Autors Tēma: Koučings darbā  (Lasīts 5410 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Koučings darbā
« Atbilde #15 : 2014. gada 14. oktobris, 18:18:59 »
Man bija miiljakais - kouchs. Beigaas saaku justies kaa sesijaa, kaut arii bez maksas - tfuuu!  :evil:

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2014. gada 14. oktobris, 18:26:31 »
Kas tieši Tevi neapmierina? Gribi pakļauties? Tiešām, kāpēc? Negribi? - tad kas vainas līzšinējam tēlojumam, ja priekšnieks un kompānija apmierināti? Kas nav OK?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 14. oktobris, 19:43:01 »
A ja nu ļaujot vilkt no manis ārā kaut kādus mērķus un vīzijas moš kaut kas atveras un kļūstu par super puper darbinieku? Ti, ja nu atklājas kāds mans gabals, kas slēpjas tajā tur vietā, kas autopilotu slēdz iekšā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2014. gada 15. oktobris, 00:00:31 »
Ja jau slēdz Tev autopilotu iekšā, tad tam ir iemesls. Tā kā nezini kāds, tad kāpeč domā, ka no tā jātiek vaļā vai tas jāvelk ārā? Ja nu zemapziņa Tevi sargā, piemēram, no kkā pārāk smaga?
Reiz sapīpējos zāli (nepiesieties, likumīgi, holandē), bet gaidīto smieklu lēkmju vietā paņēma un uzcēla kkādas pusbērnības atmiņas, kuras zemapziņa no apziņas bija izdzēsusi un, uzceļot saturu, bija skaidrs, ka to neatcerēties bija labāk un labi vien bija, ka tas bija nobāzts kkur aizzemapziņas kambaros un tagadni vairs neskar... a te - zāle, :@ , ņēma un uzcēla...

Atslēdzies zebiekste

« Atbilde #19 : 2014. gada 15. oktobris, 10:41:13 »
Mums darbā bosi prasa tikai rezultātus, nevienu nekādā veidā neietekmē, bet pieņemu kaparastajos ofisos tas noteikti notiek

Atslēdzies imho

« Atbilde #20 : 2014. gada 15. oktobris, 21:54:03 »
http://onpoint.wbur.org/2014/04/23/life-coaching-therapy-big-business  (audio)

"What does it say about Life Coaching if the person who cuts my hair needs at least 1500 hours of training, and to pass an exam, but a Life Coach, who may try to "get inside my head" has no such requirements?"

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2014. gada 20. oktobris, 23:39:02 »
Ui, man tai sakarā bija foršs piedzīvojums. Šefene, iestādē, kur kādreiz strādāju izdomāja iemēģināt šamo metodi. Sauca pa vienam skuķus un tirpināja, līdz šamām nervu sabrukums. Pienāca arī mana kārta. Nosēdināja mani sev pretīm un sāka star puķēm ar  ko "neitrālu",- pasaki man lūdzu, ko tu domā par mani un manu darbu? Es šamai uzsmaidiju un pārjautāju,- nopietni? Jā, jā,- šī pamāja. Nu tad es arī teicu... visu ko domāju... ļoti diplomatiski  :coffee: .  Pateicu, ka man VIŅAS ĻOTI ŽĒL, jo viņa ir spiesta katru dienu iet uz darbu kas viņai riebjas un saskarties tur ar padotiem, kuri pēc visa spriežot ir stulbi, neprofesionāli, slinki un aprobežoti. un tā tālak ... Un tas ir bezcerīgi, jo šai ziņā viņas spēkos nav neko mainīt. Tāda drūma beziizeja. ... Un , ka es nekad mūžā negribētu būt viņas vietā, jo tas sajrautu manu dzīvi, veselību un jebkādas  cerības uz ko gaišāku nākotnē. Kad es gāju no kabineta ārā šamai bira asaras un puņķi.  Tieši tāpat, ka savā laikā visām, kas bija viņas pakļautībā. Tai dienā viņa vairs nevienam nekādus jautājumus neuzdeva. Kad skuķi jautāja, ko es šamai biju atbildējusi - teicu, ka pateicu visu, ko par viņu domāju un tas aizņēma ļoti daudz laika, tāpēc pie manas personas iztirzāšanas nemaz netikam.
Un ja godīgi, nemaz nenožēloju, tas sievišķis bija to pelnijis. Tur savā laikā viss kas ir bijis, jauniņo publiska pazemošana,  komats nevietā - dokuments lido pāri galdam, nerunājot par to, ka kundze no rīta blociņa vilka kurš pa cik min ir nokavējis uz krēsla apsēsties un tas esot brībdienās jāatstrādā.  šad tad man likās, ka viņa iespējams patiešām slima ... a mums karma tāda , to visu  prieku izbaudīt
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 20. oktobris, 23:41:50 no olgucis »

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #22 : 2014. gada 21. oktobris, 08:58:27 »
Olguc, un, kāds bij rezultāts?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2014. gada 21. oktobris, 11:44:19 »
 :blushing:  tagad strādāju mājā ..;o))))))) un ja godīgi, visu laiku par to biju sapņojusi