Autors Tēma: Asins donori  (Lasīts 7009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Asins donori
« Atbilde #75 : 2016. gada 19. janvāris, 12:26:29 »
Jep, paarkaapums... ja tas nav tik labi zinaams aarsts, ka peec balss tevi zin...

Pashi gribeeja datu aizsardziibu, te nu vinja ir...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #76 : 2016. gada 19. janvāris, 18:03:03 »
Un vēl man ir teikts - ja kas būs,tad jau ģimenes ārsts tiks informēts. Vsp es kkā uz visu šo neiespringstu - ja būs slims,tad būs. Ja kādu hepatītai utt intereresē,tad lai es arī iet un izmeklējas,kāds tur sakars ar donoriem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #77 : 2016. gada 19. janvāris, 23:10:01 »
Kvadra - ja vien Tu zinātu, ar kādām tik absurdām sūdzībām klienti negriežas visvisādās instancēs!
Un ņemiet vērā - vedot bērnu pie ārsta OBLIGĀTI jābūt līdzi bērna dzimšanas apliecībai un vecāka dokumentam. Un aizmirstiet, ka vecmamma var bērnu aizvest uz poti vai 101.procedūru. Kas tik netiek likts lietā, lai ieriebtu pretīgajai vedeklai, znotam.... Fantāzija ir neizsmeļama...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #78 : 2016. gada 19. janvāris, 23:25:04 »
Ja vecmammai vecāku notariāli apstiprināta pilnvara -var.
Tas vien normāli, jo vecāki ir atbildīgi par bērnu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #79 : 2016. gada 20. janvāris, 00:08:17 »
Kvadra - ja vien Tu zinātu, ar kādām tik absurdām sūdzībām klienti negriežas visvisādās instancēs!
Un ņemiet vērā - vedot bērnu pie ārsta OBLIGĀTI jābūt līdzi bērna dzimšanas apliecībai un vecāka dokumentam. Un aizmirstiet, ka vecmamma var bērnu aizvest uz poti vai 101.procedūru. Kas tik netiek likts lietā, lai ieriebtu pretīgajai vedeklai, znotam.... Fantāzija ir neizsmeļama...
Jā, nu es tiešām nezinu, bet labprāt ticu, jo, tā kā visi rietumu civilizācijas "jaukumi" nāk pie mums iekšā platiem soļiem, kāpēc lai absurdā kļauzošanās un tiesāšanās būtu kāds izņēmums.

Attiecībā uz bērniem gan minētos ierobežojumus atbalstu, jo -  ja vecāmāte slepus, man aiz muguras, aizvestu sapotēt bērnam kaut kādu draņķa poti, ko es esmu kategoriski atteikusies darīt...  :angry: :angry: :angry:

Atslēdzies tex

« Atbilde #80 : 2016. gada 20. janvāris, 01:42:59 »
Ja vecmammai vecāku notariāli apstiprināta pilnvara -var.
Tas vien normāli, jo vecāki ir atbildīgi par bērnu.
Notariāli apstiprināta pilnvara, par kuru notārs noslauks ap 30 EUR un kas būs derīga 3 mēnešus :D
Te pat nav jājautā, KAM tas ir izdevīgi ...

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #81 : 2016. gada 20. janvāris, 18:38:17 »
Varbūt tas ir pārpratums, bet es uz asins analīžu nozīmējuma lapas uzrakstu savu e adresi un man vienmēr atsūta rezultātus. Gan CL, gan viet polikl laboratorija. Un nosūta arī tam, kurš nozīmējis analīzi.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #82 : 2016. gada 20. janvāris, 18:41:02 »
Te ir runa par donoru centru, ne parastajaam analiizeem...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #83 : 2016. gada 20. janvāris, 21:41:18 »

Kas tas pa sviestu? Kāda vēl dzimšanas apliecība.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #84 : 2016. gada 20. janvāris, 21:42:41 »
Nav sviesc... aarpus aarkaartas situaacijaam, jawbuut vecaaku dokjim un beerna dokjim...

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #85 : 2016. gada 20. janvāris, 21:53:41 »
Ā...!  :drunk:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #86 : 2016. gada 20. janvāris, 22:14:31 »
Nav sviesc... aarpus aarkaartas situaacijaam, jawbuut vecaaku dokjim un beerna dokjim...

Savu mūžu nekas tāds nav prasīts.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #87 : 2016. gada 20. janvāris, 22:34:19 »
Pirmajā reizē prasīja.  Pēc tam jau sistēmā bija ievadīts.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #88 : 2016. gada 20. janvāris, 22:39:04 »
He, ejot nodot asinis veel arii konta nr jaanjem liidz.. taa suurojas fb tauta... citaadi nevar...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #89 : 2016. gada 20. janvāris, 23:17:34 »
Kas tas pa sviestu? Kāda vēl dzimšanas apliecība.

Tas viss atbilst ANO bērnu tiesibu konvencijai.
Atbildību par bērnu nes vecāki. Tālab tas juridiski jāapliecina.
Nekādas omes, tantes, uc. radinieki, ja vecāki nav juridiski pilnvarojuši,
nekādu atbildību par bērnu nenes.
Tāpat nedrīkst sniegt jebkādu infu par bērnu, veselibu, pat sekmēm skolā, vai ko citu
nepilnvarotiem radiniekiem.