Autors Tēma: Minionu pienesums kultūrai -?  (Lasīts 4927 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Minionu pienesums kultūrai -?
« Atbilde #15 : 2016. gada 12. februāris, 10:26:32 »
Bērni nav armijā iesaukti, viņiem jāspēj arī pašiem veidot savu pasaules uztveri un tici man, televīzija to nenogalinās.. Drīzāk aizliegumi

Nuja, nuja... Redz, Beton, es pārāk daudz zinu par to, kas ir reklāma un kā tā strādā. Un smadzeņu skalošanas potenciālu par zemu novērtēt ir vairāk kā tuvredzīgi. Bērns mācās no tā, ko redz, un vairumā gadījumu apkārt esošo uzskata par normu. Ja musulmanēnam kopš zīdainības rāda, ka ir normāli nogalināt cilvēku, viņš to arī uztver par normu un vēl ne 10 gadu vecumā mierīgi tev nogriezīs galvu. Un ir gana daudz gadījumu, kad viens sīks nosit otru, jo "multenē tas sistais tūlīt piecēlās un gāja tālāk". Nu nespēj viņi filtrēt sekas, viņi uzņem un atkārto rīcības shēmas.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2016. gada 12. februāris, 10:36:33 »
Nuja, nuja... Redz, Beton, es pārāk daudz zinu par to, kas ir reklāma un kā tā strādā. Un smadzeņu skalošanas potenciālu par zemu novērtēt ir vairāk kā tuvredzīgi. Bērns mācās no tā, ko redz, un vairumā gadījumu apkārt esošo uzskata par normu. Ja musulmanēnam kopš zīdainības rāda, ka ir normāli nogalināt cilvēku, viņš to arī uztver par normu un vēl ne 10 gadu vecumā mierīgi tev nogriezīs galvu. Un ir gana daudz gadījumu, kad viens sīks nosit otru, jo "multenē tas sistais tūlīt piecēlās un gāja tālāk". Nu nespēj viņi filtrēt sekas, viņi uzņem un atkārto rīcības shēmas.

Es jau sen zinu, ka Tu zini visu un pie kam daudz labāk par citiem, to vari vairs speciāli neuzsvērt.

Sīks būdams skatījos Tomu un Džeriju, kur viens un otrs tikai iznīcināti dažādos veidos - sadedzināts, sasaldēts, sagriezts, sadurts, izsisti zobi un kas nu vēl tur. Pagaidām nejūtu no tā sekas un nevienu dzīvu radību arī neesmu vēl spīdzinājis..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2016. gada 12. februāris, 11:50:07 »

Sīks būdams skatījos Tomu un Džeriju, kur viens un otrs tikai iznīcināti dažādos veidos - sadedzināts, sasaldēts, sagriezts, sadurts, izsisti zobi un kas nu vēl tur. Pagaidām nejūtu no tā sekas un nevienu dzīvu radību arī neesmu vēl spīdzinājis..
Droši vien tā nebija vienīgā saņemtā informācija  :) Bija taču vēl arī vecāki, skolotāji, draugi, grāmatas un visādi citādi informācijas avoti (labdabīgas filmiņas tai skaitā :) ), kas vēstīja, ka tāda rīcība neira laba  :) , vai ne?

Bet tas jau nenozīmē, ka smadzeņu skalošana ar multfilmām nepastāv.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2016. gada 12. februāris, 11:54:17 »
Sīks būdams skatījos Tomu un Džeriju

Kur Tu 70tajos tiki pie Toma un Džerija? :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2016. gada 12. februāris, 11:57:54 »
Kur Tu 70tajos tiki pie Toma un Džerija? :)
Paretam rādīja TV.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #20 : 2016. gada 12. februāris, 12:03:51 »
Paretam rādīja TV.
Hmzz.. baltais pleķis atmiņā. Bet 70-tajos es diezgan maz padzīvoju :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #21 : 2016. gada 12. februāris, 12:14:11 »
Nu minjonus pa manam no bērniem jāslēpj, lai nerastos doma darīt tās muļķības, ko dzeltenie sīkaļas. Nejaukajā es viņi vismaz bija fons, galvenais stāsts bija par ko citu, bet vieni paši dzeltenie...
Man pat fragmentus skatoties, sajūta, ka kļūstu tāda pati. Kā Mao teica, kļūstu par minjonu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2016. gada 12. februāris, 19:26:39 »
bērni nav auni, Mangust. Neviens nedarīja tās muļķības, ko darīja vilks mūslaikos un nedara tagad ko dara minjoni. Bērni spēj izšķirt, it īpaši ja viņiem vēl palīdz saprast

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #23 : 2016. gada 12. februāris, 19:53:07 »
Minioni ir smieklīgi. Mazi, dzelteni, taisa smieklīgas grimases, smieklīgi ķiķina. Padumji. Man patīk. Daudz labāk kā visādi ninjago utml bērnu multeņu "bojeviki".

Nu tieši kā par mani. Vienīgi aknas savu darbu dara labi, līdz dzeltēšanai jāsagaida liliju laiks.  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2016. gada 12. februāris, 20:34:20 »
es nesaprotu, par ko ir runa. multenes?

« Atbilde #25 : 2016. gada 12. februāris, 20:38:03 »
Laimīgā reno, viņa nezina, kas ir minjoni. Šamie tak ir visur: gribi pirkt gultasveļu - minjoni priekšā, nesen iegāju rotaļļietu veikalā, lai nopirktu radu bērnam dāvanu un pirmais, ko man piedāvāja, bija minjons  :rat:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #26 : 2016. gada 12. februāris, 20:39:26 »
Jā, un veikalā arī - gribēju tēvam t-kreklu nopirkt, ko pa māju staigāt, tā i nenopirku. Ja ne minjoni, tad kādi citi jauniešu ķēmi virsū sazīmēti.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2016. gada 12. februāris, 20:43:33 »
Jā, un veikalā arī - gribēju tēvam t-kreklu nopirkt, ko pa māju staigāt, tā i nenopirku. Ja ne minjoni, tad kādi citi jauniešu ķēmi virsū sazīmēti.

a zrja vecajam kreklu ar minjoniem nenopirki...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2016. gada 12. februāris, 20:57:34 »
Jā un nē. Mani bērni negāja bērnudārzā. Pirmais līdz skolai auga vienīgi
ar “Ezīšiem miglā“,“Zaķīšu pirtiņām“ uc mīļumiem.
Tad kādu dienu aizgājām līdz kaimiņiem, kur +- tāds pats zeperis.
Viens moments un vēziens un manējam  ar visu spēku ar mašīnu pa feisu... uz līdzenas
vietas ne par ko...
Bērns ka otram var iesist vispār nebija redzējis, pat nesaprata kas tas ir,
centās sitēju samīļot... un dabūja vēlreiz...

Ir jārāda un jāskaidro ka ir arī sliktie.
Uzsvars uz jāskaidro.

Bet šis ir biznesa projekts.

« Atbilde #29 : 2016. gada 12. februāris, 21:51:41 »
a zrja vecajam kreklu ar minjoniem nenopirki...

Kad tev būs pāri 80, tu arī ar tādiem briesmoņiem uz vēdera negribēsi staigāt :)