Autors Tēma: Toijota sprāgst nost  (Lasīts 7151 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: Toijota sprāgst nost
« Atbilde #30 : 2014. gada 22. oktobris, 14:36:33 »
benzīnniekiem "mitruma nepatika" izpaužās kā noplūdes pa svečvadiem, sadalītāju. Tumsā atved haubi un paskaties vai zibeņi neskrien, vai arī izlāde (sprakšķi) dzirdami... un pat ja neskrien vadiem putekļus noslaucīt var profilaksei.  puika mazdai tieši tā bija - auksts iet perfekti, uzsila un sākās joki...atdzisa un atkal gāja...

Atslēdzies zebiekste

« Atbilde #31 : 2014. gada 24. oktobris, 08:56:52 »
Jūs meitenes mani ar kādu jaucat, ar kuru mannavne jausmas....
jums ir iemājojis sabiedrības stereotips, ka sievietei nepiedien vīriešu izsklaides, kāpēc???
Man nepatīk stundām rosīties par virtuvi taisot ēst šmorēt, cept vārit, nē tas nav priekš manis, es nemāku tamborēt un adīt, es neapmeklēju kosmētikas salonus.
Bet man patīk automašīnas :-)  ne tikai braukt, bet arī labot, ķimerēties.Vienu vasaru, tai vietā lai sauļotos unvisādi iklaidējoties divas diennaktīs kopā ar Karlīni pārjaucām viņas micim motoru, jo vienā cilindrā kompresija bija pazudusi.
Jūs varbūt domājat ka sievietes autosportā arī ir kautkas nenormāls????? Viņām pēc jūsu domām ir jāsēž mājās, jākrāso nadziņi, jāskatās stulbi seriāli adot zeķes un jāstrādā par sekretārēm.............
Pēc manām domām visai dīvains fakts ir tas ka aizvien vairāk vīriešu apmeklē kosmētikas salonus, bet es to nenosodu.

p.s. Latvijā ir vairāks sieviešu hokeja, futbola un regbija komandas tas taču pēc jūsu domām nav normāli

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2014. gada 24. oktobris, 11:12:50 »
Jap, pat mežonīgajā Lakrosā Latvijā ir trīs meiteņu komandas, tikai..... atšķīrībā, no večiem, viņas nēsājas pa laukumu aizsagbrillēs un nav atļauti spēka paņēmieni. Ko nu?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2014. gada 24. oktobris, 18:43:45 »
Zebiekstēn, vai tu zini, ka man savulaik ļoti patikās brīvā un klasiskā cīņa. Un ne tikai gultā....
Visus sakost!

Atslēdzies Danija

« Atbilde #34 : 2014. gada 25. oktobris, 19:27:45 »
Tikpat labi to visu varēja uzrakstīt ķīniski un es būtu sapratusi tik pat daudz :D Mums arī šitā mašīna ģība, izrādās gāzes pedālim bija vaina, arī kaut kas bija sagājis grīstē.Pēc nomainīšanas viss ok.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2014. gada 25. oktobris, 23:35:54 »
Manam ķirsim visas probas no mitruma 100% Samejam visas gumijas lauž cauri, tāpēc ziemā braukt arī nav iespējams - sasalst lāstekā. Un līdz ar to arī uzkurbulēšana no rītiem ... tāda, es teiktu  nekāda ... ;o(

Atslēdzies zebiekste

« Atbilde #36 : 2014. gada 27. oktobris, 16:56:47 »
Manam ķirsim visas probas no mitruma 100% Samejam visas gumijas lauž cauri, tāpēc ziemā braukt arī nav iespējams - sasalst lāstekā. Un līdz ar to arī uzkurbulēšana no rītiem ... tāda, es teiktu  nekāda ... ;o(
Olguci paprasi laitavam cirsim kāds īsts vecis nomaina mazo degvielas filtru motortelpā, tajā noteikti ir ūdens sakrājie :)
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. oktobris, 14:59:02 no Spārka »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #37 : 2014. gada 27. oktobris, 18:12:42 »
Vai! Paldies - pierakstīju! Kā tikai Ķirsis tiks pie kāda no sevisa puikām, pateikšu!
... mazs dagvielas motortelpas filtrs... Skan  daudzsološi!... un profesionāli! Šamie būs uz pakaļas !