Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 385600 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Elzzy

Re: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #1815 : 2018. gada 16. maijs, 22:40:07 »
Sparggeļi ar sparģeļiem. Bija 2 buntes - vieni omletē,otri svaigi salātos. Traki gardi!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #1816 : 2018. gada 16. maijs, 23:11:15 »
vakar rimiitii bija atlaides arktiskajai palijai,zivtinja,kaa upes forele. tad nu 2 vakarus bija cepta palija un taizemes stila saldeeto draazenju piedevas

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1817 : 2018. gada 18. maijs, 21:08:22 »
Jūras velns, salāti un tā kā viens otrs ēda arī rīsus, tad mazliet tiku arī pie ingvera mērcītes.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1818 : 2018. gada 18. maijs, 21:30:02 »
Vīns, vīns un atkal vīns...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1819 : 2018. gada 18. maijs, 21:31:22 »
Bācienam katru dienu zivis. Apskaužu

Man kišmiš salāti ar olīvēm un fetu. Un saldajā marinētas zemenes, biezpiena-putukrējuma mišungs, saldējums, cepumi, konfektes....

Vispār tā padomāju - nemaz nevaru īsti atbildēt par vakariņām, lai gan šad tad kko te ierakstu. Vienmēr bez rakstītā ir arī kādas maizes un citi knakstieni - tas jau laikam aŗī pie vakariņām  :faint:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1820 : 2018. gada 18. maijs, 21:35:47 »
Bācienam katru dienu zivis. Apskaužu

Nu tik traki jau nav, dažkārt ir arī gaļa - kāda šnicele, kotletes ceptas cepeškrāsnī vai šašlikiņš.  Tomēr pēdējos gadus gaļu gribu aizvien mazāk, bet jūras veltes vairāk.

Es savukārt ļoti gribu tos tavus sparģeļus, bet šogad vēl nav sanācis :( Gribētos saēsties sparģeļus un spinātus

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1821 : 2018. gada 19. maijs, 21:22:12 »
Piemarinēju vistu stilbiņus un cūkgaļu - cepšanai uz grila. Bet pēc vakardienas lietus un šodienas vēja uznāca biezais odu mākonis. Tad nu daži ēda kūpinātu foreli ar tomātsalātiem. Uz rītdienu (un citiem rītiem) savārīju zilcīti. Ak, naivums! Tas par ''citiem rītiem''. Viens palūrēja man pār plecu, novērtēja gaļļīti bļodiņās un ar vārdiem ''šito es ekspropriēju'' pievāca un izrija vienu siltas gaļas bļodeli, kurai vēl nebiju paspējusi buljonšķidrumu uzliet. Hondroitīnsulfātu un kolagēnus uzņemam dabiskā veidā :).
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #1822 : 2018. gada 20. maijs, 16:41:14 »
Marokāņu zupa un ungāru kūka

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1823 : 2018. gada 20. maijs, 17:33:21 »
Mums šodien no cikla - "Ja jums mājās nekā nav, tad izņemiet no ledusskapja lasi..."
Vakar pirktā laša "pakaļa" pietika arī šodienai - izfilē un gatavo cepeškrāsnī, lai kraukšķīga ādiņa + salāti. Badīgajiem arī "stampene".
Bažas par rītdienu, jo algas tikai jūnijā. Vai nu jāsāk mērcēt pērnie pākšaugi vai jārealizē bietes aukstajā zupā.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #1824 : 2018. gada 20. maijs, 18:07:38 »
mums šodien ziemīgs ēdiens = zirņu putra.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1825 : 2018. gada 20. maijs, 19:47:52 »
Laikam bišķi jāpiebremzē ar gastronomiskajām izvirtībām...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1826 : 2018. gada 20. maijs, 20:27:52 »
Izskatās pēc +3kg

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1827 : 2018. gada 20. maijs, 21:22:29 »
Luīze, tā ir zivs, ja? Otrajā bildē apple pie ar putukrējumu atpazīstu un cheese cake, bagātīga kafija ar maršmeloviem.
Bobi, iebāz tos kg sev...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1828 : 2018. gada 20. maijs, 23:24:17 »
Izskatās pēc +3kg

Bobi, vakar piknikā apēdu kilogramu lauku tortes. Cik man skaitās - +1kg taču, vai ne?  :taunt:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1829 : 2018. gada 21. maijs, 00:01:34 »
Luīze, tā ir zivs, ja? Otrajā bildē apple pie ar putukrējumu atpazīstu un cheese cake, bagātīga kafija ar maršmeloviem.
Bobi, iebāz tos kg sev...
Zivs nebija man, bet izskatās super, vai ne? Saldajā karameļu kūka (ļoti salda) vīram, man - pīrāgs (baigi labais) no franču konditora.