Autors Tēma: Slimību atkārtošanās  (Lasīts 2733 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Slimību atkārtošanās
« : 2016. gada 11. janvāris, 16:24:42 »
Vai slimības atkārtojas? Nu tādas smagākas, teiksim, vienreiz saslimi ar pneimoniju, tagad vislaik jāuzmanās, kā klepus, tā jāskrien pārbaudīties? Vai klepus var būt arī tikai klepus? Man kaut kāds strjoms.

Atslēdzies Camma

Re: Slimību atkārtošanās
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. janvāris, 17:31:30 »
Tas atkarīgs no ļoti daudziem faktoriem. Tautas novērojums - rudmatainie ar gaišo ādu jau no bērnības ir "švaki uz plaušām". Kurā posmā ir vājums - neesmu izpētījusi.
Pēc stresiem bieži ir saaukstēšanās slimības - hormoni nomāc antivielu veidošanos, tas pats sievietēm ar cikliem. Pēc spēcīgiem stresiem dažiem novēro pastiprinātu zobu bojāšanos, krīt laukā vecās plombes utt...
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. janvāris, 20:30:34 »
Nu it kā nav stresa. Pagaidām klepussīrups.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. janvāris, 22:05:57 »
Tfu, tfu, tfu, ar plaušām man viss kārtībā, bērnībā gan bija smagas angīnas. Tagad ļoooti reti saaukstējos (vēlreiz tfu, tfu, tfu!).
Bet! Parasti pavasaros, kad spožā saule sākas, atmostas herpe uz lūpas.

Eksvīramātei, tāpat manai mammai vājā vieta plaušas, bieži plaušu karsoņi...bet var saprast - karš agrā bērnībā pārdzīvots, gulags..

Nu, katram sava vāja vieta organismā, kas pie noteiktiem apstākļiem aktivizējas, tas jau tā normāli

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. janvāris, 22:34:05 »
Nu nav bijusi tāda vārgā vieta. Slimības nekādas neķērās. Un tad babah, tāds murgs uzreiz. Bez pazīmēm iepriekš.
Par to arī domāju, vai nav kā herpe, kas visu laiku iekšā sēž un ik pa laikam izlauzīsies. Tad toč stresā var iedzīvoties, visulaiku no tā baidoties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. janvāris, 22:35:59 »
Toreiz to pneimoniju kārtīgi "izgulēji" vai tikai apārstēji?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. janvāris, 23:04:50 »
Kārtīgi. Slimnīcā. Pēc tam mājās. Pārbaudīja, palaida uz darbu. Tas bij tik pāris mēnešus atpakaļ. Tāpēc strjoms, vai nekas, nekas nepalika, vai neatgriezīsies. Tas klepus tagad.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2016. gada 12. janvāris, 08:30:27 »
Drīkst? :)
Dzīvē atkārtojas situācijas, kad Tavs viedoklis netiek pietiekami ņemts vērā. Tu vēlies pateikt, bet Tevi nesadzird.

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2016. gada 12. janvāris, 09:13:26 »
Ar tām slimošanām un atkārtošanos reizēm ir tiešām interesanti, ja vēl pie tā visa pievelk ezotērisko skatījumu uz daudzām lietām...

Vienu brīdi bija variants, kad ar konkrētu cilvēku rājoties man regulāri pēc tam bija nelaba dūša un tieši tajās reizēs, kad man īsti nebija taisnības, tā pat, kā tad, kad esmu pārgurusi no darba noteikti būs kāda saaukstēšanās slimība, kas piespiedīs vismaz pāris dienas atpūsties, kaut šādā veidā...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2016. gada 12. janvāris, 09:15:36 »
vēl vaig pievilkt numeroloģisko skatījumu :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2016. gada 12. janvāris, 09:17:34 »
vēl vaig pievilkt numeroloģisko skatījumu :D
Katram taču savs redzējums. :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2016. gada 12. janvāris, 10:41:34 »
Visādas jūtas un sajūtas  (ezotērika tipa) izraisa pavisam taustāmas un izmēramas (ķīmiskas, bet ne tikai) reakcijas ķermenī. Pilnīgi neredzu nekādu pretrunu.
Asinsspiediens, piemēram, izmērams taču? Pulss saskaitāms? Hormonu koncentrācija nosakāma? utt.utt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2016. gada 12. janvāris, 12:49:46 »
Man der visi redzējumi, laicīgie un garīgie.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2016. gada 12. janvāris, 15:58:28 »
Drīkst? :)
Dzīvē atkārtojas situācijas, kad Tavs viedoklis netiek pietiekami ņemts vērā. Tu vēlies pateikt, bet Tevi nesadzird.

Elpošanas sistēmas saslimšanas liecina par problēmām pa hierarhijas līniju - visplašākajā nozīmē. Tas var būt bērniem ar vecākiem un skolotājiem, pieaugušajiem ar priekšniecību utml.

Es pati visu bērnību līdz pat skolas beigšanai mocījos ar "akūtām respiratorām" vainām, angīnām, bronhītiem. Līdz ar pilngadību un skolas beigšanu kā ar nazi nogrieza, esmu aizmirsusi, kas tas ir.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2016. gada 13. janvāris, 16:41:46 »
Pretrunu jau nav.