Autors Tēma: Kurās dziesmās jūs dzirdat nepareizos vārdus un neko ar to nevar darīt?...  (Lasīts 1933 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: Kurās dziesmās jūs dzirdat nepareizos vārdus un neko ar to nevar darīt?...
« Atbilde #15 : 2016. gada 19. janvāris, 09:59:07 »
Visu man vīrs samācīja  : "palaid vējā, palaid tālu prom...." (Ķiģeļa dziesma)
un "vai gan tu izbezdēsi " (Vai gan tu izbēgt spēsi? Vai gan es izbēgt spēšu? Tad, kad tu iemīlēsi, Tad, kad es iemīlēšu ... Ja tu slēpsies- nepaslēpsies)Tā viņš nedzied vispār, bet, kad mašīnā braucot, skan kaut kādas šitādas dziesmas, tad viņš dzied augstā falsetīgā balsī visā skaļumā un es gandrīz piečurāju sēdekli.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. janvāris, 10:17:19 no Spārka »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2016. gada 19. janvāris, 15:35:18 »
Kad biju maziņa, mājas bēniņos stāvēja patafons ar 2 platēm. Skanēja šaušalīgi, bet tas netraucēja man ar māsu regulāri griezt kloķi un atskaņot varenus, čerkstošus skaņdarbus. Tur bija kāda dziesma, kurai piedziedājumā gari, stiepti un žēlīgi skanēja kaut kas līdzīgs "summā rillā". Ko tas nozīmēja, nesaprata neviens, bet mammu tas izveda no pēdējās pacietības drusciņas, tāpēc mūsu trenkāšanai tika izmantota trauku lupata.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2016. gada 19. janvāris, 19:29:01 »
Atnāc,kuņa,zvaniem zvanot, aizej,kuņa,zvaniem zvanot...un tad vēl nekādīgi nesapratu par ko ir teksts-ne jau tā kāpēc gan rozes vēl...kautkāds bezsakars,vai ne? :)

Man skan - kuņģa zvaniem zvanot. Un sitiet mani nost, tikai tā.