Autors Tēma: kas ir manējais ????  (Lasīts 9653 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: kas ir manējais ????
« Atbilde #45 : 2016. gada 19. janvāris, 08:32:46 »
Pirmkārt, man ir pilnīgi vienalga, kā kurš dēvē savu otro pusīti - par dzīvesdraugu, savu vīrieti, mīļvārdiņos, uzvārdā vai tēva vārdā.  :rofl:

Otrkārt, kāpēc kaimiņiene "savējo" meklēja pie Mellenes (vai viņas meitas)? Jums tur svingeru būšana vai kā?

Luīz, es jau sen to gribu noskaidrot, tak neatbild neviens.

Camma, nu nav man otrpuša un nebūs. Atzīstu tikai - mans vīrs un mans vīrietis. Tie otrpuši un PVN - vē.. Bet jūs mierīgi varat otrpušoties.

Jā, latviešu val. negatīva pieskaņa tiem neprecētajiem, tāpat arī draugs nekam neder, jo draugs ir draugs, un atkal nevar saprast bez tuvāka paskaidrojuma.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #46 : 2016. gada 19. janvāris, 08:43:09 »
Kāpēc ceptiņš par pievienoto vērtību? (es gan tādu vīra apzīmējumu nepielietoju) Pa manam prātam te nav nekādas saistības ar nodokļiem, bet : pievienots - pieprecēts, vērtība=vērtība, vērtīgs cilvēks. Tātad vērtīgs cilvēks, ar ko esmu precējusies.  :big_hug:
Un būtībā mums katram ir savas individuālas patikšanas un nepatikšanas, citu kaitina otrpusis, citu partner. Keep calm!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #47 : 2016. gada 19. janvāris, 08:45:02 »
laikam aktuāla tēma, jau ceturtajā lapā aiziet :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #48 : 2016. gada 19. janvāris, 08:46:50 »
"ka zvana kaimiņiene..kurai vakarā zvaniiju 1x dzīvē (iespējams mans numurs nav nemaz saglabāts atmiņā).. tātad uzspiedusi pēdējo numuru vaitml.. To,ka mani vinjai nevajag 100% zinu jau klausuli ceļot..."

nesaprotu, kas te nav skaidrs, ja, protams, izlasa...

mellene vakar pirmo reizi mūžā zvanījusi kaimiņienei, šī no rīta uzspiedusi nejauši viņas numuru (kā pēdējo saņemto, droši vien, vai netrāpījusi pa īsto...), un mellenei uzreiz skaidrs, ka nejau viņai zvana, bet, visticamāk, kaimiņiene savai meitai

Atslēdzies Betons

« Atbilde #49 : 2016. gada 19. janvāris, 08:50:40 »
kaimiņiene moš domāja, ka "viņējais" toč neceļos aizgājis, pie Emīlijas nakti pavadījis ?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #50 : 2016. gada 19. janvāris, 08:54:49 »

mellenei uzreiz skaidrs, ka nejau viņai zvana, bet, visticamāk, kaimiņiene savai meitai

Bet nebija jau precizēts, kurai meitai zvans - kaimiņienes vai Mellenes, tāpēc jau tie jautājumi. Ok, paliekam pie tā, ka kaimiņiene "ošiblas nomerom".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2016. gada 19. janvāris, 08:55:40 »
O! Vēl dzirdēts, ka saka “laulenis“. Arī “cienītais“.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #52 : 2016. gada 19. janvāris, 08:59:54 »
Bet nebija jau precizēts, kurai meitai zvans - kaimiņienes vai Mellenes, tāpēc jau tie jautājumi. Ok, paliekam pie tā, ka kaimiņiene "ošiblas nomerom".

nu ja jau mellene tai kaimiņienei zvanīja pirmo reizi mūžā, interesanti, kāpēc lai kaimiņieme mellenes meitai zvanītu 7 no rīta...

aļo, tovarišči...:D

ok, turpiniet "nesaprast"

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2016. gada 19. janvāris, 09:02:04 »
kaimiņiene moš domāja, ka "viņējais" toč neceļos aizgājis, pie Emīlijas nakti pavadījis ?

Un zvana Mellenei, lai uzzinātu Emīlijas dzīvesvietu un sadotu pa ķobi ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #54 : 2016. gada 19. janvāris, 09:02:29 »
visi visu saprot, tikai izvirza versijas tēmas uzturēšanas nolūkā :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #55 : 2016. gada 19. janvāris, 09:06:08 »
Kad lēnām šķetina, pamazām nonāk pie kopsaucēja. Tikai, kāpēc jāzvana meitai, lai "manējais" uztaisa kafiju. OK, tās jau ģimenes iekšējās lietas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #56 : 2016. gada 19. janvāris, 09:07:37 »
Kad lēnām šķetina, pamazām nonāk pie kopsaucēja. Tikai, kāpēc jāzvana meitai, lai "manējais" uztaisa kafiju. OK, tās jau ģimenes iekšējās lietas.

nu, incests taču

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2016. gada 19. janvāris, 09:11:04 »
Mani visvairāk šajā stāstā sajūsmināja Mellenes atbilde -“dura“

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #58 : 2016. gada 19. janvāris, 09:15:22 »
"psihopāts" (c) Ezīc miglā...

:D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #59 : 2016. gada 19. janvāris, 09:17:22 »
nu, incests taču

Tā sāk izskatīties. Jāprasa Mellenei, vai viņa ir lietas kursā.