Autors Tēma: Pašvaldībnieku bespreģels  (Lasīts 1243 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Pašvaldībnieku bespreģels
« : 2016. gada 15. februāris, 19:15:24 »
Pat kaut kā sailgojos pēc 90.-ajiem.... kad pašvaldībniekus šur tur atspārdīja. Nē, man nekas, es šoreiz galīgi garāmbraucoša. Bet princips.
Šodien no rīta daži autobraucēji nolika savus dampjus ielas malā un paši - uz darbiņu turpat netālu (Grebensčikova ieliņa). Vienā brīdī ierodās onkas ar rokamajiem, pāris caurulēm un sāk kašņāties pa zemi. Viens-divi un jauna ceļa zīme uzstutēta (protams, protams! - stāvēt aizliegts!). Nepaiet ne 15 minūtes, kad mērgļi no pašvaldības ir klāt un nu tik ņemās protokolus stādīt un fotogrāfijas cept....
Nu tad mans novēlējums - lai tiem pašvaldībniekiem nekad nav vairāk kā VIENA minimalā alga! Prozīt!
Visus sakost!

Atslēdzies tuure

Re: Pašvaldībnieku bespreģels
« Atbilde #1 : 2016. gada 15. februāris, 20:12:59 »
Paga, paga, vai kaut kas būtu mainījies likumos????? Cik atminos, tad šādos gadījumos tikai pēc 24h drīst uzlikt sodu, pati sen senos laikos piedzīvoju šādu kāzusu, sēdēju mājās ar sagrieztu kāju,dēls atnāk un saka, mammu tavai mašīnai plāksteris, nu neko sīkāk jau nespēja man paskaidrot, ņēmu kruķus un steberēju uz ielu, protams, plāksteris logā, metrus 50 no autiņa, zīme stāvēt aizliegts', arī kaut kādi remontu darbi, nu joptvaju, izraku visus likumus, pazvanīju uz to sasodīto numuru, kas uz protokola bija un jautāju, jūs man apskaidrojat, ja es sēžu mājās ar kājas traumu, kā es varu uzminēt ka tajā x dienā un x stundā tur nedrīkst atstāt autiņu, nu neko,man beidzās laimīgi, bija jāaizsūta slimības lapa un paskaidrojums un sodu atcēla, bet to nu ļoti labi atceros, ka man skaidroja, ka sodu drīkst uzlikt tikai pēc 24h, nu un skatoties pēc laikiem uz protokola, tie maitu lijas tieši pēc 1min. klāt bijuši un tik centušies plāksterēt!!!!!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 15. februāris, 20:56:00 »
Cik nu man ir tās tiesības... nu kādus padsmit gadu- tas ir mans vienīgais pārkāpums deļ kura biju  nosodīta. Galvenais, piebraucu pie mammuča mājas - mums tai laikā fāteris bija paralizēts uz gultas un bija kārtējā mazgāšanas tūre. Nolieku mašīnu, kā vienmēr smuki pie trepju telpas. Un lūdzu, kad mazgājamais objekts viss ziepēs un  mēs ar mammuci dancojām šam apkārt ar  švammēm- zvana kaimiņiene!, - Olguci, tev poliči kaut ko ap mašīnu darās. Skrienu ārā , kā biju - halātā un basām kājām. Nu protams - plāksteris uz stikla , poliči sēžās autiņā un lēnām ņem vagu. Nu moins - visu mūžu visi uz tās ielas stāvējuši, pēkšņi kāds dunduks iesprauž zīmi un iekasē skanošo!!!! A ko darīt samaksāju. Un zināt!!!??? mēneša beigās šamie to zīmi novāca - laikam tā uzstādīšana nebija tik ienesīga un mani .... cik tur lati bija vienīgais ieguvums, droši vien pati zīme maksāja dārgāk. Es pēc tam paskatījos- sēžot autiņā to zīmi nemaz nevarēja redzēt koku zaros! Nē, nu protams, ja izkāpj... tad gan. Vienā vārdā, neviens pat nenojauta, ka pārkāpj kaut kādu likuma pantu. Un tas neviens biju es .

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 15. februāris, 22:09:56 »
Sagadīšanās, vai? Tieši šorīt man stāstīja par šādu pat "praksi" Grīziņkalna apkaimē - atbrauc, uzstutē "zirnekli" un fiksi visiem "pārkāpējiem" salīmē plāksterus... Gandrīz ticēt negribējās, ka tā var būt... Nuja, kaut kā jau tas ieņēmumu plāns jāpilda...

P.s. Pievienojos vēlējumam par minimālo algu ar piebildi, ka tā jānopelna smagā fiziskā darbā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 15. februāris, 22:26:52 »
Tā nav sagadīšanās, tā ir sistēma.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2016. gada 15. februāris, 22:29:28 »
Ofigetj... Nekad neesmu bijusi par šiem labās domās, bet nu šitais jau ir kronis visam. :angry: