Autors Tēma: Kaķis regulāri/bieži vemj ...  (Lasīts 2508 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Kaķis regulāri/bieži vemj ...
« : 2016. gada 23. janvāris, 16:50:27 »
Mana mince nu jau ļoti regulāri vemstās ... Vismaz reizi nedēļā, divās ... ko viņa izvemj? Neko .... es nezinu vai tā ir kuņģa sula vai kas cits ...

Vets neko nesaskata. Jā, kaķim nav spoža spalva .... izkrituši, izrauti ilknīši, kas nozīmē, ka nekādu gaļu īpaši dot vairs nevar ... nav ar ko sakost. Prettārpu tabletes ir dotas ...

Mincei 9 gadi - nav nekāda vecā,  bet tā vemšana paliek aizvien biežāka ...

Kā viņai palīdzēt?

Atslēdzies mary

Re: Kaķis regulāri/bieži vemj ...
« Atbilde #1 : 2016. gada 23. janvāris, 17:00:03 »
Vai spalvu kušķus neizvemj? Varbūt nomainīt barību?

Mans kaķis ar šad tad vemstās bez redzama iemesla...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2016. gada 23. janvāris, 17:12:16 »
Tur tā lieta, ka es katru vēmekli kā dura pētu, cerībā ieraudzīt spalvu kušķus ... Nu nav ... Barība visu laiku mainās ... 

Atslēdzies mary

« Atbilde #3 : 2016. gada 23. janvāris, 18:11:55 »
Tomēr vajadzētu griezties pie veta. Droši vien uztaisīt pilnu asins analīzi, kas parādītu problēmu. Varbūt tās ir aknas un vajag kādu saudzējošu diētu. Tā nespožā spalva liecina, ka kaut kas nav kārtībā. Viņa nav tik veca.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #4 : 2016. gada 23. janvāris, 18:17:46 »
Kad būs atkusnis, sagādā viņam velēniņu, lai ir ko pagrauzt. Vai arī iesēj ķobītī auzas.

Maniem ar pa reizei uznāk vemjamperiodi, bet viņi man iet arī ārā un tad jau paši sameklē to, kas trūkst!
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies mary

« Atbilde #5 : 2016. gada 23. janvāris, 18:29:53 »
Nu, cik zinu, to zālīti viņi uzgrauž tieši lai izvemtu salaizītos spalvu kušķus, nevis lai saņemtu vitamīnu devu.

Es regulāri divos puķupodos iesēju auzas, un kaķis katru rītu uzēd to zālīti.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. janvāris, 11:13:32 »
 Vajadzētu tomēr vetārstu. Asinsanalīzes. Par tādiem iekšķīgiem gadījumiem kā labs specs,man tika ieteikts Fjodorovs,un abiem kaķiem palīdzēja.
 Par vemšanu-mūsējai slimajai arī parādījās vemšana,kamēr vienreiz izvema tārpus. Bet Tu raksti,ka tabletes dotas,tad jāmeklē kāds cits iemesls.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. janvāris, 11:27:22 »
Varbūt jūtīgs kuņģis, tāpat kā ir cilvēki, kas vemstās no daudz kā. Konkrētu barību padod ilgstošāku laiku, to nemainot, pavērot. Es teiktu, ka barības vaina. Vetiem ticības nav.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2016. gada 25. janvāris, 13:00:11 »
Pirmkārt - asinsanalīzes! Tur visādi brīnumi var uzrādīties - gan aizkuņģis, gan nieru mazspēja, gan citas. Tfu, tfu. tfu.
Otrkārt - izrautie ilkņi nepavisam nenozīmē, ka nevar dot gaļu. Ilkņi ir domāti tikai medījuma nogalināšanai.
Tad jautājumi - vai kastītē čura nav palikusi lielāka, tāda kā izplūdusi? Vai minka nedzer vairāk kā parasti?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #9 : 2016. gada 25. janvāris, 13:58:15 »
mammas kaķenei bija, no pagraba kaķēna dzīves ar reņģu ķidām, sabojāts vairogdziedzeris,un tālāk kā pa ķēdi-sirds,nieres utt. zobi izkrita paši,4 gadu vecumā. Kamēr tikām līdz sakarīgam vetam,palika vien kādi 4. Toties tagad jau 4 gadus lieto speciālo veterināro barību,un nieru vaina nemoka,un smuki atkopusies. Bez asinsanalīzes neko nebūtu uzzinājuši.