Autors Tēma: Daiļslidošana.  (Lasīts 1842 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Daiļslidošana.
« : 2016. gada 30. janvāris, 11:29:59 »
Nu, tiiik skaisti! Milzīgs prieks un lepnums.  :go_go:

Atslēdzies Minne

Re: Daiļslidošana.
« Atbilde #1 : 2016. gada 30. janvāris, 11:54:19 »
Prieks par mūsējo, ja godīgi, nemaz nezināju, ka mums ir tāda sportiste (daiļslidošanai nesekoju līdzi). Un skatītājiem ļoti patika.

Bet krievu komentētāji beigās, pēc viņas slidojuma, kā vienmēr, "savā elementā"

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2016. gada 30. janvāris, 12:37:12 »
Aj, nu, kā jau krievu komentētāji..nevajag ieciklēties uz to, bet sabijās gan, bē, bē, bē.
Nekas, gan jau Angelīna vēl parādīs.
Labāk priecājamies! :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2016. gada 30. janvāris, 17:47:01 »
Tarasovas nazālā balss ir vnk neizturama  :angry:
Meitene malacis!!! Savu mūžu neatceros latviešus daiļslidošanā.
Tikai nujau cik gadus jaunajā vērtēšanas sistēmā nevaru ierubīties  :wtf: man 6:0 un 5:9 un 5:6 utt bij dvēselei saprotamāki
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. janvāris, 18:58:24 »
baigā jau nu latviete

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2016. gada 30. janvāris, 19:12:30 »
Da labi .. Tarasova IR profs un ir patriote ... nedomāju, ka jūs rīkotos citādi ...

Latviete vai nē, bet pārstāv Latviju un nav ko nacionalizēt ...

izskatās taču OK ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2016. gada 30. janvāris, 19:16:13 »
Da labi .. Tarasova IR profs un ir patriote ... nedomāju, ka jūs rīkotos citādi ...

Patriotisms jau var izpausties arī veselīgākā formā, nevis a la - un neko jūs mums nepadarīsies, piga visiem. Nu, es saklausu kaut ko no agresijas tajā visā

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2016. gada 30. janvāris, 19:19:14 »
Patriotisms jau var izpausties arī veselīgākā formā, nevis a la - un neko jūs mums nepadarīsies, piga visiem. Nu, es saklausu kaut ko no agresijas tajā visā

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2016. gada 30. janvāris, 19:22:05 »
kamoon, tu runā par RUS profu savā jomā, kāpēc lai viņa izteiktos citādi?

Un tagad iedomājam, ka  pirmās 3 vietās ieņem latvietes, ja ne tā 4 vieta, kura ir zilbinoša, pārstāv Krieviju un min uz papēžiem ....

Domāju, ka mēs runātu - domātu tieši tāpat ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 30. janvāris, 19:34:25 »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2016. gada 30. janvāris, 19:59:04 »
To ka viņai ir pāris olimpiskie čempioni neviens jau neapstrīd.
Tas ko es nevaru ciest ir viņas nazālais balss tembrs.
Man vienalga KO viņa saka
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #11 : 2016. gada 30. janvāris, 21:12:25 »
Nezinu, vai ir tik svarīgi, kāda cilvēka etniskā piederība.Abi šie jaunieši - gan Angelina, gan Deniss dzimuši un auguši Latvijā ( to es nupat saguglēju, jo kādu laiku nebiju sekojusi daiļslidošanas sacensībām).Tas, ka abi neparasti talantīgi, redzams jau pēc pāris minūtēm.Man pat liekas, ka kaut kādā veidā līdzīgi - bezgala plastiski, jūt mūziku, dzirkstīgi, aizrautīgi, droši spēj parādīt labu tehniku.Ar talantu vien šajā sporta veidā nepietiek - vajag vai nu labi situētus vecākus vai labus sponsorus, lai tiktu pie labiem treneriem un treniņu apstākļiem.Un vajag, lai no mazotnes kāds to sīci vestu uz treniņiem regulāri.Bet ja var tā slidot, kā šie jaunieši - ir vērts piestrādāt gan vecākiem, gan treneriem.Man neliekas interesanti, ja tikai atslido, kaut ļoti labi, katrs savu programmu.Bet šos abus - bauda redzēt! Mango, Minne - paldies par linkiem!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2016. gada 31. janvāris, 11:31:55 »
Ak, nenoturēšos gan.
Patīk man jūsu divkosība.

"Angelina Kučvaļska [..]. Daiļslidošanā trenēties sāka 3,5 gadu vecumā."

Tas par laimīgo bērnību bez pienākumiem.
Kad es savējos izklaidēju ar dažādām nodarbībām, tad jūs man "fui, kā tā var! Bērnu nedrīkst pārāk noslogot."
Par augstu līmeni sasniegušo daiļslidotāju gan nav fui? Tur laimīgā bērnība vairs nav būtiska, ja?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2016. gada 31. janvāris, 11:53:03 »
Ak, nenoturēšos gan.
Patīk man jūsu divkosība.

"Angelina Kučvaļska [..]. Daiļslidošanā trenēties sāka 3,5 gadu vecumā."

Tas par laimīgo bērnību bez pienākumiem.
Kad es savējos izklaidēju ar dažādām nodarbībām, tad jūs man "fui, kā tā var! Bērnu nedrīkst pārāk noslogot."
Par augstu līmeni sasniegušo daiļslidotāju gan nav fui? Tur laimīgā bērnība vairs nav būtiska, ja?

Tavs ļaunais prieks ir nevietā, jo es esmu tā, kas uzskata, ka 3 - 6 gadu veci bērni nav jāpārslogo un palieku pie sava. Par slidotājas bērnību neko nezinu un mani tas patiešām neinteresē. Fui, arī Tev netika teikts, stāsts bija par to, ka Latvijā interešu izglītība ir bezmaksas un plaši pieejama cilvēkiem no 6, 7 līdz 25 gadu vecumam ...  Gribi savu vunderkindu noslogot ātrāk - dari tā. Tev to nepārmet. Taču mums katram ir tiesības uz viedokli, pat ja tas nesaskan ar tavējo.
Nejauc visu vienos salātos .... abas tēmas nav par vienu un to pašu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2016. gada 31. janvāris, 17:13:56 »
Kāds nu tur noslogojums, ja pirms tiem sešiem gadiem apmeklē pāris pulciņus, bērniem šai vecumā enerģija un zinātkāre kūsāt kūsā. Prāts visu informāciju viegli uzsūc. Lūk, profesināli nodarboties ar kaut ko, tas jau ir nopietni.