Autors Tēma: Teātru publika.  (Lasīts 2567 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Teātru publika.
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. janvāris, 20:59:28 »
Ak, pareizi, bija taču laiks, kad ziemā uz teātri tika ņemtas kurpes līdzi, lai var garderobē no zābakiem uz kurpītēm pārauties. Tagad uz ko tādu, man liekas, neviens vairs neiespringst. Tas, ka Drāmā vidējais publikas vecums tagad ir 70, man arī ir acīs iekritis, bet vēsturisku un visādu citādu apstākļu dēļ pārsvarā apmeklēju tieši šo. Tie telefonu spīdinātāji gan reāli besī - vai nepietiek ar to, ka starpbrīdī paskatīsies. Bet es gan esmu vecmodīga un savā FB varu neielūkoties kaut vai nedēļu :) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. janvāris, 21:21:08 »
Varbūt tāpēc Nacionālo praktiski neapmeklēju, ka man vēl nav 70 ...., bet ja nopietni, tieši tur visvairāk piedzīvotas vilšanās - tieši izrāžu sakarā ...
Un uz tām izrādēm, kuras man šķiet saistošas, biļetes dabūt nevar ... tad nu eju uz savu JRT un retu reizi uz Daili ....

Operu arī gribās, bet tur vairāk tās darīšanas un ņemšanās ...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. janvāris, 22:38:46 »
Drāmā , NT - kādi 70  vidējais vecums? Šomēnes biju uz 2 izrādēm un pārsteidza lielais pusaudžu/jauniešu  daudzums tieši. Varbūt no izrādes atkarīgs, tās bija nenopietnās "Trīs vīri kūrortā" un "Bāskervilu leģenda".

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2016. gada 24. janvāris, 22:44:33 »
Nāk , nāk ar kurpēm ziemā uz teātri! Daļa attipina pa sniegu no automašīnas, bet nesen operā manīju arī kurpju pārvilcējus! 

« Atbilde #19 : 2016. gada 24. janvāris, 22:49:09 »
Nu uoperā :) būtu grēks nepārvilkt apavus.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!