagadējā VID vadītāja arī 1. reizē tv izskatījās diezgan dīvaini, kā pati tumsā matus griezusi

Atslēdzies Mango

Re: dāmu izskats
« Atbilde #1 : 2016. gada 05. janvāris, 10:02:13 »
Normāli darba zirgi.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #2 : 2016. gada 05. janvāris, 10:09:55 »
Runa par Duļevsku -NEPLP vadītāju. Intervijā Dienā viņa gan skaidri pasaka -"Es nepretendēju būt par padomes seju" -pareizi, Aija, nevajadzētu gan :rofl

es arī vakar, skatoties TV, pie sevis nodomāju, vai tad cilvēks spogulī nepaskatās nemaz pirms iet uz publisku pasākumu, kurā būs TV kameras utml. kaut kā mums tās dāmas pilnīgās galējībās mēdz iet vai nu dabiskuma piekopējas, kā ceļos, tā veļos uz tikšanos ar žurnālistiem vai arī 5stundas kasa siena gubu uz galvas.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 05. janvāris, 10:13:22 »
Man jau liekās, ka svarīgākais ir, ko tās raganas gultā pieveic... . Un, ja nu tur kaut kas neklapē, tad jāpucējas, jāpucējas, jāpucējas. Bet uz visām tas nekādīgi neattiecas, drīzāk tieši uz tēmā pieminētiem izņēmumiem... . Nu mēs tā kā loģiku no jumta sakam būvēt. A aizliegts?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2016. gada 05. janvāris, 10:43:18 »
un, goda vārds, man grūti pateikt, kurā gadījumā Sudraba izskatījās labāk- vai ar dabīgo vējaslotu, vai tagad ar to baiso ķiveri? bet, par tēmu-priekš tam jau ir sejas,kas dara darbu ar mēdijiem,nu nevar viens cilvēks gan labi izskatīties, gan darbu darīt,ja vien darbs nav-skaisti izskatīties!Un priekš tam pieņem darbā tos kamerģīmjus,vēlams gan, ne pārāk stulbus!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2016. gada 05. janvāris, 10:46:27 »
nevar viens cilvēks gan labi izskatīties, gan darbu darīt
Manuprāt, var. Bet tā nedrīkst būt obligāta prasība, ja vien neesi "seja".

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #6 : 2016. gada 05. janvāris, 10:52:05 »
neprecīzi vrb izteicos, bet gan jau saprati mani! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2016. gada 05. janvāris, 10:56:40 »
Piekrītu, ka uz plānotiem publiskiem pasākumiem ar TV pienākas sakopties, to var uzskatīt par amata uzliktu pienākumu vai savas maizes garozu, uzskatiet, kā gribat.
Bet kā reizēm ir redzēts dzeltenajā presē - nofočēts cilvēks kaut kur uz ielas un nod**sts - paskat, viņai nesakopti mati, nesaderīgs apģērbs un soma ne tādā krāsā! - to es uzskatu par vienkārši žurnālistu cūcību. Ko jūs zināt, no kurienes tas cilvēks atgriežas, varbūt mammas dāčā dobes racis vai trīs dienas ar laiviņām braucis un teltī nakšņojis. Visi ir cilvēki, katram  sava personīgā dzīve.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2016. gada 05. janvāris, 10:57:11 »
Nu a par večiem nav tas pats? Nu tādz briesmonis un puņķu tapa, vēl džemperi biksēs sabāzis - a ģēnijs.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 05. janvāris, 10:58:13 »
Piekrītu, ka uz plānotiem publiskiem pasākumiem ar TV pienākas sakopties, to var uzskatīt par amata uzliktu pienākumu vai savas maizes garozu, uzskatiet, kā gribat.
Bet kā reizēm ir redzēts dzeltenajā presē - nofočēts cilvēks kaut kur uz ielas un nod**sts - paskat, viņai nesakopti mati, nesaderīgs apģērbs un soma ne tādā krāsā! - to es uzskatu par vienkārši žurnālistu cūcību. Ko jūs zināt, no kurienes tas cilvēks atgriežas, varbūt mammas dāčā dobes racis vai trīs dienas ar laiviņām braucis un teltī nakšņojis. Visi ir cilvēki, katram  sava personīgā dzīve.

Politiski publiskām personām likums savu dzīvi it kā neparedz...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2016. gada 05. janvāris, 11:19:47 »
Latvieši visvairāk uztraucas par kāda ārējo izskatu, tas nu fakts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2016. gada 05. janvāris, 11:27:03 »
neskati vīru no cepures?

Mana pārdoma bija -vai ārējā nevīžība netspoguļo arī iekšējo haosu?Vismaz zināmā mērā, dažreiz, pa laikam, varbūt it kā

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2016. gada 05. janvāris, 11:48:36 »
neskati vīru no cepures?

Mana pārdoma bija -vai ārējā nevīžība netspoguļo arī iekšējo haosu?Vismaz zināmā mērā, dažreiz, pa laikam, varbūt it kā
Nedomāju gan. Ja netērē laiku ārējā haosa likvidēšanai, varbūt vairāk paliek darbam ar iekšējo ;)

LV ļautiņi izmisīgi cenšas ģērbties labāk nekā patiesībā var atļauties. Tipa ģērbies kā tas kas tu gribi būt? Bsh
Citur eiropā tik lielu uzmanību tam nepievērš, vairāk siltumam, kvalitātei...
Bet te jau vsp ko kaimiņi padomās svarīgāk kā kas patiesībā ģimenē notiek. Par to tik tiešām nicinu tautiešus

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2016. gada 05. janvāris, 12:14:47 »
Būtu ielikusi bildi. Jo es nesaprotu, kas tur tik graujošs bijis, par ko apspriež.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2016. gada 05. janvāris, 12:20:37 »

Citur eiropā tik lielu uzmanību tam nepievērš, vairāk siltumam, kvalitātei...
Bet te jau vsp ko kaimiņi padomās svarīgāk kā kas patiesībā ģimenē notiek. Par to tik tiešām nicinu tautiešus

es arī tagad lieku uzsvaru uz siltumu un kvalitāti. Bet ko darīt, ja siltums, ko dod dabiski materiāli, ir dārgāks kā lēti sintētiskie sviedrētāji? Un es nevaru iet uz darbu piem. slēpotāju jakā. Beigu beigās, ja tas kādā brīdī izskatās dārgi, tad man jādomā, ka tikšu tex nicināts.