Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 385749 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #1320 : 2017. gada 23. janvāris, 11:53:25 »
Vakar cepu svaigas butes sviestiņā, uzspiežot ķiploku un medījumu garšvielu un vārītus kartupeļus ar visu mizu un kvantumu svaigu salātu ar lucernas dīgstiem, redīsiem, gurķiem.
Ēdām paši, tad vēl atnāca meitas ģimene un šodienas vakariņām vairs navu...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #1321 : 2017. gada 25. janvāris, 18:03:21 »
Šovakar "котлеты динозавра, 3 рубля штука". :D
Citēju savā bērnībā dzirdēto, kad pie mums vasarnīcā viesojās 1 sirsnīgs kaimiņš ar humora izjūtu, kurš to teicienu lietoja, kad mans tēvs viņu pacienāja ar ļoti garšīgām pašceptām zandarta zivs kotletēm.
Tikai man no tītara gaļas, tātad vērtība, protams, nedaudz mazāka. :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1322 : 2017. gada 25. janvāris, 19:48:54 »
Hēēēhhh, man jau trešo dienu sēņu zupa un gulašs ar kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #1323 : 2017. gada 25. janvāris, 20:48:50 »
pašlaik grauzdiņu diēta, bet aizvakar baigi labā sēņu soļanka no rudenī ieliktās burkas sanāca.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1324 : 2017. gada 25. janvāris, 20:51:43 »
Sakārojās ko vinegretveidīgu. Vienīgā līdzība vien sarkanās bietītes :D Tātad vārītas bietes, burkāni un kartupeļi ar ķirbjsēklu eļļu, tuč tuč sāli un pipariem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1325 : 2017. gada 25. janvāris, 21:47:36 »
pašlaik grauzdiņu diēta, bet aizvakar baigi labā sēņu soļanka no rudenī ieliktās burkas sanāca.

Cerams, khmm, tā sausiņu diēta nav nepieciešama pēc tās baigi labās burkas soļankas. :D ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #1326 : 2017. gada 26. janvāris, 12:12:24 »
 :rofl:  par laimi galīgi nesaistīti

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1327 : 2017. gada 26. janvāris, 20:40:16 »
Šodien krievu bodē nopirku Rēzeknē žāvētus vistas stilbiņus. Rīgā nekad tādu marku nebiju pirkusi un ēdusi, bet šeit - ņamņamņam, Latvijas garša! Uz iepakojuma atzīmēta bļemba - Sovetskij Standart :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1328 : 2017. gada 26. janvāris, 21:14:12 »
Šodien krievu bodē nopirku Rēzeknē žāvētus vistas stilbiņus. Rīgā nekad tādu marku nebiju pirkusi un ēdusi, bet šeit - ņamņamņam, Latvijas garša! Uz iepakojuma atzīmēta bļemba - Sovetskij Standart :D

Rēzeknes gaļas kombinātam ir garšīgi ražojumi. Arī žāvētas vistiņas. Esmu pirkusi LV.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1329 : 2017. gada 26. janvāris, 21:27:31 »
Rēzeknes gaļas kombinātam ir garšīgi ražojumi. Arī žāvētas vistiņas. Esmu pirkusi LV.

Šo to no gaļām biju ēdusi, bet ne vistiņu.  Vienu stilbu jau nolupināju, otru brīvdienās ietaisīšu pupiņu salātos

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1330 : 2017. gada 26. janvāris, 21:31:47 »
Užas, kur tādu arhaismu - sovetskij standart..
Vistiņa no sovjetlaikiem.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #1331 : 2017. gada 26. janvāris, 22:05:36 »
Jā man krievu bodē ar tāds i. Sajūsmā gan neesmu. Ar marinētām žāvētām gaļām ij nesalīdzināt. Kas par pupiņu salātiem??

Man šodien kartoški + maltās gaļas mērce
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1332 : 2017. gada 26. janvāris, 22:22:50 »
Zini, kad gadu smaržīgas žāvvistas mūsu gaumē nav ēstas, tad novērtēju, un viss ir labi :)

Galīgi vnk salāti, kad ātri kkas jāuztaisa. Konservētas pupiņas no bundžas (es ņemu maksimāli lielas - tās Kaeferbohnen), marinēti šampinjoni, vistas giross, sagriezts sēnēm un pupām piemērotos gabalos, un majonēze.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #1333 : 2017. gada 28. janvāris, 16:38:28 »
Pusdienas. Ēda pat mans izvēlīgais jauniets ... bet tikai tāpēc, ka ķīnisks ēdiens :)
Bok choy ar oyster čiplok mērci

[attachment deleted by admin]
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #1334 : 2017. gada 28. janvāris, 16:50:40 »
Kas tie zaļi ir? Bet smuki.

man pildītas vistas kājas , cepenē ar ķirbja atlikumu