Autors Tēma: Barselona?  (Lasīts 5232 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Barselona?
« Atbilde #15 : 2016. gada 08. janvāris, 20:33:03 »
pašā Barselonā arī ir tūristu metro biļete, info centrā jau lidostā var dabūt, un uz Ramblas arī

Mēs bijām vakarā uz koncertu baznīcā  -laukums  el Pin -vidū tiešām viena priede -vajag arī tādas izklaides paskatīties

Uz Ramblas ēst nevajag -uzcenots nez cik, bet ir labi restorāniņi mazliet nomaļus

Skatīšanai protams arī Gaudi māja -gan jumts, dzīvoklis vienlaikus arī kā 20gds. sākuma sadzīves muzejs. Gludināmā istaba ar 15 dažādiem ogļu gludekļiem

Man jau patika tirgū nopirkt un sabrūvēt kaut ko pašai

Veikalus arī nevajag aizmirst

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2016. gada 08. janvāris, 20:36:11 »
Dalii muzejs Figerasaa

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2016. gada 08. janvāris, 20:51:28 »
Nu jā, līdz Figueres tāds gabaliņš - bet jautājums, cik dienas plānojat? Vasarā braucot, teiktu, uz Figueres, uz Cadaques. Un vēl kaut kurp tajā virzienā :)
Viesnīcā tikai reizi esmu palikusi, visas pārējās reizes pie draugiem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2016. gada 08. janvāris, 20:58:05 »
7 naktis ... 6 pilnas dienas, man šķiet, ka tas varētu būt pietiekami.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #19 : 2016. gada 08. janvāris, 21:14:43 »
O, tad jau tā nopietni :) Feini, aš skaudība! Bet es nupat uz Sicīliju aprīlī skatos, vot, tā!

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2016. gada 08. janvāris, 21:18:57 »
tas tāds kārtīgs laiks -tikai nevajag saplānot par traku -atstāj laiku vienkārši atpūtai un nekā neapskatīšanai

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #21 : 2016. gada 08. janvāris, 21:19:34 »
Nu ja, tāpēc jau skatos, ko pieķert :) Sicīliju man arī neprātā gribas, bet kamēr nav laimēts loterijā - varu tikai gribēt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2016. gada 08. janvāris, 21:19:41 »
Vienu dienu paņemt to tūrisma autobusu, kas izvadā pa visu pilsētu. Lai rodas priekšstats, no tā var izkāpt, apskatīt vajadzīgo objektu, un pēc laika kāpt iekšā, lai turpinātu ceļojumu pa pilsētu. Familia Sagrada noteikti arī būtu viena no pieturām. Vakaros vienkārši baudīt pilsētas naksnīgo dzīvi, ģitāras spēli āra kafejnīcās, vai pie jūras, izstaigāt pludmali, tur labs akvariums ir, savienots ar Vidusjūru, visa Vidusjūras flora un fauna.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #23 : 2016. gada 08. janvāris, 21:23:51 »
Kā Jums gājis ar valodu zināšanām? Ar angleni tiek cauri?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2016. gada 08. janvāris, 21:29:47 »
Vietējā kataloniešu krodziņā nē, tikai kataloniešu valodā laiž, bet ir taču acu, žestu un ŗoku valoda. Jautri gāja ar saimnieci un veco, mazliet iešvilpušo krodzinieku, bet viss viņiem bija skaidrs, vīns un vītināta gaļa pienesta. Tiešām jutāmies kā senā autentiskā kataloniešu krodziņā, kur visi savējie, nekādu kases aparātu, ne čeku.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #25 : 2016. gada 08. janvāris, 21:32:30 »
Vispār jau es zinu daudz svešvalodas, tikai rokas ātri nogurst ....

Ceru, ka anglene + minimāla itāļu valoda.... glābs pasākumu...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 08. janvāris, 21:37:23 »
Tak skaitīt gan jau māki arī spāniski. Tas lai pateiktu, cik pudeles vajag, vai saprastu, cik jāmaksā. Bet ir taču pirksti.. Vispār citur neatceros, ka būtu problēmas ar valodu. Es gan spāniski arī kaut ko runāju, bet citi lietoja angļu valodu, un viss bija ok.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #27 : 2016. gada 08. janvāris, 22:12:45 »
Nu labi,man nav problēmu tajā zemē, kataloniski jau nerunāju, bet viņi piedod ārzemniekiem, kas runā gana labi spāniski. Jebkurā gadījumā, nav jau pasaules mala, kur nekādas citas mēles nav pat dzirdējuši, īpaši tādā tūristu vieta kā Barselonā :)

Kad pirmo reizi biju Barselonā, arī braucu ar tūristu autobusu, patiesībā ideāli, visās vietās kāpu ārā. Aizveda mani turp, kur gribēju.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #28 : 2016. gada 09. janvāris, 17:20:52 »
Mani mierina tas, ka līdz šim visur esmu tikusi galā ar tām nabadzīgajām svešvalodu zināšanām, kas man ir ... krievu, angļu, vācu, horvātu... tagad arī mazliet itāļu un 2 mēneši ķīniešos ...

Ja kaut ko ar šo un žestiem nevaru, tad to man nevajag ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2016. gada 09. janvāris, 19:39:21 »
tūrisma lielpilsētā nevarēt iztikt ar angļu  -tu ko, kādas vēl problēmas!