Autors Tēma: Sīkšausmu stāstiņi  (Lasīts 3734 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Sīkšausmu stāstiņi
« Atbilde #15 : 2016. gada 30. janvāris, 00:53:48 »
Mēģināju atcerēties kaut vienu gadījumu, kad man bija bailes. Nu ne vella!! ;o( Tad pēkšņi – Liekas, ka vienu reizi bija gan! ;o))) Tā nu gadījās, ka klāt bija sesija, bet kopuškā, kur parasti mitinājāmies, pēkšņi remonts. Nu tāds – Globāls. Mācību iestāde uz sesijas laiku sarunāja mums kojas vietējā ПТУ. Līdz ar to mūsu dzīve tika maigi sakot apdraudēta. Liekas, ka tā bija ziema, apkures vairāk nebija, nekā bija, pārsvarā visas saritinājušās džemperos un šallēs ar konspektiem un grāmatām tupēja savās gultās zem deķa. Praktiski katru dienu bija kāds eksis vai ieskaite. Zubrīšanās ne pa jokam. Tai pašā laikā kopuškās dzīve sita pierasti augstu vilni. Stāvu virs mums katru nakti jandāliņš ne pa jokam.
Un tad reiz tādā vakarā, kāda no istabas iemītniecēm nolēma izvēdināt telpu, atvēra logu, likās ka ārā līst. Pēc brīža saprata - tas nebija lietus, vienkārši, kādu no stāva augstāk parāva uz korķēšanu. Skuķis aizcirta logu, iesaucās – Nu man reiz pietiek! Un aizšpagoja kārtot attiecības. Pēc neilga laika atgriezās un paziņoja – Es viņiem pateicu Visu, ko es par to domāju! Tai nozīmē, ka solījās vainīgo piespiest to palodzi izlaizīt tīru.
Augšā tusiņš pierima un mēs gandrīz noticējām, ka problēma atrisināta. Nē tak! Izrādās,. Problēmas nemaz nebija sākušas, jo pēc  minūtēm 10 mūsu durvīs kāds pieklauvēja… ar kājām… vairākas reizes… ļoti stipri. Atvērām durvīs. Aiz tām stāvēja Bars - kādi padsmits vietējo pārdzērušos tīņu vicināja ar dūrēm, pieprasīja atbildēt par vārdiem - vēlējās klopi un intīma rakstura izklaides. Un tā bija tā reize, ka man patiešām sametās BAIL! Rokas palika aukstas, kājas es nejutu nemaz, izlikos pa beigtu un … turpināju šķirstīt konspektu. Nu tāda neadekvāta reakcija… ;o) Kādai no mums reakcija bija pretēja, viņa diezgan skaļi darīja zināmu mūsu protesta būtību. Es pat neieklausījos, domāju, ko darīt, ja mūs tiešām kāds gribēs sist… Dzirdēju tikai sakāmā beigas,- … tas vēl nekas, bet  ja Viņa piecelsies, - tad es jūs neapskaužu!!! Palika interesanti, kas tā tāda Viņa ir. Es lēni pagriezu galvu un ar šausmām ieraudzīju, ka tiek rādīts uz mani!!! Ak, Kungs, - te es uzsmaidīju ( nu es teicu, ka man neadekvātas reakcijas, vienkārši, man parāva uz smiekliem tas, ka Es esmu tas Pasaules glābējs).
Bet ziniet, tas bars pēkšņi apklusa un aiztinās… visi!!!! Es prasīju, kāpēc uz mani tika rādīts? Izrādās tāpēc, ka es izskatījos vismierīgākā. Nē, nu moins! Es tur sēžu, gandrīz bikses pilnas aiz bailēm…
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. janvāris, 01:01:37 no olgucis »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2016. gada 30. janvāris, 19:53:48 »
Sensenos laikos izdomājām aizšaut uz lauku baļļuku kaut kādā ciemā netālu no Gulbenes. Tur vietējie nemaz nebija viesmīlīgi un tie 3 svešinieki viņiem ļooooti nepatika. Telpās šķībi lūrēja, bet nekādas aktivitātes nenotika. Būs jau ok.
Izgāju ārā uzsmēķēt. Nākot iekšā mani apturēja starp 2 ieejas durvīm. 4 gab. nedraudzīgi nokaņotu seju. 2 no tiem arī miesās raženi.
Laikam mani tūdaļ atspārdīs.
 Bet ja tā, tad jau zaudēt nav ko. Negaidot verbālā uzbrukuma turpināumu, krāmēju pa seju tam, kurš šķita barvedis. Stāstīju, ka jūs, čmošņiki, nesaprotat kam tagad augumā braucat. Iekrāmēju nākamajam un pajautāju vai lodāmuru atnesīs pats vai man savs jāmeklē.. Pašam kājas no bailēm ļogās. Bet šie stāv kā iemieti. Salieku rokas kabatās, uzdodu ar plecu, atbrīvoju ceļu un lēnā garā eju prom.  Un ļoti ceru, ka nenomaukšos dēļ trīcošajām kājām.
