Autors Tēma: Ja vēderā kurmji rūc  (Lasīts 2769 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Ja vēderā kurmji rūc
« : 2016. gada 08. februāris, 17:35:14 »
Bads uznāk pēkšņi. Un tad hoš ķeblītim kāju var grauzt. A vot i nekā! Ja man ēst gribās, tad kaut ko gruntīgu - nu vismaz lielbageti ar vistu vai šķiņķi. Bet nekad neko saldu. Cietīšos kaut vai vairākas stundas, bet neko sniķerveidīgu vai tūpļveidīgu iekšā nevaru dabūt. Reizēm saldums tukšā dūšā pat līdz šķebināšanai davedis. It kā smadzenei vajadzētu priecāties - glikozes bads fiksi apdzēsts. Bet nu nepriecājas - ne galva, ne vēders... 
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

Re: Ja vēderā kurmji rūc
« Atbilde #1 : 2016. gada 08. februāris, 17:57:54 »
Pēdējā gada laikā esmu pamanijusi, ka apēdot ko saldu, vai oglhidrātiem bagātu,
piemēram maizi, makaronus, kartupeļus - drausmīgi nāk miegs, aizmigtu uz līdzenas vietas.
Tad nu no šiem izvairos. Pārbaudīju pat cukura līmeni asinīs, ir ok.
Agrāk tā nebija, bija tieši enerģija.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2016. gada 08. februāris, 18:02:50 »
Man kā Cammai - salds neskaitās ēdams.
Ar viltu man var nedaudz saldumu pie seriāla iemānīt.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. februāris, 19:14:43 »
Man ir divu veidu kurmji. Prastie un advancētie . Pirmie rūc šitā - "drausmīgs bads , ak kā gribas rīt!" Otrie - "drausmīgs bads, ak kā gribas rīt, ak kā gribas kaut ko garšīgu!"
Ko īsti grib pirmie un otrie man vēl joprojām ir grūtības noskaidrot. Parasti apslīcinu viņus ar glāzi ūdens - uz 20 min palīdz un tad atkal viss no gala!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. februāris, 21:05:23 »
Jā, no salda nav nekāda efekta. Tāds ēdis, tāds neēdis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. februāris, 21:15:46 »
Konstatēju robus zināšanās - kā rodas tā rūkšana?, rūc kuņģis vai zarnas?
Mēs gan to saucam kurkstēšanu.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #6 : 2016. gada 08. februāris, 21:23:05 »
Tā skaņa ronas no tā,ka di@sa kreklu gremo!Un jāapēd kaukas kreptīgs. Un no kārumiem arī der tikai siera cepumi vai zemesrieksti sāļajā kažokā!

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. februāris, 21:37:46 »
es gan varu snikeri pie stūres esot apēst

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. februāris, 21:53:45 »
No saldajiem kāruma sieriņus. Citu gan neko.
Bet parasti kkāds hotdogs.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. februāris, 22:16:39 »
Neko saldu ... Reizi piecos gados Snikers ... un arī tāpēc, ka riekstiņi sāļi ... nu vismaz man tā šķiet ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. februāris, 22:22:16 »
Ja tā pa īstam rūc, kad sajūta, ka no neēšanas varētu transportā slikti palikt - tad der arī kāda bulciņa, garšīga, vēlams sāļā. Bet protams, noder arī cepumi vai kāds cits našķis.

Ja tas otrais variants, kad gribas no debesīm kaut ko nezin ko, nu tad tā - viss kas var būt labs, kā nu kuru reizi, ja izdodas saprast, kas tieši šoreiz ir Tas - i gaļmaize, i banāns, i laba šokolāde.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 08. februāris, 22:30:47 »
Man ir divu veidu kurmji. Prastie un advancētie . Pirmie rūc šitā - "drausmīgs bads , ak kā gribas rīt!" Otrie - "drausmīgs bads, ak kā gribas rīt, ak kā gribas kaut ko garšīgu!"
Ko īsti grib pirmie un otrie man vēl joprojām ir grūtības noskaidrot. Parasti apslīcinu viņus ar glāzi ūdens - uz 20 min palīdz un tad atkal viss no gala!

Ar advancētajiem kurmjiem tīrais negals. Nu tā gribas, tā gribas to kaut-ko-nezin-ko. Domā tā, domā šitā, skaidrs ir tikai viens - ledusskapī noteikti kārotā nav.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. februāris, 22:37:29 »
ar lāpstiņu šos, ar lāpstiņu!

reti kad sevi novedu līdz rūcošam vēdeam. parasti domāju uz priekšu un iemetu somā ko jēdzīgu, ja zinu, ka paika var nebūt pieejama. ja darbānav laika pusdienās iet, končas nekādā gadījumā neaizvieto ēdienreizi... būs tik vēl sliktāk... tad jau labāk hotdogs no Narvesena, kaut arī, protams, s.ds.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. februāris, 23:19:45 »
Kopš darbavieta apmaksā normālas pusdienas, reti kad viņš rūc, bet dažkārt garākos vakaros gadās... tad nu nākas izlāpīties kaut kā. Bet, protams, končas utml. ēdienreizi neaizstāj.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2016. gada 09. februāris, 00:01:43 »
Nē, es ne par ēdienreizes aizstāšanu, es par to, ka nekas no reklāmās piedāvātā pat prātā nenāk, ja ēst gribās. Pat līdz riebumam, fiziskam nelabumam. Skatos, ka te daudziem tā. Kas tas ir? Kas par fizioloģiju? Vēlreiz daba pierāda, ka ātrie ogļūdņraži nav mūsu barība? Filozofēju. Bet tad tie lielsūdpārdokļu reklāmisti nevar nolīgt fiziologu-konsultantu?
Visus sakost!