Autors Tēma: Ziemas vakara romantika  (Lasīts 7696 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Ziemas vakara romantika
« Atbilde #15 : 2016. gada 15. janvāris, 18:03:02 »
cacas vai necacas, kāda starpība, kur dzīvojat, da kaut Manhetenā... bet kā var nesadzirdēt to smalko, bezgacilvēcīgvērtīgo niansi Trix stāstā - to gan nesaprotu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2016. gada 15. janvāris, 18:15:58 »
Vai tad kāds nesadzird? Take it easy.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #17 : 2016. gada 15. janvāris, 21:13:40 »
Ir liela atšķirība starp ikdienas darbu (nokasīt pagalmu, izšķūrēt piebrauktuvi līdz ielai un novākt sniegu no kritiskajiem jumtiem) un atnākšanu pretī, pa ceļam izbraucot tīru taciņu uz koplietošanas ceļa (lai gan izbrist, protams, var tāpat, ir daudzmaz nobraukāts), lai mīļotajam cilvēkam vieglāk. Ja nejūti atšķirību...
Katram savs.
Nesaprast man to spaidīšanos uz ielām, veikalos, transportā; dzīvokļus, kur kaimiņi ņemas augšā, apakšā un pa sāniem ar mūziku, trokšņiem, smakām un skraidošiem bērniem - kaifoju, ka manējie mājā var bļaut un lekt, taču par to sūdzas tikai peles un mušas; kur, izejot uz ielas, ir mazāk gaisa nekā no rīta zem paša piep... segas. Kur bērnam nav, kur iziet parotaļāties, jo šūpolēs sēž vietējie narkomāni, bet smilšukaste ir kaķu un suņu palietota, turklāt vienu sētā neizlaidīsi - ja vien nav biezā privātmāja krutajā rajonā un sēta ar žogu un dobermani. No rīta izskriet rīta aplīti - gar mašīnām pie krustojuma (protams, protams - 3 vai 5 kilometrus tālāk ir parks, tikai turp vēl jānokļūst...). Iziet ar bērniem sestdienā pa Alfu vai Spici, jo citur tā īsti darāmā nav. Vakarā pie mājas atstātai mašīnai no rīta nav riteņu un pagalmā izkārtai veļai pēc stundas ir pieaugušas kājas...
Been there, seen that. Never again. IMHO tās krogu un kultūras iespējas neatsver negatīvo.

Bet labi vien ir, ka ir cilvēki, kas spiežas socializēties - tiem pērējiem pietiek brīvas vietas. :D 

Taču tā jau ir cita tēma. Sākotnējā - par dažādajiem romantikas aspektiem un rūpēm par otru.

Mazliet nesaprotu, kāpēc uzreiz šī galējība, ja kādai tomēr tīkams arī šampanietis un sveces, bet OK ....  es vispār nesaprotu galējības...

It kā nevarētu būt iztīrīta taciņa un pēc tam arī sveces un visi pārējie uķi, puķi ....

vai arī - viņš iztīrījis taciņu, bet viņa viņam pārējos "uķi puķi " ....

Hello, pasaulē nav tikai balts un melns, ir arī .... rozā :P

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2016. gada 15. janvāris, 21:40:50 »
Jaa, es uztveeru...

Bet nosaukt shampi un vannu defoltaa par "leeti"- sacelj spalvas nepatikaa...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2016. gada 15. janvāris, 22:03:31 »
Hmzz..
Es saprotu abas galējības. Nu man vismaz tā šķiet.
Nav nepareizi ne šampja vanna, ne jauna kamera traktoram.

Mums patīk nesteidzīgi papļāpāt malkojot viskiju. Vai, kā pagājušajā naktī, termokrūzē kafiju ar lielu cepuri/vai tikai cepuri/, suni pie siksnas un iet pavazāties vnk tāpat. Forši, mīļi, romantiski.
Bet problēma tā, ka to pārāk bieži nevar atļauties. Rīt agri jāceļas, šodien mēle pār plecu utt.
Es zinu, mana cenšanās kādai sīkai dāvanai tiktu novērtēta. Bet lai sīkums nebūtu līdz nelabumam banāls, tam ir jāvelta uzmanība un attiecīgi arī laiks.
Šo laiku es labāk tērēju pagatavojot vakariņas, trauķenē nomainīt traukus, piekārtojot dzīves telpu.
Kāda jēga nogurušai sievai no pudeles šampja?! Glāze un atslēdznieks klāt :)

Bet es esmu egoists un visu daru tikai savu ērtību labad. Man patīk, ka sieva, ejot gultā, joprojām ir mundra :)

Nu aptuveni tā kaut kā ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 16. janvāris, 11:27:24 no pitons »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2016. gada 15. janvāris, 22:09:45 »
Hmzz..
Es saprotu abas galējības. Nu man vismaz tā šķiet.
Nav nepareizi ne šampja vanna, ne jauna kamera traktoram.

