Autors Tēma: visa pasaule vainīga  (Lasīts 9355 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: visa pasaule vainīga
« Atbilde #45 : 2016. gada 25. janvāris, 17:16:45 »
Krekls man ir gruuti :( nopietni... nekad neesmu neko taadu dariijusi...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2016. gada 25. janvāris, 17:24:55 »
Grūti nav, bet kopdzīvi vēlos ar pieaugušu, patstāvīgu vīrieti nevis vēl vienu bērnu,
vai izlutinātu memmesdēliņu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2016. gada 25. janvāris, 17:30:13 »
parakstos zem katra vārda... :D

P.S. tām kuras sašust svētā sašutumā - vaitad šitas viss ir baisi grūti? :)

Vienpusēji - jā, grūti. Kad no tevis prasa un prasa, bet tev jābūt pateicīgai, ka neaizlaižas, kur nu vēl kaut ko gribēt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #48 : 2016. gada 25. janvāris, 17:34:14 »
Piekrītu šai daļai Olguča manifestā: Vienīgais, kā var viņus noturēt - neturēt nemaz.
Un nebūs ne krekli, ne zeķes jāpieskata, pārējais nav obligāti.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #49 : 2016. gada 25. janvāris, 17:41:32 »
Vienpusēji - jā, grūti. Kad no tevis prasa un prasa, bet tev jābūt pateicīgai, ka neaizlaižas, kur nu vēl kaut ko gribēt.

nekur neredzēju olguča tekstā "būt pateicīgai..." es tur paaavisam citu noskaņu pamanīju... :D

Tā jau ir, ka katrs no savas pieredzes to grrūtumu/vieglumu smeļ. Kaut kā ir sanācis, ka esmu izvēlējusies nevienu neturēt... kaut kā paši ir turējušies... Bet taisnība arī, ka tādus riktīgus gājējus (staigātājus) ne ar ko nenoturēsi, droši vien... Bet nu ir tas vīrietis primitīvs radījums dziļākā būtībā, ir...:) lai kāda civilizācijas "glance" pa virsu uzlikta...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. janvāris, 17:53:42 no Emīlija »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2016. gada 25. janvāris, 18:04:37 »
Es vispār nesaprotu to “noturēt“.
Man tas kā asociējas ar “pret paša gribu“, vienalga-vīrieti vai sievieti.
Kaut kā negribētu dzīvot tādās attiecībās, kur viena puse tiek kā “viltīgi“ noturēta.
Diezin vai man būtu cieņa pret tik viegli “ap pirkstu tinamu“ partneri un arī pašai pret sevi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #51 : 2016. gada 25. janvāris, 18:27:46 »
Katram sava pieredze.  ;)  Vienkārši, ja netur vīrieti, no viņa praktiski nav iespējams tikt vaļā. Man  ar laiku jau piegriezusies nopietnība attiecībās, tagad es tajās vairāk "rotaļājos" (tāda daba)...  Ja dzīvi uztver pārāk nopietni, var nojūgties, man tam nervu žēl.  Un ja godīgi, tad man patiešām vienalga, ko šis tur dara ārpus mājas, man ir svarīgi, lai viņam gribētos iet uz māju un pamosties savā gultā ;o) Tai pašā laikā,-dīvaini... un arī viņš ļoti labi zina, - man momentā un neatgriezeniski zūd interese par vīrieti, kurš kaut kur intīmi aizķēries(laikam tāpēc man labāk to nezināt). Tā ir tāda tīri fizioloģiska īpatnība, nu tai nozīmē, ka man nav nekas pretī, - ne es traci celšu ne izplūdīšu asarās, bet mani, kā vīrietis viņš vairs neinteresē. Nu neuzbudina... :thinking:  varu vēl gadus desmit draudzēties un čivināt pa telefonu,.. bet ar to brīdi - neko vairāk.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #52 : 2016. gada 25. janvāris, 19:16:29 »
Nu nav visi vīrieši tik vienkārši, kā Olgucis un Emīlija te sludina. Domā, Džilim, piemēram, neviena sieva ēst nedeva un kreklus negludināja? Neslavēja un neskatījās ar apbrīnas pilnām acīm? Un Kalniņu Imim?
Nu labi, tas tāds galējs piemērs. Bet arī citi, it kā normāli vīrieši dīvaini uzvedas, nu nav viņi tik primitīvi. Vīrieši ir dažādi, un nesapratīsi, ko viņi īstenībā domā un kāpēc attiecīgi rīkojas?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #53 : 2016. gada 25. janvāris, 19:30:47 »
Nu Džilis ir vairāk, kā  "kolekcionārs"; iespējams, ka viņam vispār tā sieviete blakus nav vajadzīga, vai arī, viņam ir paradums precēt visas ar ko pārguļ. Nu lai neapvainojās... ;o)))  Tādā gadījumā pēc skaita, šams vispār ir pati nevainība

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2016. gada 26. janvāris, 00:23:47 »
Olgucis - zļuga. PĀRĀK labi pazīs vīriešus. un izmanto. KAS Tevi tā mācīja?? :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #55 : 2016. gada 27. janvāris, 09:34:04 »
he he .... pieredze  :blushing:  un nedaudz fantāzijas  ;)