Autors Tēma: Elektrība bez vadiem un dīzeļdegvielas varianti...  (Lasīts 8238 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Elektrība bez vadiem un dīzeļdegvielas varianti...
« : 2016. gada 07. janvāris, 10:57:29 »
Štrunts ar to navigāciju, ir rezes kad jālieto paļjubomu un ir reizes, kad slēdz ārā, nokrāso zaļu un iemet dīķī...
Bet tas, ka elektrību zinātnieki štuko, kā padot bez vadiem, tas laikam jau notiek un rau secinājums - mums tak vienalga, vai tas španis manā autiņā ģenerēsies jo tēmīgi uz uztvērēju tiks padots kaut kāds impulss, vai viss notiks manā agregātā uz vietas. Principā mēs esam mūžīgā dzinēja izgudrošanas pievārtē un tas jau ir kaut ko!
Savukārt, lai pieturētos pie likuma, šitāds jautājiens, stulbs laikam. Man pa ceļam ir 3 TRUCK tanki, šie  ir ērti ar to, ka gāž to dīzeli ar lielāku ātrumu un 100 litru var iepūst diezgan žigli un man tas ģeld. Viršos saka, ka droši gāz vieglajā, jo ne ar ko TRUCK dīzelis no vieglauto dīzeļa neatšķiras. A Nestes, A Statoil tāpat? Tur jau nav kam pavaicāt!!! A?

Atslēdzies daddy

Re: Elektrība bez vadiem un dīzeļdegvielas varianti...
« Atbilde #1 : 2016. gada 07. janvāris, 12:08:13 »
Truck dīzelis ir tāds pats, taisnība.
Bet dēļ tā pumpēšanas ātruma ir risks kādu šļuku dabūt uz rokām :)
un tad kad Tu ar sabojāto ancuku iesi viršos taisnību meklēt, iespējams, dabūsi rupjāku atbildi nekā statoilā vai nestē :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2016. gada 07. janvāris, 12:25:05 »
ja izdomās elektrību padot bez zagļiem, es jau nu nepakautrēšos kaimiņa elektrību uz savu uztvērēju novirzīt :)

A tas, ka degviela no vienas cisternas, tas toč, citur pat pie viena sūkņa divas pistoles - resnā un tievā

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 07. janvāris, 12:46:58 »
Ja nebūs vadu, tad elektrību ar spaiņiem nesīs?  :wtf:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2016. gada 07. janvāris, 12:51:34 »
ja izdomās elektrību padot bez zagļiem, es jau nu nepakautrēšos kaimiņa elektrību uz savu uztvērēju novirzīt :)

A tas, ka degviela no vienas cisternas, tas toč, citur pat pie viena sūkņa divas pistoles - resnā un tievā

ko es tur uzrakstīju !!! :facepalm:  bez vadiem! kādiem zagļiem :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2016. gada 07. janvāris, 12:54:05 »
Ja nebūs vadu, tad elektrību ar spaiņiem nesīs?  :wtf:

nē, elektrību var padot ne tikai pa vadiem, bet arī magnetiskā lauka vai starojuma ceļā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2016. gada 07. janvāris, 12:56:08 »
ko es tur uzrakstīju !!! :facepalm:  bez vadiem! kādiem zagļiem :)

aha, kas prātā, tas uz mēles? :)  elektrība varbūt būs šifrēta, nu kā wifi piemēram, un Tu kaimiņa elektrību tāpēc nevarēsi lietot :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2016. gada 07. janvāris, 12:56:43 »
nē, elektrību var padot ne tikai pa vadiem, bet arī magnetiskā lauka vai starojuma ceļā.

vienīgi tai starojuma ceļā ilgstoši atrasties nevajadzētu. Citādi sāksi zumēt un sprakšķēt :)

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #8 : 2016. gada 07. janvāris, 13:22:50 »
Nav ko te fantazēt!Ne elektrības,ne degvielu dižpārdokļu un ražotāju monstroži nepielaidīs nekādus jauninājumus un atklājumus!Tie var iznīcināt šamējo dzīvespēju.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2016. gada 07. janvāris, 13:23:57 »
Nav ko te fantazēt!Ne elektrības,ne degvielu dižpārdokļu un ražotāju monstroži nepielaidīs nekādus jauninājumus un atklājumus!Tie var iznīcināt šamējo dzīvespēju.

Emsim arī bija prāts nodarbināts ar sazvērestības teorijām :)

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #10 : 2016. gada 07. janvāris, 14:05:27 »
Ej nu ej,kāda sazvērestība?!
Lasīju kaut kurā ilustrētā zinātnē par degvielas alternatīvām(ne elektromobiļiem!)-kuras nez kādēl tiek apslāpētas jau pašā saknē.Kāds tak to dara?
Var jau būt,ka arī šis žurnāls ir blefs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2016. gada 07. janvāris, 14:12:04 »
Lasīju kaut kurā ilustrētā zinātnē par degvielas alternatīvām(ne elektromobiļiem!)-kuras nez kādēl tiek apslāpētas jau pašā saknē.Kāds tak to dara?

Tā sen vairs nav patiesība. :)
...būtu man lieki 70 tūkstoši, es Teslu nopirktu :) http://www.teslabaltic.lv/ 

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2016. gada 07. janvāris, 14:36:45 »

cilvēkiem patīk vērpt konspirāciju teorijas..
Ar alternatīvajām enerģijām arī varētu nopelnīt kaudzi naudas, un pirmie, kas tiektos tās ieviest ir līdzšinējo enerģiju ražotāji.. tāpēc teorija netur kritiku

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #13 : 2016. gada 07. janvāris, 14:37:46 »
Daddy
Jā,Teslam jau bija daudzas idejas un ieceres.Un kur tad vēl smuks vīrietis!
Neesmu nekāds specs automašīnu padarīšanās,varbūt vari tautas valodā paskaidrot -kā šis jaukais auto darbojas?Kas viņu baro?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2016. gada 07. janvāris, 14:42:57 »
Nekas īpašs - elektrība no akumulatoriem. Norvēģijā viņu ir padaudz un iet viņas zvērīgi un baisā klusumā. :)

redz to enerģētisko alternatīvu jau baigi daudz nav - ūdeņradis vai kodolenerģija, bet abos gadījumos tās būtu mazas, jaukas bumbiņas, kas pa ielām braukātu. Ok, līdz kodolsprādzienam tur patālu, bet vidi pieķēzīt avārijas gadījumā varētu diezgan ātri.