Autors Tēma: bildes  (Lasīts 1149 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

bildes
« : 2016. gada 08. janvāris, 02:07:42 »
Ja gribas kko labu,un skaistu un nomierinošu...
vispār, daudz labu bilžu...Meklējiet un skatiet paši..es tikai šīs ielikšu,jo man šķiet tik pozitīvi...nu nav viss pasaulē vēl aizkakāts vai ne??

http://www.boredpanda.com/nature-photographers-behind-the-scenes/
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies taj

Re: bildes
« Atbilde #1 : 2016. gada 08. janvāris, 06:32:34 »
 :just_popcorn: Forši, paldies!

Patīk paskatīties visādas tādas lietas - dažreiz jokainas, dažreiz vienkārši ļoti skaistas!  ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 08. janvāris, 08:23:56 »
Man arī patika bildes, bet dažas varēja kļūt par pēdējām šo cilvēku dzīvē - ar laizīgajiem lāčiem un milzu kaķi pie sāniem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. janvāris, 10:15:03 »
Ļoti smuki un pozitīvi, bet nu diezgan ekstrēmi gan. Lai cik arī pieradināts nebūtu dzīvnieks, var sanākt kā tam fotogrāfam ar ērgli.
Bet visu cieņu tam milzu darbam, kas ieguldīts šādu bilžu tapšanā - cik tur laika un pacietības vajadzīgs, un izdomas - nomaskēties par kupenu vai ūdenszāļu čupu.  :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. janvāris, 14:59:56 »
No lāčiem es būtu sabijusies ne pa jokam.  :hug:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. janvāris, 18:41:12 »
nē nu man jau kā neticīgajam Tomam  īstenības moments nav 100% :) tie mazie sniega leopardiņi(vai kas nu viņi) nekāps uz muguras ja mamma staigās blakus... jeb arī mamma tādu kapelēšanu nepielaus ..tātad bilde nebrīvē ...
lāči gan jau arī, līdzīgi mūsu Līgatnes lāčiem..neba nu fotogrāfs tā smaidītu pie savvaļniekiem..bet oky...mīļi vienalga :)
selfijs ar zilo putniņu labs :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega