Autors Tēma: deviņdesmitie  (Lasīts 2429 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atslēdzies Afrora

Re: deviņdesmitie
« Atbilde #1 : 2014. gada 15. oktobris, 11:22:15 »
2 -> tajās videozālēs jau varēja tikt tikai ar pazīšanos. vispār videomaģis bija tāda pusslepena lieta, cik atminos
4 -> stipendiju man maksāja repšos. parasti viņa arī palika RTU kafuškā, rātslaukumā :D
5 -> Picca TV, atceros bija. kas bija moderatori taga nepateikšu
7 -> Viļņas tirgū biju precīzi 1 reizi :D
8 -> vai SWH koncis toreiz nenotika viņu radiomājas iekšpagalmā??
10 -> ziepju talonus zinu, a kur palika mani alko un cīgu taloni?? jeb tos jauniešiem nedeva??
12 -> Super FM disenes. mana māsa gāja. liekas, ka notika bezdelīgu ielas mājā
17 -> oo jā vakara ziņas :D
18 -> iedomājaties, ka toreiz bija vēl telefona automāti, pēc tam tos žetonus laikam nomainīja tādas elektroniskās kartiņas, ne??

protams pārējās lietas ar atceros, bet šīs gribējās īpaši iekomentēt.
paldies par atmiņām :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 15. oktobris, 13:45:23 »
Atceros apmeeram 18 no nosauktajaam lietaam. Bet vai tad tie taloni nebija jau 80 - tajos gados, tas man saistaas ar padomju laiku, 90 - to gadu saakumaa jau tas vairs nebija.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2014. gada 15. oktobris, 14:07:36 »
Bij, bij taloni 90-to sākumā.
Sakarā ar to, ka es vēl nepīpēju/tā bija jādomā vecākiem/, tad cigarešu talonus savāca fāča.
Es savukārt talonus ieguvu maiņas ceļā pret Igaunijā iegādātām kasetēm, pārvērtu tos cigaretēs un tirgoju tās. Pašam ar pietika :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 15. oktobris, 14:14:26 »
Nu tad liidz kaadam 92. gadam veelaakais.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2014. gada 15. oktobris, 14:21:05 »
Es agrāk strādāju uzņēmumā, kas 90to pašā sākumā pirmai Latvijā un vai tik ne arī Baltijā, sāka ievest kopētājus.
Talonus savām vajadzībām un tirgošanai esot pavairojuši pēc sirds patikas :)

Atslēdzies Es456

« Atbilde #6 : 2014. gada 15. oktobris, 14:35:44 »
Visu atceros. Un tā kā pēc dabas esmu pļuškins, tad mājās kaut kur var atrast, gan repšikus, gan talonus, gan lattelekoma žetonus. Tos štancēja, ja nemaldos RAR, bija tāda rūpnīca. Strādnieki pa kādai saujai paņēma, bet inženieri un pārējie tikai dažus gfab. Pēc tam ilgi atcerējās savu godīgumu.

« Atbilde #7 : 2014. gada 16. oktobris, 11:36:02 »
Bija, bija arī publiskās videozāles, tipa kinoteātris, bet maziņš :) Mēs ar drušku regulāri gājām. Plēsoņu tur pirmo reiz noskatījos, bija vēl citas filmas ar Švarcu. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2014. gada 20. oktobris, 22:13:46 »
Man tie  deviņdesmitie saistās ar  atmiņām, kad nebija karstais ūdens un reizi nedeļā, saliku uz gāzes plīts lielos katlus un tad... tā vāroša ūdens stiepšana uz vannu....  Un vēl kādu laiku nebija gāzes, alga bija liekas 12 laši un es divus mēnešus krāju, lai nopirktu elektrisko plītiņu, kas liekas maksāja 7 lašus. Un tad mēs ar drušku no algas atļāvāmies pa abām nopirkt vienu Baunti batoniņu - tuer bija tieši divi gabaliņi ( smuki sadalijām) ...  Un vēl atceros, ka braucām garām Laimes bodei un drausmīgi gribējās kādu serenādes konfekti, bet nevarēja atļauties. Dīvaini, bet es to periodu tad uztvēru, kā tādu piedzīvojumu...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #9 : 2014. gada 20. oktobris, 22:17:08 »
Man stipri līdzīgas atmiņas kā Olgucim... Nekādu filmu vai džinsu... Tikai viss piedzīvotais kopā ar mammu un Bounty vietā Twix :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2014. gada 20. oktobris, 22:24:57 »
nezinu vai tas labi vai slikti, bet "tie laiki", un arī ne tik seni, atstājuši pēdas...  lieku pārtiku nepirkt, lai nav jāmet ārā, pusdienas uz darbu līdzi paņemt, sviestmaizes lidmašīnā. un ne tā ka aiz skopuma, vnk naudu ķērnāt kaut kā njealjo... tai pat laikā uz jautājumu "šampi ņemsi? man atvedīs pāris kastes no fr", atbilde ir - jā protams... laba manta, noderēs pie vajadzības...