Jautrie 90-tie )

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2016. gada 30. janvāris, 21:43:38 »
Vēl viens.. Man vispār ir talants atrasties nepareizā vietā un nepareizā laikā. Otrādi gadās reti/tas tā pa maigo/
Kaut kāds 2000 sākums.
Pazvana sievastēvs, vajagot uz pirti braukt. Mēs tiko atgriezušies no kaut kāda tusa. Sieva šoferē. Vajadzēja jaudīgāku auto, tāpēc jābrauc ar darba mašīnu.
]Nelec maita.
Davai - sieva pie ruļļiem pašu auto, es pie darba un šlepējam. Es diezgan labi iereibis. Pavazāsim pa pagalmu - gan jau pieleks. Nelec.
Zvanu un saku lai mauc uz ielas un caur mežu - tur būs lielāks ātrums un dziesmā dabūšu. Hren. Saku lai griežas malā, stāvlaukumā. Metam riņķī un braucam mājās.
Tajā brīdī blieziens pa pakaļu. Kabluks iejājis un sev purnu izšķaidījis. No tā izbirst čupa jauniešu un sola man pa muti, jo esot nepareizi pagriezienu rādījis. dir@t ejat, man avareikas.
Ņehrenā, Tev pagrieziens bija pa kreisi, griezāties pa labi. Un tuvojās tas bars ar tekstu, ka vajagot man iesist. Esam divatā ar sievu.  Šie tuvojas. Atkal di@sā.
Atbalstos pret savu auto un džekiem saku: Jūs protams barā mani atskaldīsiet. Bet nepataisiet sevi par mīkstajiem un lai drosmīgākais nāk pirmais. Būs tas gods uzņemt pirmo sitienu.
Gluži šaurpierainie nebija un neviens soli nepaspēra. Saukšot policiju.
OK. Bet man proba - skaidrā neesmu.
Atbrauc poliči. Izdala blankas - lai visi iesaistītie raksta kas un kā. Pēc tam pa vienam jāiet uz šo mašīnu aprunāties.
Es neticu, ka nevarēja redzēt manu reibumu. Sieva prasīja vai man šie pazīstami bijuši :) Nu ne tak!
Man pat iepūst neiedeva. Braucat prom. Pakaļā bāzējus gan nelaida prom. Atstāja padrāzt :) Bet viņi policistiem jau sāka borzīt līdzko šie atbrauca.
Kā pēc tam dzirdēju - ceļiniekiem dikti nepatīkot distances neievērotāji.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 31. janvāris, 08:28:02 no pitons »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2016. gada 30. janvāris, 22:54:55 »
Kā bija kā ne, vienā reizē medības sanāca uz urrā, gaļas - vesels mamuts katram. Bet vairākas neražas arīdzan - medības man gadījās netīšām, nebija domāts, ka piedalīšos. Līdz ar to, nekādas taras guvuma pārvietošanai. Un Rīgā iebraucam 5-cos no rīta, lielā steigā.
Tad nu skats šausmenei - uz Čakmarijas ielas tiek izkrāmēta dāmīte augstpapēžu zābakos, viņai blakus - cementa maiss. Dāmīte ķeras pie maisa malas un velk šamo pa ietvi. Tā kā maiss ir no papīra, uz asfalta pēc brīža izberžas caurumeļi. To maisu jāaizvelk vēl metrus 10, uz asfalta aiz maisa paliek asiņaina sliede... Un kā reiz poliči dežūrvāģī met loku ap kvartālu...
Paldies Dievam, viens no poličiem pats mednieks, saoda mežgaļas smaku un nepiesēja humāņa slepkavību ar brutālu līķa sadalīšanu...:)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2016. gada 02. februāris, 16:45:51 »
Dums piemērs ir ierosinošs. Dzeru, kārtis spēlēju, ar autiņu braucu, elektrības korķus skrūvēju, uz medībām vazājos - pilns komplekts, tieši kā Mao par dumiem piemēriem raksta...
Medību indevi no vecātēva un tēva noskatījos.
Tātad, stāsts par to, ka kāds no šiem diviem bija uz jakti un atveda mājās - komunālajā dzīvoklī - kaut kādu laupījumu. Biju tik sīka, ka tikvien atceros, ka bija gaļas kalns un kaut kāda dzīvnieka āda. Kašmars sākās jau no tā, ka viss laupījums baisi piegānīja liftu - tajos laikos biezā plēve nebija izgudrota, vismaz ne pēsēresā... Guvums tika pārvietots uz ķēķi, kur baismie piešmurgāšanas (ne)darbi turpinājās. Kāpēc šo tik labi atceros? BRIEŽUTIS! Tās bija visur, daudz... un ilgi - vismaz nedēļu tās rāpoja un lidinājās pa visu dzīvokli...
Bija vai nebija kāds konflikts ar citiem kaimiņiem - vot to nezinu un neatceros...
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2016. gada 03. februāris, 08:46:12 »
Kā bija kā ne, vienā reizē medības sanāca uz urrā, gaļas - vesels mamuts katram. Bet vairākas neražas arīdzan - medības man gadījās netīšām, nebija domāts, ka piedalīšos. Līdz ar to, nekādas taras guvuma pārvietošanai. Un Rīgā iebraucam 5-cos no rīta, lielā steigā.
