Autors Tēma: dāmu izskats  (Lasīts 9000 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: dāmu izskats
« Atbilde #45 : 2016. gada 06. janvāris, 21:53:09 »
Patiešām jopcik. Padi@su 15 minūtes no dzīves, noskatījos to raidījumu 3x, turklāt ar stopkadriem. Nav viņai nekādu speķainu lēkšķu - normāli tīri mati. Jā, ne vakardien frizieris apmeklēts - griezums ataudzis - un mati nav ielakoti un sacacoti. Iespējams, dienas gaitā ar roku izbraukti, celiņš sastājies, kā sanāk, bet no NETĪRĪBAS tur nav ne smakas. Protams, protams, salīdzinājumā - diktorei katrs mats iestīvināts. Toties te normāls cilvēks, ne vaska lelle.
Bet apdir@t cilvēku par hormonu problēmām un ūsiņām ir zemiskāk par zemisku. Nav tāda likuma, kas noteiktu, kuras vietas ir jāizplūc.

Tfu, snobu ņergas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies samtene

« Atbilde #46 : 2016. gada 06. janvāris, 22:32:12 »
Apskatīju sižetu Broņas ieliktajā saitē.

Nu es nezinu... es nesajutos slikti, ka arī neko TĀDU neredzēju...
TV diktorēm ir jābūt skaistām un safrizētām katru vakaru/rītu, TV šovu vadītājām jābūt stilistu piemeklētā tērpā un perfektā meikapā ik katrā uznācienā, bez šaubām... viņu darba sastāvdaļa ir atrasties kameru priekšā...
AD darba pienākumos laikam tomēr neietilpst nepārtraukta gozēšanās televizorā.

Vispār, cilvēki ir tik dažādi, visi nekad ikdienā nebūs kā no žurnāla vāka nokāpuši...

Nu jā, bet vēlēšanās jau arī mēs joprojām balsojam par "gorbunova frizūrām" :( , tad nu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #47 : 2016. gada 06. janvāris, 23:12:16 »
Patiešām jopcik. Padi@su 15 minūtes no dzīves, noskatījos to raidījumu 3x, turklāt ar stopkadriem. Nav viņai nekādu speķainu lēkšķu - normāli tīri mati. Jā, ne vakardien frizieris apmeklēts - griezums ataudzis - un mati nav ielakoti un sacacoti. Iespējams, dienas gaitā ar roku izbraukti, celiņš sastājies, kā sanāk, bet no NETĪRĪBAS tur nav ne smakas. Protams, protams, salīdzinājumā - diktorei katrs mats iestīvināts. Toties te normāls cilvēks, ne vaska lelle.
Bet apdir@t cilvēku par hormonu problēmām un ūsiņām ir zemiskāk par zemisku. Nav tāda likuma, kas noteiktu, kuras vietas ir jāizplūc.

Tfu, snobu ņergas.
diez kāpēc šī "vienkārši pļāpa"izsauc tik histērisku reakciju :rofl:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #48 : 2016. gada 07. janvāris, 08:13:18 »
Beidzot es arī nsokatījos (kā nekā - 4 lapas piedrukātas jau :D) Uz manu aci mati izskatās tīri. Ok, cepures piepļekāti, bet ir ok. Izskatās kā standarta babulis, kas pie vajadzības strādātu arī līdz pus naktij.
Vairāk smaidu izraisīja kungs ar pagarajiem matiem, kas no pieres atkāpušies, un īpaši tā viena loka, kas tik līgani uz pieres daļas nolaidusies. Šādiem gan vajadzētu tomēr īsu frizūru.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #49 : 2016. gada 07. janvāris, 12:28:15 »
kungs ar pagarajiem matiem, kas no pieres atkāpušies, un īpaši tā viena loka, kas tik līgani uz pieres daļas nolaidusies

lisijs garmatainais

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2016. gada 07. janvāris, 14:31:11 »
Vot, Dimants labi izskatās :P

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #51 : 2016. gada 07. janvāris, 19:10:12 »
Tāds nekopts un nevīžīgs iespaids palika gan, tā otra dāma, Škapare laikam, pilnīgi cits skats.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. janvāris, 21:10:02 no Spārka »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #52 : 2016. gada 07. janvāris, 19:53:04 »
Par nekopto un nevīžīgo izskatu - klasiskā tēze: cilvēki ir dažādi.
Bija man jaunībā paziņa. Feina meitene, sirsnīga, smuka, figūrīga, foršs vecākais brālis (visu meiteņu sapnis!), jauki vecāki, privātmāja. Kā jau daudzi tolaik - pati šuva, adīja, pucējās. Bet viss, ko viņa uzvilka, izskatījās kā no miskastes. It kā paviršs, it kā nošļucis, it kā novazāts... Jauna blūzīte, bet nesēž, izskatās saņurkāta. Nezinu, kas viņai par karmu, bet visas pūles nepriekšā.
Ir tādi cilvēki un viss. Tā pati Straujuma - frizēta un apģērbta, bet izskatās kā nošļukusi sētniece Maņka.

Zin, labāk lai mani operē ķirurgs, kam uzvalks nesēž un izskatās saņurkāts, toties pacienti laimīgi, nekā švīts ar līķu kaudzi bagāžā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2016. gada 10. janvāris, 15:37:47 »
Kaarteejo reizi priecaajos, ka mani darbaa peec izskata neveertee...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #54 : 2016. gada 10. janvāris, 15:55:02 »
Gan jau mūs visus vairāk vai mazāk vērtē, bet man tas nav svarīgi ....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2016. gada 10. janvāris, 16:08:47 »
Nee, nu individuaalaa liimenii, protams, veertee...

Bet- ja pacientam pietiek resursu manu paskatu veerteet, taa ir ziime, ka vinjsh nav mana meerkjauditorija ;)

Darbos visos vsp esmu "aizmuguriski" pienjemta- pa telefonu, peec papiiriem... pat darbaa, kur prasiijaas respektabls paskats, "iekshas" tomeer vairaak veerteeja...

"Freidam" vsp buutu ko teikt par to apseestiibu un iecentreeshanos uz paskatu... (ok, elementaara higieena gan der)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #56 : 2016. gada 31. janvāris, 09:37:05 »
Vispār jau frizūru, smalkas iznešanās un izskata kritērijs Latvijai ir problēma, jo liela daļa ļaužu tik pēc tā arī vērtē kaut vai tos pašus politiķus. Tad nezin kāpēc viļas viņos un izvēlas citus - pēc tiem pašiem kritērijiem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #57 : 2016. gada 31. janvāris, 09:52:30 »
Pa daļai var piekrist. Bet no otras puses - pret sevi nevīžīgs cilvēks lielākoties arī citās lietās nekāds spīdeklis nebūs. Bet nu, jā - kā galveno to nevajadzētu izvirzīt.
Visus sakost!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #58 : 2016. gada 31. janvāris, 10:39:05 »
Kāds zinātnieks vai rakstnieks vai kas cits radošs mierīgi var būt.
Offtopiks - kā te skaitās atsevišķu vecu tēmu atkalatgriešanās apritē - liels grēks vai pieņemama prakse?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #59 : 2016. gada 31. janvāris, 10:44:41 »
Kāds zinātnieks vai rakstnieks vai kas cits radošs mierīgi var būt.
Offtopiks - kā te skaitās atsevišķu vecu tēmu atkalatgriešanās apritē - liels grēks vai pieņemama prakse?
tēmām nav nekāda noilguma ... Runā tik ;)