Autors Tēma: kas labo gāzes plītis?  (Lasīts 2480 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

kas labo gāzes plītis?
« : 2016. gada 08. februāris, 15:25:31 »
Man tāds jautājums - gribētu izsaukt kādu meistaru, kas bišku piečiņī gāzes plīti. Vismaz man ir sūdzības par viņu - ka pārāk liela liesma un gandrīz nav iespējams uztaisīt mazāku.
Varat dot padomu - ko jāsauc un vai tas ir vispār labojams  (variantu "jauna plīts" pagaidām neizskatām)

Atslēdzies Trix

Re: kas labo gāzes plītis?
« Atbilde #1 : 2016. gada 08. februāris, 15:36:46 »
Visiem riņķiem?
Tā ir bijis visu laiku?

Dabasgāzes [trubu] dīzes [tas mazais sūdiņš ar sīku caurumiņu, pa kuru nāk ārā gāze, atrodas zem riņķa virsas] no balongāzes dīzēm atšķiras - vienām lielāks caurums [tagad neatceros, kurai lielāks]. Ja problēma ir biijusi visu laiku, iespējams, šis. Risināms elementāri - jāpārskrūvē dīzes ar mazāku caurumiņu. Var nopirkt, pārskrūvēt elementāri.

Ja vienam riņķim, vai agrāk bija regulējams, tad gan jādomā. Iespējams, kaut kas izdilis. Vai labojams - X zina. Meistaru neieteikšu, - kādi man meistari, visiem zināms. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 08. februāris, 15:39:56 »
par dīzēm, diametriem utt varam aizmirst - neko tādu nerubījam. Nē, gribu sertificētu meistaru. Nupat sazvanīju Latv gāzi, kas skarbi pateica, nē, mēs nelabojam, meistarus nesūtām, ejiet nafig, ejiet guglēt.

Plīts ir jauniepazīta. Resp - plīts ir veca, bet mēs un viņa esam nesen satikušās.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. februāris, 15:51:09 »
No kā viņa barojās pie iepriekšējā saimnieka? Truba? Tev tagad kas? Balons? Iepriekšējam nevar pajautāt, kā viņiem dega/regulējās?
Tipa - ievākt anamnēzi. Būs vieglāk diagnosticēt šaizi.

Oi, hm@, toč es nedomāju, ka Tev pašai jāskrūvē visādas fiņķikļuškas! :D Vnk. ja problēma iekš gāzes piegādes veida nomaiņas (no trubas uz balonu), tad tas ir viegli risināms.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. februāris, 16:27:09 »
Ja tā NAV balonugāze, bet LG piegādātā. Pati LG neko nesūta, bet viņiem ir apakšfirmas vai blatno meitas firmas.

Tie paši LG meistari īpaši nav pretī darboties privātā kārtā par $ uz ķepas.

Variants 2: novest to plīti līdz neapturamai gāzes plūsmai uz izsaukt šos uz avāriju :P :evil:  Tad jau iepazīsies un vrb var sarunāt privāti ;0

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2016. gada 08. februāris, 16:31:16 »
nav balongāze, es to dpmāju pēc noklusēšanas, ka jums taču jāsaprot, ka LG gāze:)

pa 155 pacēla klausuli Juris, es pat viņam prasīju, lai iesaka, kā meklēt  firmu, viņš tā arī nepateica neko! Izklausījās, ka viņiem nav nekādas "meitu" firmas, resp, ka viņi nedrīkst neko ieteikt. Vismaz Juris nedrīkstēja:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. februāris, 16:33:54 »
variantā 2 -novest nevajag, tik zvanīt un teikt, ka jūt gāzes smaku - būs klāt kā likts!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. februāris, 16:35:32 »
LG ir ļoti labi un laipni meistari, tikai kā pie viņiem piekļūt:) žēl, ka es nepaņēmu no viņiem numuru toreiz, kad saucām pa 114.

Ok, Afrora, paldies, es arī kādas pāris firmas atradu ar meklētāju. Bet kas traucēja augstākminētajam Jurim man to pateikt pa telefonu? Bez tam - tas ir maksas zvans.. iedomājies, informatīvais telefons un maksas zvans. bez tam = parasti tarifu šādos maksas zvanos pasaka automātiskais atbildētājs, ka , mol, ziniet, šis ir maksas par tik untik. Bet te, man liekas, nepateica(var jau būt pateica, neuzstāju uz patiesību)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. februāris, 16:38:07 »
variantā 2 -novest nevajag, tik zvanīt un teikt, ka jūt gāzes smaku - būs klāt kā likts!

nu, šobrīd otrais variants nav izslēgts, jo darbināt to plīti nav īsti labi iespējams, un gāze nosmird, tā kā - nu redzēsim, padomāsim. Negribas jau apgrūtināt izsaukuma vīrus, viņi patiešām strādā no sirds.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. februāris, 16:52:53 »
Ja Tu būgtu te pie manis, es Tev iedotu tel.nr. Bija man arī tāda gara opera ar šo - kur tik nezvanīju, uz visādiem gāzes dienestiem, neviens neko neieteica, nav nekādu meitu firmu, par gāzes plītīm neviens neatbild. Avārijas dienstu nesauc - atslēgs gāzi, neko nelabos un tad vēl liks piemaksāt par pieslēgšanu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2016. gada 08. februāris, 16:57:43 »
bet tavas pilsētas firma nebrauc uz Rīgu?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. februāris, 16:59:26 »
par to "atslēgs, liks maksāt par peislēgšanu " - tas izklausās loģiki. Tikai , laikam atkarīgs no sarunāšanas. Ja māk sarunāt.. jo ir dzirdēts, ka .. bet nu labi, neblamēsim te meistarus:) 

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. februāris, 17:01:22 »
Tā nav firma, tas ir veco laiku pensionēts gāzes darbinieks, kas prot visu - man gan atdzīvināja plīti, kam vsp nenāca gāze pa riņķiem, gan pielika jaunu plīti un takse - protams, zemāka kā oficiālā. Tāds onka uz pazīšanos, man viņa nr tagad zelta vērtē.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. februāris, 17:12:05 »
jā, viņš uz Rīgu nekulsies. Bet paldies, apmēram skaidrs, kas man jādara tagad.