Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 386115 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #825 : 2016. gada 01. jūlijs, 09:59:04 »
Mjā, Reno kā pavārīte te JAVNO izceļas :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #826 : 2016. gada 01. jūlijs, 12:29:15 »
Vakar - glāze jogurta...
Fons virtuves zvaigznēm  :evil:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #827 : 2016. gada 01. jūlijs, 13:30:53 »
šovakar būs suši meistarklase

Mums vakar bija suši, vienīgi bez klases :).

Atslēdzies ragana

« Atbilde #828 : 2016. gada 01. jūlijs, 15:36:24 »
Tava japāniete?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #829 : 2016. gada 01. jūlijs, 16:57:05 »
Nu ne jau es būšu tā skolotāja :faint:  Kā Nāra varbūt ir izdomājusi. Viešņa sapirka izejvielas, bija mērenā patīkamā šokā par Lielās Maximas kūpināto zivju un gaļu stendiem un vispār par izvēles bagātību.

Nekādi nevarēju izstāstīt, kas ir ķīselis. Tad nu pusdienās uztaisīju zemeņu, ar putukrējumu, baigā sajūsmā, būšot piedāvājumā viņas viesu namā

Bet Hokaido ir tik atšķirīga, ka ar pārējo Japānu salīdzināt nevar

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #830 : 2016. gada 01. jūlijs, 17:13:38 »
No,no,Reno,es šo sadaļu cītīgi lasu un man radies tāds priekšstats par Tavu kulināro darbību kopumā.
Hmmm,ķīselis man liekas viena no neveselīgākajām un nebaudāmakajām pārtikas lietām, ko var iesmērēt ēšanai vienīgi  bērniem, jābrīnās, ka japānietei patika.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #831 : 2016. gada 01. jūlijs, 17:40:48 »
Ūdens, zemenes, cukurs, karote kartupeļu milti -kas tur īpaši atšķirīgs piem no saldējuma

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #832 : 2016. gada 01. jūlijs, 17:55:10 »
luudzu luudzu, lai viira kungs pastaav ar fotoaparaatu blakus!!! ... un pafotografee
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #833 : 2016. gada 01. jūlijs, 18:00:17 »
Maģiskā kūka. Viena mīkla - 3 slāņi

[attachment deleted by admin]
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies diddly

« Atbilde #834 : 2016. gada 02. jūlijs, 10:55:52 »
Ceturtdienās rimikā parādās svaigas doradas,2 dienas ēdām,bet nu 3.vairs nekārojas. Iesaku-daudz baltas gaļas,viena zivtele 300-500gr, izķidā,sabāž vēderā zaļumus,garšvielas un cepā kādas 20 min.Miza bieza,izcepas pati kā savā folijā.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #835 : 2016. gada 02. jūlijs, 11:57:32 »
Par suši meistarklasi.
Izrādās, ka mēs visu puslīdz zinājām, un varēju pamācīties  knifus -kā rīsus noskalot un mierīgi vārīt 20 min mazā ūdenī un likt mierā. Tad padzesē zem vāka 10 min un samaisa ar sushi vinegar. Ikuko tina lielo rulli, kur salika visu  tievās strēmelēs -gurķi, olu,lašforeli un labās krabju nūjas, sīpolloku , ingvera plāksnītes bagātīgi. Rīsus liek tikai uz puses no nori labas. ēdām vnk ar rokām, mērcējot sojas mērcē, klāt dzērām  no Japānas vesto tēju.
Olu viņa sakulstīja un kā plānu pankūku izcepa  -tādu es nebiju likusi klāt.
Šodien varētu garšot vēl labāk

Tā kā nekā īpaša, vienkārši garšīgi, smuki suši. Viņa atzinās, ka patiesībā suši viņu mājās taisot vīrs, un pati tik labi nemaz neprotot

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #836 : 2016. gada 02. jūlijs, 21:50:31 »
Ceturtdienās rimikā parādās svaigas doradas,2 dienas ēdām,bet nu 3.vairs nekārojas. Iesaku-daudz baltas gaļas,viena zivtele 300-500gr, izķidā,sabāž vēderā zaļumus,garšvielas un cepā kādas 20 min.Miza bieza,izcepas pati kā savā folijā.

Doradas mums iecienītas - izķidā, sāls un pipari un cepeškrāsnī .... reizēm rozmarīns, citrons, olīveļļa.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #837 : 2016. gada 02. jūlijs, 22:04:13 »
mēs visas gailenes zupā vāram... mmm double IK :)

Lūk, atradu vainīgo! Nesapratu, kāpēc man galvā "sēdēja" gaileņu zupa .... Pie Ķesterciema gan noturējos (8 Eur litrā šķita dārgi), bet nakts tirgū par 3 EUR šķita OK, rīt jāmeistaro .... tad redzēs, kas sanāks.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #838 : 2016. gada 04. jūlijs, 19:10:40 »
Mums(3) jēra sautējums čuguna katlā. Viesim(veģ.)kabaču laiviņas ar drāzeņu pildījumu un siera cepurīti :faint:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #839 : 2016. gada 04. jūlijs, 19:37:14 »
Sviestas pupiņas ar tomātiem un ķiploku; kabaču tomātu kārtojums ar gailenēm.