Autors Tēma: Konfidenciāli. Tikai iekšējai lietošanai. Skuķi šķic. 1. daļa.  (Lasīts 5079 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Konfidenciāli. Tikai iekšējai lietošanai. Skuķi šķic. 1. daļa.
« Atbilde #15 : 2016. gada 23. janvāris, 10:06:34 »
Nu “dieviete“ man sķiet veltījums blondām mājsaimniecēm. Tematika atbilstoša.
Izrādās tā interesē arī kungus,tas jautri.

Ļa ļa man te nevajag, starp eļļām un smārdu - ieraudzīju Delfos virsrakstu, man tak līdz kloķvārpstai izcelsme.

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2016. gada 23. janvāris, 10:20:46 »
Njaa es sasvu izlasiiju un sapratu, ka ziepe ir un konkreeto tekstu jaaiedod izlasitt, kaadam, kurs maniakaali censaas izspiest no manis visaadas atziisanaas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. janvāris, 14:26:12 »
Ūdensbobas kā enģelīši aprakstīti :D kā tad.....

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2016. gada 25. janvāris, 09:58:06 »
AUi... nu ne mūžam!!! Tā, kā iru divu zīmju pārstāvis (kas  dzimis perfekti uz robežas starp Aunu un to Teļu, jo knapi dzimis Vērsis tomēr ir teļš), daru zināmu, ka trauki nekad nav sisti!!! Varbūt izmesti, kas arī nav tas pats; esmu monogāms eksemplārs molekulārā līmenī ( un ja mani interesē konkrēts eksemplārs, pārējie, kā iekāres objekts neeksistē)un es vispār netaisu tračus jo iru miermīlīga būtne un jebkura prognozējama klope mani var sasmīdināt nevis likt  lietā roku vicināšanu. Varbūt tāpēc, ka esmu slaists pēc pārliecības.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. janvāris, 10:37:54 »
vispirms tiec skaidrībā, kas Tu esi - vīrietis vai sieviete (par to Tev šaubas, spriežot pēc tā, kā Tu sevi uzrunā!) un tikai pēc tam horoskopu piemēri :))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. janvāris, 11:41:55 »
ui, tās ir dziļi intīms jautājums! No rīta biju sievišķis, tāds , nedaudz saņurcīts, bet nepārprotami - jauka dzimuma pārstāvis. Kopš tā brīža ir pagājis ap četrām stundām, liekas, nekas kardināli nebija mainījies. Nu tai nozīmē, ka man joprojām patīk vīrieši, kaut gan ( domīgi) tas liekas šajās dienās vairs nav rādītājs, man joprojām patīk sevi lutināt un apčubināt... liekas, tas arī neskan pārliecinoši. Jā! skapis pilns ar sieviešu lupatām, čerts! būtībā sievietes aiz sevis visur pamanās atstāt pēdas- tas arī nav pierādījums. Vienā vārdā - pierādījumu nav - tici uz vārda ;o))

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. janvāris, 13:32:43 »
nepārliecināji, jo arī man patīk sevi lutināt un čubināt, tas ir abiem dzimumiem :) :) neuztver personīgi, bet ja sieviete sevi uzrunā vīriešu dzimtē (arī niks!!), tad tas par kaut kādu personības šķelšanos liecina. :)) Lupatas, sieviešu aksesuāri, ar to viņas sabiedrību maldina, bet iekšpusē tā āža kāja grozās :)  Protams, ka par Tevi neko nezinu, tāpēc visu manu teikto, dali ar 2 vai pat 3 :)

Pirms daudziem gadiem piedalījos vienā psiholoģijas treniņā, bija OK, daudz par sevi uzzināju, kāpēc...
Cita starpā tur piedalījās arī viena meitene, kas sākumā bija puiciski ģērbies Gicis, bet dažu dienu laikā pārvērtās par tīri pievilcīgu un iekārojamu meiteni Gitu :) 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. janvāris, 14:37:34 »
Man ir personiibas shkjelshanaas...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. janvāris, 15:17:23 »
Nē nu es nekad neiru teikusi ka esmu nevainojama vai nevainīga!!! Man noteikti ir daudz visādu problēmu un psiholoģiska rakstura defektu... tagad redz vēl "personības  šķelšanās"!  :facepalm: . Kaut gan, tas nav tā sliktākā diagnoze, tagad man ir  tiesības uz  jebko atbildēt, - Mēs te padomājām, un ... ; vai,- Mums tas vēl jāapsmadzeņo...; jebšu,- Vai neesi nekad sapņojis par seksu ar divām sievietēm reizē?; vai atkal,- Es jau neko, bet man kāda paziņa neieteica...  :blushing:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. janvāris, 19:38:35 »
Man ir personiibas shkjelshanaas...

Nu tas kāreiz ezim skaidrs...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. janvāris, 20:51:56 »
Vispār precīzi. Bet mierinoši, ka arī pārējās dāmas nemaz nav labākas hihi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2016. gada 25. janvāris, 22:50:38 »
AUi... nu ne mūžam!!! Tā, kā iru divu zīmju pārstāvis (kas  dzimis perfekti uz robežas starp Aunu un to Teļu, jo knapi dzimis Vērsis tomēr ir teļš), daru zināmu, ka trauki nekad nav sisti!!! Varbūt izmesti, kas arī nav tas pats; esmu monogāms eksemplārs molekulārā līmenī ( un ja mani interesē konkrēts eksemplārs, pārējie, kā iekāres objekts neeksistē)un es vispār netaisu tračus jo iru miermīlīga būtne un jebkura prognozējama klope mani var sasmīdināt nevis likt  lietā roku vicināšanu. Varbūt tāpēc, ka esmu slaists pēc pārliecības.
Nu vot, netici vēl zodiaka zīmēm! Man analoģiski - Auns/Teļš - un tieši tāpat kā Olgucis noprotestēju šito horoskopu! Es arī iru miermīlīga būtne, kas traukus neplēš, poligāmiju nepiekopj, trobeli netaisa un rokas nepalaiž!  :angel:   :D

P.S. "Personības šķelšanās" gan man nav  :P

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2016. gada 26. janvāris, 00:39:33 »
starp aunu un teļu laikam dažas dienas ir kārpucūka. Klusa, bet dziļu sakni rok :D :D