Autors Tēma: Frizieris  (Lasīts 7337 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Frizieris
« : 2016. gada 04. februāris, 19:42:31 »
Vai varat ieteikt kādu frizieri, kam pie viena būtu stilista iemaņas? Jo es, kā vienmēr: man, lūdzu, īsāk, saglabājot pašreizējo griezumu. Pašai jau apnīk, bet, kas īsti piestāvētu, nezinu.
Vajadzētu steidzīgi, pirmdien.

Atslēdzies Broms

Re: Frizieris
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. februāris, 19:43:47 »
Atstāj smuku trijstūrīti un būs labi :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2016. gada 04. februāris, 19:49:51 »
Brom!  😁
Neiedomājos, ka var interpretēt arī tā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 04. februāris, 20:59:46 »
Varu ieteikt Gundegu no Matu Meistari, Berga bazārā, bet tad jāzvana, jārunā, viņa var nebūt dabūjama tik ātri vai tieši tajā dienā, bet var arī laimēties. Ceru, ka saproti - gaumes lieta - bet viņa ir radoša un redz, kas piestāv
Tel.67284843

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2016. gada 09. februāris, 14:01:42 »
nevienem frizierim un nekad neesmu teikusi- man lūdzu īsāk ,saglabājot griezumu... :rat: nekad  :faint:
ja eju pie jauna un nebijuša meistara...apstāstu galvenās vajadzības (īsāk,garāk,gaišāk, tumšāk) un tad saku galveno frāzi, apmēram tādu-pēc jūsu ieskatiem un profesionālās varēšanas uztaisiet mani smuku.... :smile:
usjo..sēžu un gaidu rezultātu :)

no rezultāta atkarīgs, vai iešu pie šī meistara vēl kādu reizi, vai ne...
vislabākā meistarīte man bija mazāun necilā Tallinas ielas saloniņā(Žanetta, meistarei vārds)...kopš esmu anglijā tikai 2x man ir ietrāpījies pie viņas tikt. Pilnīgi sapratāmies..un lai ko viņa uz manas galvas darītu nekad,iznākot pa durvīm nebija vajadzības pārtaisīt.
bet tas jau no manis atkarīgs...
puse foruma nošausmināsies un pateiks nē..ja meistare jautās: vai negribi izmēģināt propelleri??..pagājušo nedēļ biju kursos, vēl nevienam neemu to griezusi?!  ;)
oky taisam propelleri  :smile: griezums ilga 1,5h..skatoties pierakstos un lasot skices.
 :thumbsup:
rezultāts bija burvelīgs ... bet nekad vairāk man viņa nav to atkārtojusi,jo laika vienmēr par maz vai citi apstākļi...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2016. gada 09. februāris, 21:16:33 »
Varu ieteikt Gundegu no Matu Meistari, Berga bazārā, bet tad jāzvana, jārunā, viņa var nebūt dabūjama tik ātri vai tieši tajā dienā, bet var arī laimēties. Ceru, ka saproti - gaumes lieta - bet viņa ir radoša un redz, kas piestāv
Tel.67284843
Nu jā...nebija dabūjama.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2016. gada 09. februāris, 22:35:46 »
....pēc jūsu ieskatiem un profesionālās varēšanas uztaisiet mani smuku.... :smile:
OMG :rat: ...
Vot kur drosme! Nemūžam neļauju nevienai frizierei izpausties "pēc viņas ieskatiem", jo visām viņām ir viena kaite -  smukāk(vai varbūt-vieglāk)=īsāk. Ja viņām ļaus griezt, cik grib,tad līdzinās un pielīdzinās tikām, kamēr pāri paliks knaps ezis... I ko tad es ar tām šausmām iesākšu - vairākus gadus staigāšu ar parūku galvā?!

Vienu esmu atradusi, kas respektē manu vēlmi atstāt matus uz galvas, pie tās tad arī turos.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2016. gada 09. februāris, 23:17:34 »
Man otrādi, desmit reižu pārprasa, vai tiešām drīkst griezt, es nosmejos, vēl papīru iedodiet parakstīt, ka tiešām atļāvu, tik bailīgas. : D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2016. gada 09. februāris, 23:31:09 »
aga, es ari šad tad saskaros ar bailīgajām...katrā zinjā 2x pie tadām vairs neeju... šī ir UK sērga ,prasa par katru kustību un katru matu... nu jopcik..tad jau es pati esmu friziere,ja man jāzin kā katru matu nogriezt  :banhead:

es tadas neesmu satikusi,kam iisak ir vieglāk..man drīzāk gadās vēl tādas,kas domā ka smuki ir tā-kaa ir visaam un kā IR modē... nu jopcik..man nevajag,kā visām :D

bet nujaa ,es uzrakstiiju,kā es testēju :D
un mani nekas nesatrauc,toč zinu,ka mati ataug..un kaapēc neļauties  :angel:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 09. februāris, 23:46:47 »
Nē, nu, kamēr man griež nost, blakus pieaudzē. : D Un skatās tādām žēlīgām acīm.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 10. februāris, 07:58:18 »
Man frizierēšanās senāk bija vienmēr pie mammas frizierēm. Pirmā bija laba, bet pārāk bieži gāja dekrētā. Otra no sākuma likās ok, bet beigās vēlme izfilēt garos matus sākot jau kādus 15cm no matu saknēm piebesīja, lai arī šķipsnas balināja smuki. Pēc tam, kad atnesu bildi, un viņa pēc savām domām nogrieza tāpat, kolēģi uz jubileju uzdāvināja kolonnas dāvanu karti manu sirdsāpju remdēšanai :D Tur trāpīju uz jauku meiteni Svetu. Savāca kaut kā visu, līdz gludam smukam karē. No sākuma arī balināja smuki, bet beigās jau palaidās un taisīja trepi - balinājuma vieta jaunais+vecais bija redzama pirmajā acu uzmetienā. Tā es nonācu LeStudio, kur tagad ir vēl jaukāka meitene Gija, kas uzklausīja vēsturi, manu nostāju lielos vilcienos. Tos arī ievēro, pārējais ir viņas ziņā. Nekad neesmu izgājusi ārā neapmierināta.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #11 : 2016. gada 10. februāris, 08:02:33 »
Aha, man arī tāda friziere, kas zina, kas man patīk, zina manus matus - aizeju, apsēžos, ja pēkšņi ir kādas īpašākas vēlmes, pastāstu. Viss. Paļaujos un ir labi! Bet nu jā, lai tiktu laikā, kad gribu, jāpierakstās mēnesi iepriekš.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 10. februāris, 09:46:45 »
Mana friziere strādā necilā guļamrajona frizētavā. Eju pie viņas jau vismaz 10 gadus uz katru vietu, kur viņa strādā. Cenas ļoti mērenas, salīdzinot ar centra saloniem. Mani viņa parasti sagaida ar jautājumu, vai es negribot pamēģināt savādāku griezumu, jo man tas noteikti labi izskatīsies. Un viņa ziņa, kādā virzienā aug mani mati, tā ka tas man nav katru reizi jāstāsta.

Mani puiši arī pie viņas iet frizēties.

Vārdu un telefonu neteikšu, jo klientu viņai tiešām ir ļoti daudz.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 10. februāris, 12:03:28 »
Nu jā...nebija dabūjama.

Žēl, Nomade, bet ceru, ka tomēr atrisināji situāciju un uz pirmdienas īpašo pasākumu izskatījies skaisti :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2016. gada 10. februāris, 13:29:16 »
Jā, Mellenei drosme!
Esmu konservatīva, jo liekas, ka nekas jauns nepiestāv, tāpēc no friziera iznāku tieši tāda pati kā ienākusi, tikai šķīrusies no naudas :D un dažiem mm matu un ar  nokrāsotām saknēm. Parasti neviens pat nepamana, ka esmu frizējusies, moš domā, ka parūka :D
Nomadei neko nevaru ieteikt, vēl pie tam kas zin, kurā pasaules malā viņa kuro reizi atrodas.