Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 388414 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Leonāra

Atb: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #3705 : 2021. gada 12. novembris, 19:39:54 »
Vienam pa māju ir superīgi tiesi virtuves ziņā, izbaudu, ēst netaisu. Nesapratīšu nekad, kā var sev vienam uztaisīt kaut ko, tā taču maza porcija(otrā dienā to pašu neēdu). Un vēl nesaprotu, kā taisa saldos 2 cilvēkiem, arī taču mazas porcijas jātaisa. Ja nu vienīgi kāds ir liels izēdājs.
Ā, nu vēl varbūt tas tāpēc, ka siltais ēdiens man neprasās.
Man šodien vakariņās Rimi pokijs ar lasi, pokiji man garšo, arī bez laša. Ik pa laikam tās ir manas vakariņas.
Bet pamatā manas vakariņas ir kefīrā kama milti + banāns+ kāda granola. Man pietiek. Tas gan man mēdz atkārtoties.
Nogalē būs vīrs, tad nu nopirku vistu aknas(īstenībā tāpēc, ka gribu kaķim mēģināt iebarot  :rofl: ). Tās ātri uztaisīt saldajā krējumā +kartupeļi un jāizdomā kādi salāti, varbūt skābētie kāposti ar krējumu.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. novembris, 20:03:21 no Leonora »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3706 : 2021. gada 12. novembris, 21:50:46 »
Vienam pa māju ir superīgi tiesi virtuves ziņā, izbaudu, ēst netaisu. Nesapratīšu nekad, kā var sev vienam uztaisīt kaut ko

Šim absolūti piekrītu. Kad viena, ēst netaisu.

Bet galīgi nesaprotu, ko Nāra ēd. Kas ir pokijs?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3707 : 2021. gada 13. novembris, 17:43:12 »
Karpočeks, sarkanās lēcas un salāti ( salātlapas, avokado, tomāts, gurķis, saldais sīpols, olīveļļa, citrons, sāls un pipari).

Atslēdzies magda

« Atbilde #3708 : 2021. gada 14. novembris, 16:01:01 »
Vakariņās būs biešu zupa.
 Par ēst gatavošanu- sev vienai. Es gatavoju, jo nevarētu bez kārtīga, silta ēdiena vismaz 1x dienā. Tas laikam no ģimenes tradīcijām?! Tā bija manā ģimenē, arī vīra ģimenē. Mēs turpinām...
Kad puikas bija mazi- bez variantiem! Tagad, kad viņi jau savās dzīvēs, un kad vīrs aiziet reisā- "pārslēdzos" uz mazo katliņu opciju  :)  zupu vāru vismaz 2- 3 dienām. Jā! Man tās sanāk garšīgas, tādēļ varu ēst 3 dienas pēc kārtas!  :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3709 : 2021. gada 14. novembris, 20:20:38 »
Cūkas fileja, pastinaku biezenis un salāti.
Kādam sakārojās arī ābolkūku, tad nu tagad cep un māja smaržo pēc kanēļa .... Būs pie brokastu kafijas :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3710 : 2021. gada 15. novembris, 19:57:10 »
Bija vēl pārītis pastinaku, tad nu aizgāja biezenī. Šoreiz gan ar kripatu selerijas sakni un kartupeli. Jāsaka, ka šādi man patika labāk.
Šnicele un zaļie salāti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3711 : 2021. gada 15. novembris, 21:02:10 »
kaut kādas zivteles un cukini

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3712 : 2021. gada 15. novembris, 21:11:12 »
Roltoni.

Puikas paziņoja, ka gribot zināt, kā garšo visur pieminētie roltoni. Atnesu, uztaisījām. Visklasiskāko protoplazmu par 26 centiem.
Pateica, ka neesot garšīgi un uzvārīja auzu putru. Roltoni palika man. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3713 : 2021. gada 15. novembris, 21:18:13 »
Roltoni.

Puikas paziņoja, ka gribot zināt, kā garšo visur pieminētie roltoni. Atnesu, uztaisījām. Visklasiskāko protoplazmu par 26 centiem.

Tev gudri puikas!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3714 : 2021. gada 15. novembris, 22:59:05 »
reņģes :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3715 : 2021. gada 16. novembris, 08:06:09 »
Roltoni.

Puikas paziņoja, ka gribot zināt, kā garšo visur pieminētie roltoni. Atnesu, uztaisījām. Visklasiskāko protoplazmu par 26 centiem.

nu Tu dod... roltoni ir makaroni ar garšvielām. :)

ikdienā skaidrs, ka tos neviens neēd, tāpat kā gaļas konservus, vai sausās zupas. :) Bet pārgājienā/copējot, aplej ar karstu ūdeni no termosa un patīkams silts uzkodiens... vai arī termosā ietaisa sauso zupu/buljonu ar olu... 100x garšīgāks par jebkādu kafiju.  katram ēdienam sava vieta un laiks :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3716 : 2021. gada 16. novembris, 09:06:24 »
Kauns atzīties, bet man garšo roltoni.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3717 : 2021. gada 16. novembris, 09:11:30 »
man ne pārāk, bet upmalā var uzēst :) 
starp citu auzu putra no ātrajām pārslām arī ir OK, tikai tad vajag karstu pienu, nevis ūdeni

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3718 : 2021. gada 16. novembris, 09:54:55 »
Rolltoniem nav ne vainas, garšīgi makaroniņi. Ikdienā, protams, no tiem nepārtieku, bet kaut kur ārpus civilizācijas vienmēr ņemu līdz tādus aplejamos, gan makaronus, gan kartupeļu biezenīšus trauciņos. Klāt vēl kādu gurķi/tomātu/zaļumu un sanāk gana sātīgas ēdienreizes.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3719 : 2021. gada 16. novembris, 10:26:17 »
Kad sevī jūtu slimības iedīgļus, vienmēr karsts roltons ar daudz, daudz pipariem. 2 porcijas roltonu. Tik bez tās eļļas.