Autors Tēma: Seskuārijs  (Lasīts 4302 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Elzzy

Seskuārijs
« : 2016. gada 01. februāris, 10:33:56 »
Sesīc mūsmājās ienāca nejauši- vispirms vīra māsai, tad mammai, un tad arī mums- mūsu "pirmdzimtais" ir Bo- pirkts " lietots" , toreiz pusotru gadu vecs, nu jau viņas ir apmēram 5 vai 6. Mana mīlestībiņa no pirmā skatiena sludinājumā, kur par čalīti bija skops teksts- rotaļīgs. Tikai pēc ienākšanas mūsmājās mēs sapratām kādu dinamītu esam iegādājušies :rat: , viss tika izrakņāts, pārrakņākts un sakārtots pa seskiskajam . Un teikumu, ka seski guļ 20 -22 stundas dienā neviens no mūsu, nu jau abiem, nav lasījis. Cik daudz podu ir sagāzts- gan izrakti tomātu un gurķu stādi, gan cukurtrauks, gan pazusts uz vienu nakti( tad gan es raudāju ļoti).
Viens no smieklīgākajiem- tas tagad tā liekas- atgadījumiem bija mūsu kāzās- sesiņš no rīta tik slims, tik vārīgs, ka stāvot zaksā es pārnervozējusies vai maz mājās dzīvu atradīsim- uzreiz pēc nesāmies pie veta-dieagnoze- stress. Nabags aplam bija pārdzīvojis:D neko, sadzērās vitamīnus un bija atkal žiperīgs.
Pagājušā gada nogalē mūsu Bo pievienojās Ansis- vīramātes sesis, kurš pārcēlās pie mums. Klasiskajā sesku krāsā- Bo mums ir blondais grēks- mīļš un jauks bez gala, bet īpašus podus negāž, tikai slimo ar kleptomāniju- zog drēbes, un tepiķus :D .

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Afrora

Re: Seskuārijs
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. februāris, 10:47:43 »
cik smuka apkakle.
piedod, savaadaak nespeeju vinjus uztvert.

veelreiz atvainojos
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. februāris, 10:54:52 »
A mēs viņus par mufītēm citreiz saucam :D

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. februāris, 10:56:16 »
Kastīti, sak nopirki? Ā-tava:/ Bo okupējis manis nopirkto grozu. Pēc brītiņa tur jau gulēja abi :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. februāris, 11:11:01 »
Ja man nebūtu kaķu, tad būtu seski... Vai jenoti.... Vai.... Nē, suņi nē. :)
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. februāris, 11:19:05 »
manai mammai jaunībā bija divi - piedod -uz mēteļa....Man bija bišķi bail no tām stikla ačelēm

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 01. februāris, 12:03:47 »
Šitie nāk samīļoties?  Tā kā kaķi.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. februāris, 13:28:05 »
Nāk, blondais biežāk.
Un es arī gribu jenotu.
Kaķis- kaķis mūsmājās ir- šauj ar ķepu seskiem, ja šie pienāk par tuvu, bet visumā sadzīvo neitrāli kopā

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2016. gada 01. februāris, 16:49:26 »
Uzturēšanā kā ir ar seskučiem? Viņi tak tīri gaļēdāji, ne? Var kaķisko vai sunisko ēdienu dot?
Visus sakost!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #9 : 2016. gada 01. februāris, 18:35:16 »
Olas, gaļa, laba kaķu barība( mēs dodam labu) , mani seski vel ēd speķi- pa mazam mazam pikucim, Bo ir ķerts uz saldumiem- šim tikai šoķenes un gumijlāčus dodiet :D, bet nevar.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2016. gada 01. februāris, 22:46:26 »
Cik ilgi seski dzīvo?

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #11 : 2016. gada 02. februāris, 07:53:47 »
Papīros raksta, ka 10-12, man gribas teikt, ka līdz 10 un tas jau ir daudz. Mēdz slimot, letāli. Mēdz sarīties kaut ko- arī letāli. Man puiki abi pārbaudīti- gumiju neēd, balonus ar ne- tos dodu- suņu mants- cūkas, vardes, gotiņas, citi nedod, jo grauž un rij uz leju. Man Bo tikai smalcina, drazas paliek blakus

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2016. gada 02. februāris, 09:44:56 »
Vai, ku nesaprātīgi lopiņi.... Ta jau visu laiku jāuzmana, kas kur nometies, īpaši, ja vēl tādi zaglēni pēc dabas...
Visus sakost!

Atslēdzies Bacardi

« Atbilde #13 : 2016. gada 02. februāris, 18:06:19 »
Smukumiņi :)

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #14 : 2016. gada 24. marts, 08:54:40 »
Labrīt!