Mums patīk nesteidzīgi papļāpāt malkojot viskiju. Vai, kā pagājušajā naktī, termokrūzē kafiju ar lielu cepuri/vai tikai cepuri/, suni pie siksnas un iet pavazāties vnk tāpat. Forši, mīļi, romantiski.
Bet problēma tā, ka to pārāk bieži nevar atļauties. Rīt agri jāceļas, šodien mēle pār plecu utt.
Es zinu, mana cenšanās kādai sīkai dāvanai tiktu novērtēta. Bet lai sīkums nebūtu līdz nelabumam banāls, tam ir jāvelta uzmanība un attiecīgi arī laiks.
Šo laiku es labāk tērēju pagatavojot vakariņas, trauķenē nomainīt traukus, piekārtojot dzīves telpu.
Kāda jēga nogurušai sievai no pudeles šampja?! Glāze un atslēdznieks klāt :)

Bet es esmu egoists un visu daru tikai savu ērtību labad. Man patīk, ka sieva, ejot gultā, joprojām ir mundra :)

Nu aptuveni tā kaut kā ;)

Tā nav galējība, tas ir vidējais aritmētiskais ...  Es par to, ka nevar - ja jūs neģībstat no tā kas man bija, tad es jums uzskaitīšu visus  mīnusus kā jūs dzīvojat (kaut liela daļa nav trāpīta) ...
Lai gan, Broms nav vidējais aritmētiskais, vidējais neaizdomāsies tik tālu, bet ... galējība tā nav ...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 16. janvāris, 11:28:02 no pitons »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2016. gada 15. janvāris, 22:35:15 »
Cik pāru, tik arī priekštatu par romantiku,
un kurš nu būs tiesigs noteikt, kura būs tā īstā un pareizā...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2016. gada 15. janvāris, 23:28:04 »
Da liidz vannai ar shampi, kas nav Riigas pussaldais, videejais videejais neaizdomaasies... pagalmu vb izshkjuurees...

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 16. janvāris, 01:12:32 »
Ja godīgi, es negribētu šampja vannu - kodīgas vielas aplamās vietās :P
Bet vnk forša vanna un šampis pie vannas nebūtu tas sliktākais, kgan konjaks būtu labāk :D

sooo, katram savs. Man patīk ka Trix ar kungu prieks vienam par otru.
Bet priecātos arī par ekskluzīvākām lietām

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2016. gada 16. janvāris, 10:17:11 »
Mees jau ar shampi dzert, ne tajaa seedeet piedaavaajaamies ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2016. gada 16. janvāris, 10:27:29 »
Šampānieša vanna gan nav bijusi, bet visas citas kosmocacu lietas biezā slānī.
Joprojām balsoju par Trix variantu - ja otrs izdara kaut ko neobligātu ārpus vispārpieņemtā, tas ir daudz jaukāk nekā stereotipiskā romantika.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2016. gada 16. janvāris, 11:04:19 »
Prieku saprotu, bet neko"aarpus vispaarpienjemtaa" gan tur neredzu...

Vb taapeec, ka cosmo romantiku no maniem viirieshiem bijis retaak dabuut kaa reaalas lietas...

Tieshaam juuseejie juus gaidiitu ar svechu vannu, kameer juus pa kupenaam brienat?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2016. gada 16. janvāris, 11:24:34 »
Sveču vannu vieglāk uztaisīt kā iztīrīt sniegu  :rofl:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #28 : 2016. gada 16. janvāris, 12:01:43 »
Neobligātu? Notīrīt sniegu? Ienest malku? U.c.
Cilvēcīgumu, izpalīdzību, palīdzību saprotu. Bet tas nav virs ikdienas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2016. gada 16. janvāris, 12:25:09 »
Mango,Tu tiešām uzskati,ka tas ir ikdienišķi šķūrēt sniegu,lai sieva no vilciena līdz mājai var smuki atnākt,  nevis brist līdz ceļiem? Savu teritoriju ir obligātais darbs,bet ne jau 'publisko'telpu.