Autors Tēma: Sterilizācija  (Lasīts 3207 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Sterilizācija
« : 2016. gada 03. februāris, 12:22:49 »
Jaunas tendences pasaulē. Sieviete, kas negrib bērnus un veic sterilizācijas operācijas. Tie stāsti īsti mani nepārliecināja, sevišķi otrais. Daudzas ir tā jutušās, ka negrib bērnus, un mātes instinkta arī nav.
Nezinu, kas ir tas psiholoģiskais pamats, kas jau 20+ gados liek pieņemt tik radikālu lēmumu.
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/214145/jaunas-sievietes-apgalvo-nekad-negribesu-bernus

Atslēdzies Betons

Re: Sterilizācija
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. februāris, 12:25:57 »
gribi par to parunāt?

Bērnu pasaulē netrūkst. Ja Eiropietes nedzemdēs, arābietes un āfrikānietes to izdarīs ar uzviju

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2016. gada 03. februāris, 12:27:53 »
Beton, tur bija viena sieviete no Irānas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2016. gada 03. februāris, 12:28:58 »

Mani nesatrauc dzimstība Irānā. Ja viena tāda tur ir, tad ir arī pāris miljoni citādāku

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2016. gada 03. februāris, 12:32:05 »
Pasaules tendences..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. februāris, 13:25:05 »
Domāju, ja negrib, tad labāk ka nav.
Negribētu būt tā negribētā bērna vietā.
Vismaz godīgi pret bērnu un sevi. Ja nav mātes instinkta, tad nav.
Arī drosmīgi, zinot vispārpieņemto sabiedribas viedokli.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. februāris, 13:47:35 »
rakstu nelasīju...
tās nav nekādas tendences...vienk kāds, kko ir pateicis skaļi..simtiem sievietes var tā domāt un klusējot neko neteikt... bet darīt,kā sabiedrība vai kāds cits vēlas
to latvietes stāstu gan, kkad sen atpakaļ izlasīju... nu viņa man likās mazliet dīvaina..bet ne bērnu sakarā..tur vēl kkas cits bija  :confused:
es atbalstu viedokli,ka katrai sievietei var buut tik bērni, ar cik vina apzinās,ka var tikt galā..
 spiedzeeji pret abotiem un tamlīdzīgie...lai nu paklusē...

p.s Godmane arii nesteidz pieņemt nabaga 16gadigo bēgļu bērniņu ..lai gan skaļi deklaree un iesaka,ka citiem vajadzētu ... :banhead:

liekulībaaa...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2016. gada 03. februāris, 13:59:23 »
Man tas liekas normāli, sevišķi tas, ka sievietes uzdrošinās par to runāt un atzīt, ka tāda lieta (instinktu klusēšana, dažādu apsvērumu nevēšanās) pastāv.

Cik nav pasaulē negribētu bērnu, kuri dzimuši sabiedrības pieņemtas morāles, stereotipu vai (iespējamā) sievietes nosodījuma dēļ.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2016. gada 03. februāris, 14:08:37 »
Es par to, ka 20+ gados daudzas brēc, ka negrib bērnus. Es arī tā teicu, un mātes instinkta man nebija nemaz. Bet, ja man teiktu, nu tad davai sterilizējies, varbūt arī izdarītu, nezinu, aiz spītības vai kā, lai pierādītu, ko runāju.. Taču tādu apzinātu lēmumu, lai no laba prāta tā jau izdarītu jaunos gados, nezinu.. Man liekas tās ir jaunas tendences. 40 gadu vecumā, ka tā izdara, saprotu, nav un nebūs, ko tur vairs..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 03. februāris, 14:10:18 »
Diez vai nu tā tāda masveida tendence - 20 gados sterilizēties.

Un neba nu daudzās valstīs tas iespējams. Gan jau maksā arī kaut ko

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2016. gada 03. februāris, 16:10:15 »
 20 gados nejust baigo mātes instinktu, manuprāt, ir gluži normāli. Tobrīd bērns biežāk asociējas ar kaut kādu baismu apgrūtinājumu, kas pārvelk svītru pāri ierastajai dzīvei... Tad kāds brīnums, ka jaunības muļķībā izsterilizējas arī.
Pazīstu ne vienu vien sievieti, kas jaunībā deklarējusi, ka bērnus negrib, un tagad, jau kā laimīgas mātes, par saviem kādreizējiem izteikumiem iesmaida. Dzīve gara, visādas personīgās dzīves peripetijas notiek. Visam savs laiks, un tiltus nodedzināt nav prāta darbs.

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 03. februāris, 16:45:38 »
negribēt izvarotāju bērnus ir normāli...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. februāris, 08:44:52 »
Sen jau laiks sākt virzīties uz iedzīvotāju skaita samazināšanu.Ķīnā to dara varmācīgi-sodot par  virslimita bērnu(nu jau laikam atcelts?).Bet varbūt te daba pati tās lietas regulē-samazinot instinktus.Kaut kas taču ar cilvēci nav kārtībā,diez vai tādā stāvoklī,kādā esam patreiz-ir iespējams ilgi izdzīvot.Te domāju visas negācijas,kas apsēdušas mūsdienu cilvēci-sākot ar visa veida atkarībām,neticamo alkatību un naudas kultu,kariem un konfliktiem,nejēdzīgo ieroču ražošanu ,dabas resursu nelietderīgu izmantošanu  un pie*iršanu,un slimībām ,kas apsēdušas nu jau pat bērnus...,geju-lezbiešu skaita augšana utt utt.Nav lāga!
Manuprāt-ir jādomā par cilvēces kvalitāti,nevis kvantitāti!Tur pagaidām esam tupikā un gaissma tuneļa galā nav redzama.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. februāris, 09:08:36 »
Sen jau laiks sākt virzīties uz iedzīvotāju skaita samazināšanu.Ķīnā to dara varmācīgi-sodot par  virslimita bērnu(nu jau laikam atcelts?).Bet varbūt te daba pati tās lietas regulē-samazinot instinktus.Kaut kas taču ar cilvēci nav kārtībā,diez vai tādā stāvoklī,kādā esam patreiz-ir iespējams ilgi izdzīvot.Te domāju visas negācijas,kas apsēdušas mūsdienu cilvēci-sākot ar visa veida atkarībām,neticamo alkatību un naudas kultu,kariem un konfliktiem,nejēdzīgo ieroču ražošanu ,dabas resursu nelietderīgu izmantošanu  un pie*iršanu,un slimībām ,kas apsēdušas nu jau pat bērnus...,geju-lezbiešu skaita augšana utt utt.Nav lāga!
Manuprāt-ir jādomā par cilvēces kvalitāti,nevis kvantitāti!Tur pagaidām esam tupikā un gaissma tuneļa galā nav redzama.
Bet problēma jau tā, ka tā samazināšanās notiek nepareizajā virzienā. Nedzemdēt izvēlas relatīvi ar visiem resursiem nodrošinātie, bet tie, kam pietrūkst kaut kā (gan intelektuāli, gan garīgi, gan materiāli) vairojas cik spēj...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2016. gada 04. februāris, 09:21:38 »
Bet problēma jau tā, ka tā samazināšanās notiek nepareizajā virzienā. Nedzemdēt izvēlas relatīvi ar visiem resursiem nodrošinātie, bet tie, kam pietrūkst kaut kā (gan intelektuāli, gan garīgi, gan materiāli) vairojas cik spēj...
Tāpēc tur periodiski uzliesmo dažādas epidēmijas, ar masveida mirstību.