Autors Tēma: Kā noteikt, vai meitene ir īstā.  (Lasīts 3965 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Kā noteikt, vai meitene ir īstā.
« : 2014. gada 14. oktobris, 21:39:32 »
Kāds jauns itāļu gangsterpuika, piens uz lūpām vel nav apžuvis un kabatas caurākas par duršlaku, ieskatījās kādā kaimiņmeičā, kas varen burvīga un visādi citādi jauka būtne. Un kad viņa iet pa kvartālu, zāle zaļāka un putniņi smukāk dzied, un vispār - paradīze zemes virsā. Nu un puisis iemīlējās, kaut sit tu viņu nost, un miers pat tad nebūs viņa dvēselei. Puisis šerps un ar ambīcijam, lai arī sirds papēžos, iet tai meičai vienu saulainu dienu klāt un saka, ka labprāt to vestu uz kīno nu vai uz pasaules malu, lai tik viņa neatsaka. Un meiča saka, ka viņa labrāt uz kīno aizbrauktu ar to puisi un, lai šamais tai tad un tad, tur un tur iebrauc pakaļ, lai sapucējas - mātei viņa atļauju palūgšot. Makaroņņiki, viens vārds. Nu ir pavisam traki, jo biļete uz kīno nav nekas traks, bet auto ta nav, nevis - nav, bet nav vispār. Šitāda blamāža, kad viss kvartāls domā, ka šis šerpais bandīts. Neko darīt, iet pie liela bosa, kuram vēders tik liels, cik liels tā statuss klanā un stāsta savu bēdu. A boss tikko iegādājies Cadillac Eldorado konvertible (pavisam bez jumta) sārtā krāsā ar baltu ādas salonu. Šeit atkāpe, Jūsu padevīgais kalps notrauš romantisku asaru augstāk minētā autovāģa virzienā. Eh. Turpinam. Nu lūk, jaunais prasa vecajajam, vai tas gadījienā, nu, ja jaunais apņemās kalpot mūžīgi mūžos un pedējo asins pili atdot avansā, to vāģi nevarētu palienāt uz nieka vakaru. Vecajais gan ir pikts, jo vāģis gana jauns un tagadiņ kārotāks un iemīlētaks par paša resnvēdera resndupšaino sievu, kad tā vēl sprauna itāliete bij. Bet iztaujājis puisi par puiša jūtām, ielīdis sirds dziļākajos kambaros, nu kā tas profesionālam gagsterim pieklajās, vecajais nolemj līdzēt, jo pats tak kādreiz jauns bij un mašiņu dos ar, tik vēl - kuš, neķer beķer atslēgas, klausies. Es tev pa smadzenēm vēl nobraukšu. 1. Ja auto pagalam - beigas pašam caur lodāmuru pakaļā un gludekli uz vēdera un 2.. Ja gribi uzzināt, vai meitene ir īsā, dari tā: piebrauc pie namiņa, un kad meiča iznāk ārā, izkāp no auto, aizver tā durvis, pieej pie pasažiera durvīm un atver tās tai. Oi, nu tik tāl forši, puisis jau diegs, bet nē, stop. Blīkš pa ausi, tu zaļpakaļa neklausies vecajos līdz galam! Labi, klausies, meiča apsēžās autiņā un tu ej riņķī tam, lai lēktu stūres rata apskāvienos, skaties. Ja meiča parliecās pāri šofera beņķim un atver tev tavas puses durvis no iekšpuses, tad viņa ir īstā.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 14. oktobris, 22:12:22 no Mao »

Atslēdzies Minne

Re: Kā noteikt, vai meitene ir īstā.
« Atbilde #1 : 2014. gada 14. oktobris, 21:57:13 »
Interesanti, kur es fragmentu no shii jau lasiju?

Man kaa sievietei logjika cita, taadeelj Tu vareetu (luudzu, khe!) uzrakstiit, kur bija taa resnaa bosa logjika?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 14. oktobris, 21:59:34 »
Es jau 100 gadus apakaļ šito stāstīju.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 14. oktobris, 22:00:40 »
Okej, un taalaak?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 14. oktobris, 22:05:21 »
Man nav ko atbildēt, pulveris izšauts.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2014. gada 15. oktobris, 22:11:37 »
Tas bija kaut kādā gangsterfilmā... "Reiz Amerikā?"!
A bosa loģika saprotama: ja nu reiz lemts tos baltos sēdekļus noķēzīt, tad vismaz lai nav par velti :blushing:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2014. gada 15. oktobris, 22:14:48 »
Nu, Mao teica, ka neesot Reiz Amerikaa, es jau meegjinaaju mineet.

Tomeer, sit kaut nost, kaada tur logjika bosa padomaa? Nu, kaada?

Esmu feromonu teorijas, ne iemaaciitu darbiibu piekriteeja

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 15. oktobris, 22:18:23 »
Feromoni der īslaicīgajiem kontaktiem. Lai pārdotu dvēseli mafijbosam, vajag vairāk.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 15. oktobris, 22:20:45 »
Tā bij provokācija. 90% sieviešu šo testu uztver uz "nažiem". Tipa muļķības, bulšits un provokācija. Tas ir normāli. Vienkārši, ja tu savā dzīves ritumā tā arī neesi doto domu sapratusi, kas cits atliek. Noliegt, protams. Runa bij par paļāvību labāka priekšnojautās. AR ATTIEKSMI - VISA DZĪVE IR SŪDZ, CĒLUMU NEPIEPRASI UN NESAGAIDI.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2014. gada 15. oktobris, 22:21:13 »
Padodos :D

uzraugs001

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 17. oktobris, 16:42:26 »
Tātad īsa instrukcija.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2014. gada 17. oktobris, 17:14:45 »
 Jaa, shis mani vairaak paarliecina :D

Atslēdzies arita

« Atbilde #12 : 2014. gada 21. oktobris, 16:08:03 »
Ha, tā, kura "zameškajetsa", nav ne gudra, ne smuka, vienkārši - kurla...  ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2014. gada 21. oktobris, 16:20:15 »
 Mao, nav godiigi, Tu esi palabojis "izejas datus" :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2014. gada 21. oktobris, 18:53:21 »
Kā noteikt, kā noteikt... Mans omis noteiktu pateiktu, ka šamo vajag pakutināt, ja sāks  ķiķināt, var  amizieri turpināt, jā  dos pretīm pļauku, neko darīt - būs jāprec  :coffee: