Autors Tēma: Iesakiet ķirurgu  (Lasīts 3704 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Iesakiet ķirurgu
« Atbilde #15 : 2016. gada 25. marts, 15:25:05 »
Nu nestāsti ka no feb.sākuma nav iespēja tikt pie ķirurga!!! Ko jūs velkat garumā??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #16 : 2016. gada 25. marts, 20:49:00 »
baacien!
Nebiju šo agrāk izlasījusi, bet nevaru noturēties, nepalamājusies!Cirksnis un nezināms veidojums...bāc!!! :rat: Sen tev bija jābūt  visādus dr apstaigājušai!Pirms kaut ko griezt, jāzin, kas tamā bumbulī iekšā un vai kaut kur blakus nav citi bumbuļi!Vai asins analīzes vismaz ir iztaisītas???

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #17 : 2016. gada 25. marts, 21:04:49 »
Sonogrāfiju taisīju decembrī - neko sliktu nerādīja, izskatoties pēc kaut kāda tauku kunkulīša. Teica lai eju pie dermatologa izgriezt. Uz manu jautājumu vai dermatologs arī griež .... sekoja - ā, jā! Labāk pie ķirurga!

Viss, sveika, Gauja!

Bija brīdis, kad cerēju uz apdrošināšanu, bet nē, tomēr par 600EUR to nepirkšu ....

Es jau ceru, ka šis ir pasākums - aizej, izgriež un pēc 20 min var doties mājās. Tikai man pašai jāsaprot uz kurieni iet.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2016. gada 25. marts, 22:41:33 »
Nu dermatologi griež arī, vismaz dzimumzīmes. Piemēram, Derjabo Gaiļezera onkoloģiskajā. Bet šis nez vai klasificējams kā ādas veidojums.
Te nu vietā jautājums - nafig ģimenes ārsts, ja viņš nevar pateikt, kur konkrēti tālāk iet.  Aizej tur, nezin kur pati varu
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. marts, 22:46:17 »
Sono tak nerāda labs vai slikts!!!
Nedomāju ka ar 20min tiksi cauri.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. marts, 22:47:05 »
Lai man piedod visi sakarīgie ģimenes ārsti (ticu, ka kaut kur ir arī tādi), bet ilūziju man nav nekādu ...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. marts, 22:49:32 »
Izklausās bērnišķīgi - nepateica, neieteica. neticu. un, ja tā arī būtu, pats var atrast ķirurgu un dienas laikā nokonsultēties, kaut onko centrā. Izskatās pēc strausa politikas, piedod.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. marts, 22:57:56 »
Izklausās bērnišķīgi - nepateica, neieteica. neticu. un, ja tā arī būtu, pats var atrast ķirurgu un dienas laikā nokonsultēties, kaut onko centrā. Izskatās pēc strausa politikas, piedod.

Nāra, atslābsti. Nekādu paniku neceļu un elpoju mierīgi. Nav nekādas strausa politikas, bet decembrī tā arī pateica - šodien nav obligāti, bet jāizgriež ir. Ko uztveru tieši tā - ka aprīlī vēlākais vajadzētu izdarīt.
Protams, ka katrs pats visu atrod un tā mēs visi darām, bet ieteikumus reizēm ir lietderīgi uzklausīt. Šajā gadījumā Tu man neko lietderīgu nepateici.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. marts, 23:09:15 »
[quote
bet decembrī tā arī pateica - šodien nav obligāti, bet jāizgriež ir. Ko uztveru tieši tā - ka aprīlī vēlākais vajadzētu izdarīt.
Tam kurš tā teica tu 100% uzticies?? Tu jau uztaisīji cistoloģisko analīzi tam sūdam?? Tev pašai ar pofig, ka AUG?? Protams protams pozitīvā domāšana ir OK (pati tā dzīvoju) un dies pas to sliktāko, bet Nārai taisnība.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. marts, 23:17:21 »
Ģimenes ārsts pat neskatījās, aizsūtīja uz sonogrāfiju ... tur neko sliktu neredzēja. Vien teica to, ko jau rakstīju. Nav jau dramatiski liels tas izaugums un ir jau vairākus gadus. Pēdējos gados ir paaudzies (es gan arī). Ikdienā es par to pat neatceros, tik cik dušā.
Pirms tam citā sakarā taisīju asinsanalīzes visas iespējamās - viss labi.
Dakterīte kas man grieza no galvas ārā brīnumus, vairs nestrādā.

Pēc Lieldienām aizstaigāšu uz ARSu.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. marts, 23:21:01 »
Līdzīgs stāsts. Mūsu gad MRT ar neko sliktu neredzēja. Slikto laikam redz tikai sagriešana gabaliņos kad izņemts.
Lai tev veicas!!! Un viss labi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2016. gada 25. marts, 23:39:44 »
Tagad visas plānveida operācijas ir vienīgi maksas?
Nekādi ģā norīkojumi vairs neeksistē???
Ja maksas, tad izvēlētos VC4, nevis ARS.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2016. gada 26. marts, 01:34:41 »
Tak beidziet cilvēku biedēt! Izklausās pēc nevainīga taukaudzēja bumbuļa. Izgriezīs un miers.
Varbūt var painteresēties pie šīem - ERklīnika (http://www.rklinika.lv/), Brīvības iela 95.
Es reiz biju sākusi ar aizdomām uzlūkot vienu savu rētaudu bumbuli, man izskatījās, ka šis sāk palielināties, tad nu nopirku kaut kādā atlaižu portālā kuponu "Ādas veidojumu diagnostika un onkologa konsultācija" uz šo klīniku.  Paskatījās, pateica, ka nevainīgs rētauds, un piedāvājās šo izgriezt. Es atteicos, man neko netraucē, līdz ar to nekādu atsauksmju par operāciju nav. Bet no tā saprotu, ka viņi var gan nodiagnosticēt, gan izoperēt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #28 : 2016. gada 26. marts, 08:42:00 »
Paldies, Kvadra!  :big_hug:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2016. gada 26. marts, 08:53:13 »
Paskatījos, šobrīd arī ir aktīvs kupons
https://citylife.lv/dzimumzimju-videodermaskopija-plus-onkologa-konsultacija-un-sledziens-67-percent-25
Šeit gan it kā runa tikai par dzimumzīmēm, bet varbūt tādu bumbuli arī var paskatīties un nozīmēt tālāko ārstēšanu.