Autors Tēma: Pilsētas pāķis  (Lasīts 1208 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Pilsētas pāķis
« : 2016. gada 19. janvāris, 19:42:23 »
Nu nez, tur laikam nekas nesanāks.
Malku saskaldīju, ūdeni sanesu, sniegu pārdasašķūrēju (nafig man ziemā tas sporta laukums?), tukšo māju piekārtoju, kur vēl ledi nebij - ir. Zvaigznīšu brīdis total. Ā, lielajā katlā kaut kas vārās, kāja bez cūkas, vai?
Nu stāstiet lauku ļaudis, nav līdz brošai? Man ir, pie kam pierasts, ka kārtīgi pastrādā, jāieraun. Ko nu?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. janvāris, 19:50:06 no Mao »

Atslēdzies tuk

Re: Pilsētas pāķis
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. janvāris, 22:08:25 »
Nu jau pārsvarā laukos ūdens pa krānu tek. Vienigi sūknis jāpieliek.
Sniegs jā, sniegs ir.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. janvāris, 22:18:19 »
Nav ko ieraut?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 20. janvāris, 09:28:26 »
Nu, malku es sarūpētu, spuldzītes saskrūvētu un pat to riebīgo sniegu kauč kā sašķūrētu (principā tas man arī tagadējā "pilsētas" dzīvesvietā jādara), bet ar vienu gan nevarētu sadzīvot - ūdens nešanu. #^&^%&^ Ūdenim jābūt iekšā!!! Un attiecīgi normālai tualetei, vannai, virtuves izlietnei, vešenei, trauķenei. Punkts. Sarkanā līnija. Neesmu ar mieru vajadzības pēc vilkties uz būceni aiz klētiņas un brīvo laiku vadīt ar rokām pa bļodām netīro vešu pļunčinot. 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 20. janvāris, 09:49:13 »
Mājā neievilkts ūdens ir trekns kauna traips īpašniekam - mūsdienās, kad trubas un savienojumus met pakaļ teju vai Maksimā, un saskrūvēt tos var pat skolas skuķis, nesaprotamo noskaidrojot internetā.

Bet kas ir līdz brošai, tā arī nesapratu. Mājas ikdienas solis?
Nopērc kazu, govi un desmit trušus. Pie viena kādus pāris dučus vistu un zostēviņu bonusā. Pēc gada visu izpārdosi un būs Tik Daudz Brīva Laika, ka varēsi aiz bezdarbības kājas atstiept.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 20. janvāris, 10:18:48 »
Nu tauta, Jūs gan laižat. Pirmkārt, par ko ta stāsts?
Otrkārt - no avota, avota ūdeni sanesu. No spices nav tik gards. Teorijā, varēju nobraukt pie šamā ar tanku, bet izdomāju brist. Jā, man ir! Bēēē...
Treškārt - visi fakti, bļamba, un person āži ir simvoliski. Tā sacīt apetītes rosināšanai.
Un visbeidzot - kārojas mudināt uz diskusiju, kur labāk - dzīvoklī, vai laukos, vai pa vidu, vai Horvātijā. Nu to vēlāk, jāskrien.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2016. gada 20. janvāris, 10:33:04 »
Nav ko ieraut?

Doma bij, ka tik loģiski kārtīgi pastrādājot, ir graķīti/divus ieraut, ka pat es samulsu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 20. janvāris, 10:56:27 »
Es laukos -nekad, ziemā vispār izslēgts. Ja vien es neesmu pilskundze ar apkalpes armiju. Man pietiek ar pašreizējo Renoviju, kur vienīgais darbs -lapas grābt un sniegu pašķūrēt. Bet ir bijušas ziemas, kad liekas, vairs nav kur sniegu likt, nevar tik augstu samest. Tādēļ man ir optimālais variants -uz veikalu var arī kājām aiziet, mazs, bet visu var dabūt. Ieliņu traktors izšķūrē, visādi zemnieki ar savām pārtikām piebraukā. Vienīgais- man gribētos papildus malkas apkuri, kādu plīti ar mūrīti.
Dzīvoklī arī negribētu. Tādā ziņā vecums biedē, kad nevar vairs tikt galā ar dzīvi. Un īpaši jau tas attiecas uz dzīvotājiem laukos. Ja vien tas nav kā vecos laikos -3 paaudzes vienkopus.
Ūdens no avota, krāsnis, pirtiņas  -tā tāda romantika

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. janvāris, 11:15:10 »
Nu, malku es sarūpētu, spuldzītes saskrūvētu un pat to riebīgo sniegu kauč kā sašķūrētu (principā tas man arī tagadējā "pilsētas" dzīvesvietā jādara), bet ar vienu gan nevarētu sadzīvot - ūdens nešanu. #^&^%&^ Ūdenim jābūt iekšā!!! Un attiecīgi normālai tualetei, vannai, virtuves izlietnei, vešenei, trauķenei. Punkts. Sarkanā līnija. Neesmu ar mieru vajadzības pēc vilkties uz būceni aiz klētiņas un brīvo laiku vadīt ar rokām pa bļodām netīro vešu pļunčinot.

Kvadra, gandrīz viss no tā ir vēl Rīgā sastopams. Gan hauzīte ārā gan citas lietas. Un lielai daļai nav ne vešenes, ne trauķenes.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2016. gada 20. janvāris, 11:16:37 »
Kvadra, gandrīz viss no tā ir vēl Rīgā sastopams. Gan hauzīte ārā gan citas lietas. Un lielai daļai nav ne vešenes, ne trauķenes.

jo nauda nodzerta un pēdējās elektrotehnikas paliekas lombardā

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2016. gada 20. janvāris, 11:29:34 »
jo nauda nodzerta un pēdējās elektrotehnikas paliekas lombardā

Es negribētu būt tik kategorisks. Visādi dzīve sagadās. Jeb ot tjurmi i sumi nezarikaisjsa.
P.s. Kas tas par - SUMI?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2016. gada 20. janvāris, 12:06:30 »

Es to ZINU. Man nebija. Tagad ir. Un nav no gaisa nokritis - sastrādāts, saremontēts, iegādāts un uzstādīts. Lielā mērā - pašrocīgi.

P.S. Сума - ubaga tarba.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2016. gada 20. janvāris, 12:11:39 »
Ā, nu ta es pareizi domāju, paldies.