Autors Tēma: kas ir manējais ????  (Lasīts 9671 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: kas ir manējais ????
« Atbilde #15 : 2016. gada 18. janvāris, 21:41:13 »
Tā ne tikai izklausās, bet tā arī ir - puse no ģimenes. Puse no kopuma, kas spēj vairoties un radīt sev līdzīgus. Kaut kas ne tā? Kurš te vairojas partenoģenētiski?
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2016. gada 18. janvāris, 21:44:47 »
Camma, tas izklausās, ka tu esi tikai puse.

Jā, viena puse no pāra. Nu nav tas sliktākais. Kāpēc "2 ābola pusītes" daudziem šķiet OK, bet otra puse, kas attiecīgi pārvērties par "otrpusi" ir nelabi?

Mēdzu arī teikt, ka man ir mana labākā puse (domājot par otru cilvēku) ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 18. janvāris, 21:48:47 »
Man nepatīk i vsjo, komiski un muļķīgi pa manam, bet jūs varat turpināt saukt savus otrpušus..

Man nav arī otras ābola pusītes, tas jau man liekas klasiski stulbi.

Zinu, tagad izteiksiet savu nožēlu, ka man nav savas ābola pusītes..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2016. gada 18. janvāris, 21:52:57 »
Nē, man nav nekādas nožēlas, bet man arī ir pilnīgi paralēli, ko par manu izteiksmes veidu domā citi ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2016. gada 18. janvāris, 21:57:05 »
Bet es gaidu, kad Mellene cilvēkvalodā izskaidros savu stāstu. Vai es vienīgā nesapratu? Lasīju gan tikai 1x. Varbūt pēc 5.x pielektu?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2016. gada 18. janvāris, 22:04:40 »
Runājot par vīru ar svešākiem cilvēkiem, tā arī saku - mans vīrs. Draudzeņu un kolēģu vidē saku uzvardā,arī viņas par saviem vīriem tā saka. Piemēram, mans Ozoliņš(vai vnk Ozoliņš) vakar to un to.
Cilvēkos uzrunāju vārdā. Divatā arī. Bērniem saku - tētis to un to.

Atslēdzies nex

« Atbilde #21 : 2016. gada 18. janvāris, 22:10:07 »
Bet es gaidu, kad Mellene cilvēkvalodā izskaidros savu stāstu. Vai es vienīgā nesapratu? Lasīju gan tikai 1x. Varbūt pēc 5.x pielektu?

laikam jau vienīgā.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #22 : 2016. gada 18. janvāris, 22:14:40 »
laikam jau vienīgā.
Nu, nē, Mellene ir jālasa un  jālasa, un vēlreiz  jālasa, un tad drošības pēc vēl 2 reizes. I tad galā jautājums. Besīgi, bet, ko lai dara, ja gribas sapļāpāt?

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 18. janvāris, 22:14:47 »
KAs pievienotajai vērtībai, kas tiešām bija izplatīts apzīmējums vecajā forumā, vainas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2016. gada 18. janvāris, 22:16:08 »
Vīrs - ja pielaulāts. Bet ja vnk dzīvo kopā? - dzīvesbiedrs? neredzu nekādu vainu arī otrpusim vai otrai pusei, izņemo to, ka tur jau specificējas dzimums un līdz ar to nodod arī paša rakstītāja, kas ne visur un ne katram ir vēlams

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2016. gada 18. janvāris, 22:18:43 »
Nu, tex, no tevis šito negaidīju. Domāju, ka esi ciniskāka, feministiskāka. Kāda vēl, tpfu, pievienotā vērtība?

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2016. gada 18. janvāris, 22:31:51 »
Kas tur antifeministisks? Pati vērtība un tad vēl ir arī pievienotā... Otra puse ta 50%, PVN tikai 21%...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2016. gada 18. janvāris, 22:32:48 »
Tajā “manējais“ skan kautkāds privātīpašnieciskums, kurš mijas ar necieņu.
Dzirdot rodas iespaids par bezgribas, viegli savācamu vīrišķi.
Arī tas, ka noteicēja šajās attiecībās ir dāma.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2016. gada 18. janvāris, 22:39:11 »
aij Broņ lasi vēlreiz...ja nesaprati  :P ko vispār nesaprati? man jau tā likās, ka garš ievads :) :faint: un milzīgs paskaidrojošais tekts... :bird:

bet patiesībā,stāsts nebija par to,kur jūs aizbraucāt... Pilniigi paralēli,kā kāds sauc savu dzīvesbiedru..mēs saucamies vārdos..un kad neviens nedzird..tad tā,ka nedriikst nemaz skaļi teikt  :rofl: mani vel arī par melleni dēvēkad grib kko uzsvērt..attiecībā par ilgu tupēšanu pie datora vai tml un visvisādi..
 oky..ir bijusi arii mammas un teti..kad neesi atgājis no lomas,vai tieši otradi uzsver vajadzīgo lomu...piemēram vajag lai kāds atnes kafijai pienu..un tad jaizmanto- tēti..bērnam rīt brokastīm nebūs piena... ;)

es par to -manējais. Bieži es viņu nemanu ..bet tie gadījumi,kad ir šis manējais tādi dīvaini. vai nu meitenes pašas sev cenšas pierādīt ka nu viņām tagad ir tas bikšu paaris vai citiem...es nez...minētā kaimiņiene..tak tikai uz ziemsvetkiem to džeku pie sevis izmitināja..domāju dabūs darbu, aizvāksies..nekā, jau tapis par viņējo :D

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2016. gada 18. janvāris, 22:40:35 »
oo tuk uzķēra... tieši šādi ari man šķiet šie manējie...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega