Autors Tēma: Jaukākā un nebēdnīgākā brīvdiena Jūsu skatījumā...  (Lasīts 1511 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Jaukākā un nebēdnīgākā brīvdiena Jūsu skatījumā...
« : 2016. gada 17. janvāris, 12:05:42 »
Kaa Juus labpraat pavadītu saadu jauku dienu, kad aaraa spiid saule, sals gluzi sniipi nekoz nost un apkaart ir daudz sniega :)

Man gribeetos, kaa studiju gados, trakaa kompaanijaa ar karstiem dzerieniem un uzkodaam doties uz mezu, kur ir kaads kalninjs un izbaudiit ziemas priekus, kaut vai vienkaarsi sljucot no kalna :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 17. janvāris, 18:44:54 no pitons »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ...(cita)

Re: Jaukākā un bezbēdnīgākā brīvdiena Jūsu skatījumā...
« Atbilde #1 : 2016. gada 17. janvāris, 13:09:40 »
Kas liedz to kādu reizi realizēt? Vismaz dažus domubiedrus vajadzētu varēt sameklēt!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 17. janvāris, 14:05:35 »
Man patīk ittas scenārijs, bet viss atduras pret domubiedriem un transportu. Nav man fiziskā kondīcija tāda, lai ar ekipējumu ietu lielus gabalus.
Tomēr skatos pa logu - cilvēki slēpošanas kostīmos soļo kājām uz tuvējo meželi pat bez slēpēm, tikai ar plastmasas šļūcamajiem. Ne tikai ar bērniem. Arī lielie. Tātad viskritiskākais punkts tomēr ir domubiedri!

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2016. gada 17. janvāris, 14:32:56 »
Taa nu gan ir, domubiedri un iespeejas (man biezi vien visaas smukajaas dienaa iekriit darbs) reizeem ar domubiedriem buutu vieglaak, jo ir draudzenes ar maziem beerniem un gana dulnas, kas pasas piedalaas taadaas atrakcijaas :D

Naakamnedeelj, buus vairaak briivu dienu, cerams, ka smukais laiks nebuus izbeidzies, varbuut ko varees sadomaat, ja nee var uztaisiit ekstriimu pagalmaa, ar trepem uzkapt uz skjuunja jumta un uz pakaljas nosljuukt ar visu sniegu lejaa, galvenais lai nesanaak ar visu jumtu :D

Atslēdzies kvadra

Re: Jaukākā un nebēdnīgākā brīvdiena Jūsu skatījumā...
« Atbilde #4 : 2016. gada 17. janvāris, 18:36:33 »
Zirgos jāšus pa meža takām! Viss visapkārt kluss, balts un neskarts, varbūt tikai aizlēkā kāda iztraucēta stirnu ģimene, un tu tā uzmanīgi līkumo starp kokiem un pieliecies zem piesnigušajiem zariem, jo baltais skaistums ir tik trausls - viens neveikls pieskāriens un viss nokrīt pār galvu, pamanīdamies salīst arī aiz apkakles ...  :)

Eh...  Pat man, zvērinātai ziemas nīdējai, patīk tādas dienas :D

« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 17. janvāris, 18:46:09 no pitons »

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2016. gada 17. janvāris, 20:58:35 »
Zirgos jāšus pa meža takām! Viss visapkārt kluss, balts un neskarts, varbūt tikai aizlēkā kāda iztraucēta stirnu ģimene, un tu tā uzmanīgi līkumo starp kokiem un pieliecies zem piesnigušajiem zariem, jo baltais skaistums ir tik trausls - viens neveikls pieskāriens un viss nokrīt pār galvu, pamanīdamies salīst arī aiz apkakles ...  :)

Eh...  Pat man, zvērinātai ziemas nīdējai, patīk tādas dienas :D

Jaa fantastiski, ehhhhh.... darbsss :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2016. gada 17. janvāris, 23:28:50 »
Šodien biju tādā pārgājienā. Organizēju es. Savācāmies, līdzi termosi un maizītes, svaigā gaisā pat glutēns garšīgs, un gājām brist mežu, kur neviens nav kāju spēris. Nu, ir, ir skaisti, pasaka. Suņi vispār stāvā sajūsmā. Nabaga eglītēm zari smagi, smagi, brucinājām sniegu un jautrojāmies kā bērni.

Atslēdzies itta

« Atbilde #7 : 2016. gada 18. janvāris, 14:21:50 »
Šodien biju tādā pārgājienā. Organizēju es. Savācāmies, līdzi termosi un maizītes, svaigā gaisā pat glutēns garšīgs, un gājām brist mežu, kur neviens nav kāju spēris. Nu, ir, ir skaisti, pasaka. Suņi vispār stāvā sajūsmā. Nabaga eglītēm zari smagi, smagi, brucinājām sniegu un jautrojāmies kā bērni.

Te patiesaam gribaas teikt kas var buut labaks par so :)