Autors Tēma: Sazvērestības teorija?  (Lasīts 3054 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Sazvērestības teorija?
« : 2016. gada 21. janvāris, 19:51:03 »
Vot ienāca man prātā doma. Un neiziet.
Interesanti, kam Vējonis tik ļoti traucēja, ka vajadzēja pa fikso nooperēt, lai nemaisās pa kājām? Ar glanci dabūts pie malas, tauta nes puķes, bet karavāna iet tālāk?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

Re: Sazvērestības teorija?
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. janvāris, 19:54:24 »
Būšu kaut ko palaidis garām - baigi maisījās? Kaut kad vispār ir izlecis no rāmjiem?
Kad atvesaļosies, vispār būs neaizskaramais - neizdevīga kombinācija...

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 21. janvāris, 19:56:40 »
Izskatās pēc rudās veikuma. neizvirzīja par premjeri, uzmeta, kgan bija saskaņots. Tā pašu var nomest..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2016. gada 21. janvāris, 20:05:59 »
Būšu kaut ko palaidis garām - baigi maisījās? Kaut kad vispār ir izlecis no rāmjiem?

Neesmu politologs, neko daudz nezinu, bet redzu to, ka rudā pie siles netika, lai gan plesās kā traka lapsa.
Tas, ka tauta par RV neķengājas, nav indikators tam, ko par viņu domā sileslāči.

Pārsteidza notikumu pēkšņums.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2016. gada 21. janvāris, 20:20:17 »
var padomāt ka kāds saslimst nepēkšņi. es ar te mēneša sākumā - vakarā normāli aizgāju gulēt, a no rīta pamodos - zombijs. tagad tik nāku pie sajējgas... un man bij diezgan saudzējošs režīms, a ja no kretīniem tai laikā valdība jāveido? tur var iedzīvoties i kaulainajāpie neveiksmīgām komplikācijàm...

šoreiz manuprāt sazvērestības teorijas ir nevietà. ārsti sevi par dieviem uzskata, īpaši šāda līmeņa, viņi jau nu nemetīsies operēt sirdi pēc rudās čuksta...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 21. janvāris, 20:49:26 »
Trix, sorry. Neskatoties uz manu humora izjūtu
šoreiz tēmas pieteikumu uzskatu par ne īpaši ētisku.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2016. gada 21. janvāris, 21:14:20 »
kāda nu tur sazvērestība.... Jebkuram tas var gadīties. Ne jau velti ir sepses nodaļas slimnīcās - tātad ir samērā daudz cilvēku,kam vajag tādu ārstēšanu. Tāpat kā septisks endokardīts arī nebūt nav retums - tāpēc ir kardiologi un ir mākslīgie sirds vārstuļi... atslābstam.
Visus sakost!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #7 : 2016. gada 21. janvāris, 21:23:18 »
Nu kam gan RV savā prezidēšanas laikā varēja traucēt? 
Tikai apmeklējis dažādus pasākumus, dzīvnieku patversmes, runas teicis, uz teātri gājis... Neko tādu politiski nozīmīgu viņš nav paveicis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 21. janvāris, 22:17:05 »
Neesmu ne par, ne pret (pagaidām), bet padarītā izvērtējumam laiks nav tā kā par īsu?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. janvāris, 22:33:39 »
Nu es pirmajā nedēļā visu skudru pūzni sapurinātu. Pofig impīčments, tāpat pensija, sekretāre un auto jau kešā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 21. janvāris, 22:46:51 »
Kur problēma? Visas iespējas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 21. janvāris, 23:50:02 »
1) ja nu slimība būtu smagāka vai op neveiksmīgāka, tad atbrīvotos prestižāka vieta bez vajadzības ķēpāties ar premjerēšanu, kas ir kādas rudas personas politiskā apogeja...
2) ir bites nokodušas arī par lielākiem sīkumiem vai clv neatcerējušies kā no 1 alus pie stūres nonākuši aizmiguši un galīgā pālī...

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2016. gada 21. janvāris, 23:50:19 »
Kur problēma? Visas iespējas...

Ne gluži. RV vēl dzīvs...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 22. janvāris, 10:54:16 »
Ne gluži. RV vēl dzīvs...

:thumbsup: Pareizi, nau ko te sazinies pīt vainagus stipram zirgam... . Lai ātrāk sāk strādāt tautas labā. A to akal vēlēšanas, akal intrigas. Fuj.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2016. gada 27. janvāris, 10:49:36 »
Buutu pagruuti ko taadu norealizeet- paaraak daudz iesaistiito personu pasaakumaa... Piereekjinam veel gailjezera un stradu specu nedraudziibu, tas vsp kljuust iz roda fantastjiki...