Tad nu skats šausmenei - uz Čakmarijas ielas tiek izkrāmēta dāmīte augstpapēžu zābakos, viņai blakus - cementa maiss. Dāmīte ķeras pie maisa malas un velk šamo pa ietvi. Tā kā maiss ir no papīra, uz asfalta pēc brīža izberžas caurumeļi. To maisu jāaizvelk vēl metrus 10, uz asfalta aiz maisa paliek asiņaina sliede... Un kā reiz poliči dežūrvāģī met loku ap kvartālu...
Paldies Dievam, viens no poličiem pats mednieks, saoda mežgaļas smaku un nepiesēja humāņa slepkavību ar brutālu līķa sadalīšanu...:)

Dāmīte augstpapēžu zābakos piedalījās medībās, vai arī bija uzaicināta citādi pastrādāt? Un samaksa - gaļas maiss.. Čota ņikļejitsa

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2016. gada 03. februāris, 09:41:52 »
Varētu padomāt, ka mežsargmājā lupatu un zābaku trūkums... Braucu kā reiz pie mežsargmeitas uz dzišindindinu.... Bet nu labi, kā tad bez visa cita... tas, lai Betonam ap sirdi siltāks tiek.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. marts, 10:48:44 »
 Rīgas centrs, 5.stāvs, kārtīgs buržuju miteklis ar lielām, saulainām istabām, īsta parketa grīdām...Pagaidām dzīvoklī mitinamies divatā un guļamistabas durvis uz lielo viesistabu pastāvīgi stāv vaļā. Otrpusis man ir izteikta pūce un bieži vien lasīšanas seansi ievelkās līdz 2-3 naktī. Tā nu vienu vakaru atkal esam iegrimuši lasāmajā – kaut kāda fantastika šim un man – burlakgabals.
Visapakārt klusums, ielas trokšņi norimuši, pusnakts sen jau garām. Pēkšņi lielajā istabā atskan troksnis – BAISS troksnis. Nu kā kad mēbeles pārbīdītu... Saskatāmies... Otrpusis uzbļauj “hei!” un troksnis mitējas. Kaut kā neomulīgi, zinies. Paiet minūte un rībiņš iet vaļā no jauna. Bet nu tāds, kā kad dzīvnieks vismaz buldoga lielumā pa istabu plosās. Sēžam gultā abi bāli kā palagi. Jāsaka, ka man vislielākā baile tieši no tā, ka redzu sabijušos arī manu spēcīgo balstu un aizstāvi...
Uz “hei!” un citiem verbāliem izsaucieniem trokšņotājs vairs nereaģē. Otrpusis no skapīša paķer žurnālu un laiž ar to pa atvērtajām durvīm lielajā istabā – troksnis uz brīdi mitējas, tad atkal iet vaļā plosiņš. Bet nu tāāāds! Jūtu - man mati stāvus. Gulēšana, protams, nevienā acī. Kur ta tu cilvēks gulēsi, kad dzīvība briesmās. Lai vai kā, bet jāiet skatīties, kas lielajā istabā ārdās. Trakākais, ka nekas pirms tam dīvains nenotika – ne sīkāki trokšņi, ne durvju čīkstēšana, ne soļi – nekas. Tikai baisa mēbeļu rībēšana.
 Lienam abi no gultas ārā un zogamies uz lielo istabu. Sirds pa muti kāpj laukā, jo tur jābūt kaut kam lielam un briesmīgam! A tur nekā nav. NEKĀ NAV!
Bet rībēšana iet vaļā baisa. Nu jau varam pateikt, ka troksnis nāk no skapja. Traks mētelis? Nēee, skaņa nāk no skapjapakšas. Metamies rāpus un lūram zemskapijā.
 Un tad... un tad... no atvieglojuma un smiekliem paliekam vartīties uz grīdas. Kadreiz bija mārrutku burciņas ar krāsainiem cietas plastmasas skrūvējmiem vāciņiem. Tāds vāciņš nez kā nokļuvis zemskapijā un sīks (nu pavisam sīks!) pelēns pūlās ierausties tajā vāciņā un stumda vāciņu pa grīdu! A rībiens tukšajā un klusajā istabā tāds, kā kad traks buldogs ārdītos...
ŠIto gadījienu Elzzy šorīt atsauca atmiņā - viņai seskuči pa nakti pīkstīgu gumijcūku močījuši ...
Visus sakost!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #23 : 2016. gada 05. marts, 17:36:18 »
Oj, šitas labs :D mūsmājās naktī mēdz atskanét būkšķi it kā kāds kaut ko beigtu vilktu pa trepēm aukšā-skaidrs, puikiem manta gadījusies palielāka :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 05. marts, 19:07:10 »
Elzzy, Tu tak rakstīji, ka puiki kastrēti...;).

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #25 : 2016. gada 05. marts, 23:10:23 »
Kastrēti gan,