Autors Tēma: Distanču slēpes  (Lasīts 7979 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Distanču slēpes
« Atbilde #15 : 2016. gada 02. februāris, 20:22:11 »
Netīšām apmeklēju sporta apģērbu tirgotājus (Tos kas Spicē un vēl Fans un kaut kāds outlet blakus). Domāju, sākšu pamazām iepirkt drēbītes - šoreiz termoveļu. Izvēle - nekāda lielā - 2-3 veidi. Vienu veidu tā kā varētu ņemt , bet cena kož! 55.00 eiro augša un 55.00 eiro bikšeles, ar atlaidi,(HH). Papētu sīkāk -  100 % merino un lana. Tātad vilna parastā. Kāda sintētika vēl varētu būt laba? Zinu, ka sintētika no sintētikas atšķiras. Varbūt sintētika lētāka?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2016. gada 02. februāris, 23:14:04 »
Pūka, termoveļai nevajag vilnu, ja negrasies meža vidū sēdēt un brīnumu gaidīt. Sporta termoveļa ir tīra sintētika, bet materiālu nenosaukšu. Jā, dārga, ja gribi nopirkt veikalā. Sportsdirect.com var pa lēto salasīt. Nevienu termoveļas gabalu neesmu pircis dārgāk par 15 €.
Ja ziemas sportam, tad meklē tādu, kas aprakstā ir thermo base layer. Ja kādiem +5 +12, tad vienkāršo plāno, kas vnk notur ķermeni sausu, jo megaātri aizvada mitrumu.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #17 : 2016. gada 03. februāris, 12:02:56 »
Paldies Beton, vakar jau papētīju to Sportsdirect. com.  Laikam jāsaņemās, jāizpēta izmēri un jāpasūta beidzot.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2016. gada 05. februāris, 13:30:27 »
Atskaitos, ka esmu ko izdarījusi distanču slēpošanas labā. Aizgāju uz Olimpiju, tur Sportdirect dzīvajā. Pamērīju dažādas firmas , lai saprastu izmērus. Pasūtīju dažādas lietiņas. Pirmo reizi dzīvē uz rozā krāsu parāva! ;) Būšu tagad tāda pa pusei Pink Pantera! Tik vai šo pavasari vēl iznāks ko izmēģināt? Te jau jāsāk par velo ekipējumu/drēbēm domāt!
Gaidu ar nepacietību savu pirmo sūtījumu no SportsDirect!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2016. gada 05. februāris, 13:35:29 »
Sportsdirectam tie piegādātāji vienīgi ir drusku ar mietu sisti, viņi nezvana, bet brauc darba laikā uz norādīto adresi. Tāpē labāk pačeko līdzi nākamnedēļ preces trackingu un ja rāda ka ir klāt, bet neved, piezvani un pati sarunā kur un kā.
Domāju, ka iepirktās drēbju kārtas Tev derēs arī velosipēdismam, vismaz vēsākā laikā. Tad tik tagad jāskatās, kur pazib rozā dibens uz velosipēda :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 05. februāris, 14:19:02 »
Sportsdirectam tie piegādātāji vienīgi ir drusku ar mietu sisti, viņi nezvana, bet brauc darba laikā uz norādīto adresi.

Var taču pasūtīt uz darba adresi, ja vien darbs ir sēdošs uz vietas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2016. gada 05. februāris, 15:00:46 »
Sorrī, ne pa tēmu... bet pārdienas atpakaļ man viens TNT daunis ievēlās procedūru kabinetā ar paku padusē - esot ekspresis un steidzams, tas nekas, ka visi apkārt maskoti un ķiteļoti...
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. februāris, 15:08:44 »
Sorrī, ne pa tēmu... bet pārdienas atpakaļ man viens TNT daunis ievēlās procedūru kabinetā ar paku padusē - esot ekspresis un steidzams, tas nekas, ka visi apkārt maskoti un ķiteļoti...

Tev darbs, viņam arī.. ;)

Pūka, Tev būs jāsabildējas un jāatrādās jaunajā klozītē. kaut vai vasarā :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2016. gada 05. februāris, 15:17:29 »

Bet zināja tak, kurā kabinetā ievelties... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2016. gada 05. februāris, 15:19:25 »
Bet zināja tak, kurā kabinetā ievelties... :D

Profesionālis

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2016. gada 09. februāris, 12:36:55 »
Paldies, paldies Betonam!  :hug: :hug: :)  Par SPORTsDIRECT
Testēju jaunās slēpošanas termobikses tagad -5.39 eur! Izmērs - notrāpīju perfekti! Vingrošanas bikses par 6.60 eirām- perfekta price/performance! Dārgākais items - puišu slēpošanas termobikses par 14.40. Protams , patērēju laiku meklējot mega atlaides un lasot materiāla sastāvu, bet tas atmaksājās.
Kurjers DHL piezvanīja 3st iepriekš un vienojās par laiku! Kurjers 13 eiras.

Vārdu sakot reklamēju un visiem iesaku!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 09. februāris, 21:22:15 »
Pūka, ieliec lūdzu bildes. Man nav ne jausmas, kā tie lupati izskatās.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2016. gada 09. februāris, 22:52:01 »
Pūka, ieliec lūdzu bildes. Man nav ne jausmas, kā tie lupati izskatās.
Atver lapu un paskaties

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2016. gada 09. februāris, 23:01:42 »
Nē, es gribu redzēt, ko Pūka ir nopirkusi.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #29 : 2016. gada 10. februāris, 11:44:09 »
http://www.sportsdirect.com/SearchResults?DescriptionFilter=679043

Broņai - vingrošanai vienas no šīm bikšelēm. Es skatījos , kur atlaides un trikotāžas sastāvu, kas mani apmierina.