Autors Tēma: Kas jums šodien vakariņās?  (Lasīts 386243 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Kas jums šodien vakariņās?
« Atbilde #1335 : 2017. gada 28. janvāris, 17:24:24 »
Šodien saražoju: ķirbja zupu ar ceptām siermaizēm, kartupeļu cepumus, tunča salātus, biezpiena kūku. Rīt netaisīšu neko.

Kartupeļu cepumu recepti pēc Spārkas lūguma ieliku receptēs.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #1336 : 2017. gada 28. janvāris, 17:29:59 »
Kas tie zaļi ir? Bet smuki.
https://de.wikipedia.org/wiki/Pak_Choi
kjiinieshu sinepju kaaposts :) Es jau kaadu laiku skatiijos uz vinjiem veikalaa. Receptee izmantoti mazinjie, saucamie baby pak(bok) choi kaapostinji.
Recepti njeemu no youtubes
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1337 : 2017. gada 30. janvāris, 09:50:12 »
Pusdienas. Ēda pat mans izvēlīgais jauniets ... bet tikai tāpēc, ka ķīnisks ēdiens :)
Bok choy ar oyster čiplok mērci

KHMM...TĀS IR PUSDIENAS??
tā jau tāda salātu plate izskatās... Gaļas šķīvis  :steak: neielīda kadrā, vai Tev vnk filmiņa beidzās??! :)

Man pēc sestdienes necopes vakar vakariņās bija bujabēze ar mīdijām. Daudz labāk nekā ar olīvām. :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #1338 : 2017. gada 30. janvāris, 16:35:21 »
KHMM...TĀS IR PUSDIENAS??
tā jau tāda salātu plate izskatās... Gaļas šķīvis  :steak: neielīda kadrā, vai Tev vnk filmiņa beidzās??! :)
izmeegjinaajums :) Taa kaa jauniets briivdienaas mostas uz 12-13tiem, tad pusdienas, kas vinjam sanaak brokastis :D
Vispaar ljoti laba piedeva galjaam.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #1339 : 2017. gada 30. janvāris, 19:22:14 »
MAn vakariņās vienkārši kāposts. Svaigs, šķēlēs.
 Būs arī tēja, ja/kad kāds izmazgās tējas traukus, ko es pielēju ar citronskābi, jo vairs nebija tīri (trauķene netīra tējas nosēdumus, izrādās).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #1340 : 2017. gada 30. janvāris, 20:44:27 »
uzpuutisies panakti oeec taa kaaposta :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1341 : 2017. gada 30. janvāris, 21:51:28 »
Toties, cik slaida būs, ja regulāri kāposts vakariņās.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #1342 : 2017. gada 30. janvāris, 22:02:21 »
uzpuutisies panakti oeec taa kaaposta :D
Štrunc ka pūtīsies ... būtu labāk ieteikusi lai logu uz nakti atstāj vaļā

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1343 : 2017. gada 30. janvāris, 22:12:33 »
Apceļ te visi nabaga tex. A viņa, cilvēks, veselīgu dzīvesveidu uzsākusi, svaigēdāja, lai.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1344 : 2017. gada 30. janvāris, 23:07:36 »
es dažreiz skumstu pēc - tikai kāposts .
kāpēc nevar viņu ēst tad, kad visa gana  :confused: jo, kāposts bija labs... bet negribu atcerēties tos laikus,kad cepu kāpostu(pliku) lab, oky, tikai sev, jo citi jau bija jābaro ar kko normālu.
toties sev ..pirms darba..kad nav vairs nekā cita skapī ēdama... šņak šņak kāpostu pannā, ja bija gan laiks ,gan sīpols tad to klāt..mazliet sāls čupsniņu un mazliet eļļu ..mazliet apcepj un jomjomjom...

no vienas puses labi,ka sitas nav jāatkārto...no otras- tas kāposts... plikais, bija garšīgs....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #1345 : 2017. gada 31. janvāris, 00:07:39 »
Kāposts ir kāposts. Jā, vispirms aizpilda kuņģi, lai neko citu negribētos, tad veicina gremošanu. So what?
Lūk, no visiem tiem gurmānu brīnumiem gan pat negribu zināt, kas varētu piemeklēt ... vēl bez dažām h recepšu studēšanas un gatavošanas  :evil:

Un, ak vai, pie tam vēl lēts...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1346 : 2017. gada 31. janvāris, 00:23:00 »
starp citu, kkur lasīta atziņa,kurai es pilnīgi pievienojos- vis veselīgāk ēd tad,kad maz naudas. :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1347 : 2017. gada 31. janvāris, 07:14:28 »
Visu var ēst un neēst, kad visa kā arī gana. Vislabāk ēst, kad vīra nav mājās. Sarīvēju redīsu bļodu, un garšīgi nograužu pa vakaru. Vai vispār - tomātu ar sāli. Gribu - ēdu, negribu  neēdu...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #1348 : 2017. gada 31. janvāris, 13:22:03 »
Oi, es gan no zaļbarības nevaru paēst.  :faint:
Šovakar man ēdienkartē tītara maltās gaļas mērcite (ar sipoliem, ķiplociņu un sk.krējumu), kartupeļi mundierī un klāt skābie gurķīši.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1349 : 2017. gada 31. janvāris, 14:53:03 »
Emīlija, Tev ļaunais vīrs neļauj ēst redīsus un tomātus, kad ir mājās?  :cry:  :rofl: