Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 386080 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #4035 : 2022. gada 29. augusts, 19:46:17 »
pēdējā kāpostu ķopša porcija

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4036 : 2022. gada 03. septembris, 16:15:18 »
Vakar nokāvām ķirbi un bija feina biezzupa ar grauzdiņiem.  Tagad jādomā, kā garšīgi likvidēt to milzu pārpalikumu.

Šodien ķirbis nebūs. Būs sautēts -cepts svaigais kāposts un cepeškrāsnī nosauļojusies cūkas pavēdere. Galu galā, ziema tuvojas!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4037 : 2022. gada 05. septembris, 08:57:20 »
Dorade. Rimčikā bija ar lielu atlaidi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4038 : 2022. gada 05. septembris, 16:33:51 »
Vakariņas ta vakariņas, bet launagā būs Lielie Luči, tie, kas atlikuši no Bērzciema pirkuma. Beidzot normālas zivis, šogad esot daudz un labas, tā saimniece teica

Sestdien un svētdien mājas kafejnīcās izēdāmies visādas riktes, gan ukraiņu, gan vietējo kalteniešu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4039 : 2022. gada 05. septembris, 17:09:37 »
cik tagad maksāja Lielie Luči?

Atslēdzies reno

« Atbilde #4040 : 2022. gada 05. septembris, 17:18:10 »
20,- :cry: :fp:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4041 : 2022. gada 05. septembris, 17:35:41 »
20,- :cry: :fp:

nja. tas sanāk 1.5-2 eur gabalā... no kilograma es tikai satrakojos, būtu jāņem vairāk...  :sad_smiley:
ēdīšu karpu... a varbūt jāaizgāž ar laivu uz kurzemes jūriņu :scratch:  ja pāris kilo palaimētos noķert, brauciens atmaksātos...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4042 : 2022. gada 05. septembris, 17:59:09 »
mēs neesam rīmas, nepavisam, ar 0,5 kg pilnīgi pietiek

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4043 : 2022. gada 05. septembris, 20:27:25 »
Ja man būtu lucīši ...., bet man nav  :cry: Ar 0.5 kg arī nekas nebūtu, tikai rokas sasmērētu un uzsistu apetīti :(

Bet man joprojām ir ķirbis :D  Ķirbju biezenis un šnicele.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4044 : 2022. gada 06. septembris, 09:18:20 »
neizgāja man tie LUČI no prāta...
izmisumā Rimčikā paņēmu kūpinātu pusbreksi. Nebija dārgs, bet garša arī nekāda... + ar nārsta kārpiņām.

Tātad jūnija sākumā (cerams šogad) noķerts, sasaldēts un tagad septembrī kūpināts. Ko tur var gribēt :(

Atslēdzies reno

« Atbilde #4045 : 2022. gada 06. septembris, 09:27:40 »
Es vakuuma mencu nopirku, mums te tāds autoveikals braukā, tā gan bija laba. Nu varbūt, ne tāda, kā senāk-sulīga, ka jūk pa plēksnītēm, bet ar krējumu, zirnīšiem un sīpoliem gandrīz, kā vecos laikos

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4046 : 2022. gada 06. septembris, 09:51:57 »
Eh, gribu kādreiz zivis... A nesanāk. Lētās pangasijas ir briesmīgas, pārējās nav nopērkamas; upju zivis (dūņainās, tipa līdakas) nemāku gatavot, lai ir ēdamas. Sīči šogad nemakšķerē, foreles nenes...

Atceros, kā bērnībā šad tad varēja nopirkt leduszivis. Reiz jaunībā iekš SKY redzēju, nopirku, kopš tā laika neesmu redzējusi. A labas bija (droši vien tagad tāda cena būtu, ka varētu tikai siekalu notraust)...

Jāēd kartupeļi ar akcijas cūku un plātsmaizi (lai tās plūmes galīgi nesapūst).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4047 : 2022. gada 06. septembris, 10:02:12 »
Eh, gribu kādreiz zivis... A nesanāk. Lētās pangasijas ir briesmīgas, pārējās nav nopērkamas; upju zivis (dūņainās, tipa līdakas) nemāku gatavot, lai ir ēdamas. Sīči šogad nemakšķerē, foreles nenes...

Nu i ļapnula dūņainās līdakas... "dūņaini" mēdz būt līņi, karpas... līdaka ir "košers" :D   

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4048 : 2022. gada 06. septembris, 10:08:36 »

Nu i ļapnula dūņainās līdakas... "dūņaini" mēdz būt līņi, karpas... līdaka ir "košers" :D   

Neesmu ēdusi nedūņainu līdaku. :D Katram sava garšas izjūta. Man negaršo, lai vai kā slavētu tie, kam garšo.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4049 : 2022. gada 06. septembris, 10:10:15 »
Neesmu ēdusi nedūņainu līdaku. :D Katram sava garšas izjūta. Man negaršo, lai vai kā slavētu tie, kam garšo.

atvedīšu Tev no Somijas, Turku arhipelāga vienu "nedūņainu" :)