Autors Tēma: Peldošie - ceļojošie.  (Lasīts 1879 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Peldošie - ceļojošie.
« : 2014. gada 16. oktobris, 00:17:47 »
Smalki! Patiesi! Pārliecinoši!

Ņemot vērā, ka kārtējo reizi izpildījos un aizmirsu, ka man ir biļetes uz šo izrādi,  tad viss sanāca jancīgi - cirks aizbrauca, baaciens palika ...
Labi, ka līdznācējs bija saprotošs, jo arī nezināja, ka šodien ir izrāde ...  :blushing:

Par izrādi ...
 Sandra Kļaviņa man noteikti nav mīļākā aktrise ... drīzāk pretēji :(  Un arī šodien pirmajā cēlienā mazliet sita cauri "Saldo pārīti", bet otrais cēliens - bravo!
Broka - fantastiska, viņai tik ļoti piestāv šī loma. Mārtiņš Upenieks man ir jaunatklājums, turklāt labs. Pārējie .... nē, slikti nebija, bet ... Apini laikam citā ampluā neesmu redzējusi, Keišs bez komentāriem ....  Lai gan - klavieru deja bija lieliska!
Ļoti patika mūzika - tik precīza, piesātināta un viegla ... Šo patiešām var iekļaut izlasē.

Jā, man patika! Un šo izrādi patiešām var ieteikt arī citiem.

Par publiku ...
Jā, zinu, es vienmēr piesaistu sev visādus brīnumus ... Arī šoreiz man aiz muguras sēdēja puisis, kurš draudzenei visu izrādi suflēja visu, kas notiek ... tiesa gan čukstus, bet ... tas IR kaitinoši. Savukārt priekšā sēdēja dāma, kura otrajā cēlienā vairākkārt savam kungam teica - tas ir Daudziņš! Tas ir Daudziņš! Nu tas tak ir Daudziņš!
Taču kopumā, šodiena publika bija ļooooti OK, ja mēs neņemam vērā tos 2, kuriem zvanīja -  "Mazcenas mobilais kabatā Tagad viss ir čikeniekā Vienalga, kur tu atrodies Ar draugiem,paziņām sazinies" ... Tiešām OK.
Kā zināms, mani traku padara skrējēji ārā no zāles, kamēr aktieri vēl uz skatuves... Tad nu šodien aizskrēja tikai viena dāma, visi pārējie - malači, nekur neskrēja, paniku un haosu neizraisīja ....

Ak, es taču aizmirsu pieminēt Samīti ...  :rocking:

Atslēdzies fiasko

Re: Peldošie - ceļojošie.
« Atbilde #1 : 2014. gada 16. oktobris, 21:05:36 »
Jā, šī tāda jocīgā izrāde - no tām, pie kurām domas atgriežas laiku pa laikam. Redzēju pavasarī. Vizuāli man ļoti patika, man liekas, tik krāsās pārdomāta un izturēta - skaisti. Laikam jau tomēr ne velti Monika Pormale Eiropā izrādēm scenogrāfijas taisa. Vispār tāda sajūtu izrāde.

Mūzika - jā! Tagad žēl, ka kaut kā nesataisījos un laikā neizdomāju, ka vajadzēja uz Nastavševa koncertiem oktobra sākumā aiziet.

P.S Tikko LTV ierakstīja "Fundamentālistu", gāju garām teātrī, televīzijas mašīnas stāvēja ārā - apskatījos, ka repertuārā "Fundamentālists" un "Peldošie" - pēc tam tviterī izlasīju, ka šoreiz "Fundamentālists" nofilmēts :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 16. oktobris, 21:14:54 »
Jā, ir izrādes, kuras noskaties un viss, bet šī prātu kņudina vēl aizvien ...

Lieliski parādītas attiecību peripetijas, laipošana un vēlme pēc kaut kā vairāk, kā mums ir ... Un pat ja mums viss ir labi - gribas labāk ... tā bieži vien sacūkojam to, kas bijis ...

Un tas viss parādīts tik smalki  un jutekliski ...  Labi!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 16. oktobris, 21:29:48 »
Shii izraade man nakotnes projektaa - dzirdeets tik daudz pozitiiva

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2014. gada 16. oktobris, 21:51:52 »
Likšu aiz auss, lai gan drīzāk esmu teātra līdzgājēja nekā gājēja. Turklāt man Sandra Kļaviņa ļoti patīk un laikam būtu pirmā, ko iedomātos, ja kāds prasītu viedokli par labāko latviešu šābrīža aktrisi, laikam maz Saldo pārīti skatījusies esmu...  :laugh:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2014. gada 16. oktobris, 21:54:12 »
Mangust, tad Tev noteikti patiks...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2014. gada 17. oktobris, 10:20:44 »
Otrā daļa jau ir palaista repertuārā vai nē? Vienbrīd teica, ka būs otrā un varbūt arī trešā, jeb es ko jaucu?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2014. gada 17. oktobris, 20:52:33 »
hm@ nē, turpinājuma vēl nav. Tad jau manīs, vai būs.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2014. gada 17. oktobris, 21:06:30 »
Nav dzirdēts, bet man neprasās citas deļas ... :faint: