Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 385483 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #780 : 2016. gada 13. jūnijs, 17:01:53 »
Baklažānu rullīši ar rikotu.
Gaļēdājam strogonovs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #781 : 2016. gada 13. jūnijs, 17:42:08 »
vakardienas soļanka
Rabarberu saldā zupa ar klimpām.
Klimpas darinātas ar jauno tupervēres ierīci  -tādu kā sietu ar lieliem caurumiem, vienā vēzienā vienādas nelielas klimpas sabirst jkatlā

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #782 : 2016. gada 13. jūnijs, 18:24:21 »
Rabarbaru klimpas ir 1-no maniem mīļākajiem bērnības un arī vēlāk ēdieniem. :)
Man šovakar harčo zupa. Ja gribēsies vēl kko, sacepšu baklažānu ripiņas un virsū uzrīvēšu zaļo pelējuma sieru.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #783 : 2016. gada 13. jūnijs, 19:34:46 »
Vārītas brūnās pupiņas un zardiles. Vot tāds neveselīgums, jā. Ā, un pivčiks.
Visus sakost!

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #784 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:14:46 »
Vistu akniņas, saceptas (īstā lauku sviekstā) ar sīpoliem.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #785 : 2016. gada 13. jūnijs, 22:02:50 »
Siļķe - eļļainā, pēc īstajām sālītajām man tālu jābrauc, bet kad nosusina eļļu ir ok ar sīpoliem un krējumu + vārīti kartoški. Jaunēklim bij pica. Saldajā paskābi nektarīni ar vaniļas cukuru un tuč kanēli iecepti kārtainajā mīklā kā štrūdele
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #786 : 2016. gada 14. jūnijs, 15:10:56 »
tomātu krēmzupa:

No svētdienas palikuši atsulojušies tomātu salāti, no kuriem izlasīti brinzas gabaliņi, nedaudz buljona no tās pašas dienas soļankas
Pannā sacepināti pāris sīpoli, selerijas kāti, sarīvēts burkāns, atradās bundžā nedaudz konservēti tomāti un trešdaļburka tomātu pasta
Viss sagāzts kopā, vārījās kādas 20 min, tad sablenderēts. Lieku klāt cukuru, man nepatīk, ja pārāk skāba.
Ar steigu bija jāizlieto kaut kādi atkauloti šķiņķīši, sagriezu gabaliņos, nu galīgi štrunti. Izdomāju patrenēties japāņu tempuras stilā, kad mīklā apmērcē un cep eļļā. Tas vēl priekšā, redzēs, kā iznāks.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #787 : 2016. gada 14. jūnijs, 15:36:33 »
Azerbaidžāņu virtuvē ēdu pupiņu zupu. Gribu šon mājās atdarināt - apcepšu žāvgaļu, sīpolus, piegāzīšu bļujonam, pielikšu rupji sablenderētas brūnās pupiņas un iekaisīšu ļoti smalki sašņikātu kindzadza...
Ja pēc šitā rīt vēl būšu dzeiva (nenositīs mani ar terīni), atreferēšu garšīguma pakāpi.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #788 : 2016. gada 14. jūnijs, 16:16:15 »
Azerbaidžāņu virtuvē ēdu pupiņu zupu. Gribu šon mājās atdarināt - apcepšu žāvgaļu, sīpolus, piegāzīšu bļujonam, pielikšu rupji sablenderētas brūnās pupiņas un iekaisīšu ļoti smalki sašņikātu kindzadza...
Ja pēc šitā rīt vēl būšu dzeiva (nenositīs mani ar terīni), atreferēšu garšīguma pakāpi.

azerbaidžāņi ir musulmaņi, Tevi nositīs par žāv-cūkgaļu... saki, ka tā armēņu recepte! :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #789 : 2016. gada 14. jūnijs, 17:47:30 »
Laikam baisi ēst gribās - leksē un nost nesit, vismaz pagaidām :)
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #790 : 2016. gada 14. jūnijs, 20:39:24 »
Gulašzupa.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #791 : 2016. gada 14. jūnijs, 20:42:12 »
azerbaidžāņi ir musulmaņi, Tevi nositīs par žāv-cūkgaļu... saki, ka tā armēņu recepte! :)
Izbeidz, man kaimiņi azerbaidžāņi, katru vasaru nedēļas nogalēs ir  šašliks. Dievīgs! Pēc smaržas var just. Un nē, tas nav jērs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #792 : 2016. gada 15. jūnijs, 11:20:43 »
Izbeidz, man kaimiņi azerbaidžāņi, katru vasaru nedēļas nogalēs ir  šašliks. Dievīgs! Pēc smaržas var just. Un nē, tas nav jērs.

smaržas...a pacienājuši Tevi nav ne reizi?? :( ķeceri tādi... piedraudi, ka par viņu amorālo dzīves veidu pastāstīsi Klimovičam!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #793 : 2016. gada 15. jūnijs, 12:34:29 »
Bija kūpināC lasēns.

Atslēdzies reno

« Atbilde #794 : 2016. gada 15. jūnijs, 14:35:11 »
Man laikam atkal veģetāri -mazie kartupelēni un sacepti loki. Ja nu kādu sardeli nopirkšu...