Autors Tēma: Pļāpīgi radi!  (Lasīts 1461 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Ezme

Pļāpīgi radi!
« : 2016. gada 20. februāris, 11:10:25 »
Vai man vienai tādi ir?Pietiek kaut ko vienam pastāstīt -to uzreiz zin visi tuvākie.Kādreiz jau tas ir labi,kādā ķibelē palīdzīgas rokas nāk no vairākām pusēm.Bet citreiz nudien negribas,ja kādā problēmā padomu jautāju vienam-tad drīz vien seko jautājumi no visām pusēm,ko es galīgi negribu.
Cilvēki jau nava slikti,un nav vēlēšanās atšūt viņus galīgi un palikt lepnā vientulībā-kā nekā tie ir mani tuvākie.Kā lai izmāca turēt muti?

Atslēdzies lumbergs

Re: Pļāpīgi radi!
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. februāris, 11:15:23 »
Nekaa! Vienkaarshi pienjem sev zinaashanai! Un ,ja nu galiigi negribas,lai visi uzzina kko,tad pastaasti draudzenei.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 20. februāris, 11:23:34 »
Kādi radi,  :d_w: tagad taču tev ir forums, kur meklēt padomus

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2016. gada 20. februāris, 11:29:12 »
Mainīt citus diez vai iespējams.
Vari mainīt vienīgi sevi, nepļāpāt par to, ko negribi lai visi zina.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 20. februāris, 11:34:45 »
Un ielāgot tīkla principu - ja personas A un B ir savstarpēji uzticības personas, nestāsti A to, kas nav domāts B utt.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #5 : 2016. gada 20. februāris, 11:41:42 »
Nevajag vainot radus un citus (radus, draugus), ja pati esi pļāpa. Sen zināma patiesība: klusēšana zelts, runāšana sudrabs.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #6 : 2016. gada 20. februāris, 11:46:05 »
uff,reno... foruma dalībniekiem forums ir vairāk gan kā izklaide,nevis svešu problēmu risināšana.
Spārka,pie Tevis teiktā principa es stingri turos-tamdēļ radu pulks ir gana plašs joprojām,jo esmu klusētāja.Persona A nekad neuzzinās ko persona B par viņu teikusi....kaut gan reizēm kliegt gribas jo skaļi,jo ne jau balti un pūkaini visi esam.
Var jau būt,ka nevajag pašai runāt,bet reizēm ir gluži praktiski jautājumi,kas risināmi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 20. februāris, 12:04:35 »
Bet Ezme,Tu tak savus radus zini ne pirmo dienu.
Zini, kurš pļāpās, ja ko teiksi, kurš nē...
Ja esi ko teikusi pļāpātājam, tad par ko brīnīties?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. februāris, 12:13:25 »
Kaadi tur tuvaakie, ja elementaari iznesties neprot... taapeec vien, ka rados gadiijushies?

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 20. februāris, 12:36:57 »
var jau nebūt globālas  vai intīmas lietas, bet pavisam praktiskas. Varbūt A domā,ka pastāstot B un C, problēma atrisināsies ātrāk, jo iesaistīsies visi .... un tad var teikt pretējo, kas arī kaitina autori -iesaistās visi, ka nav slinkums. Tieši kā šeit, forumā, kur pēc kāda padsmitā komenta viss  var aiziet nezināmā virzienā par pavisam citu tēmu :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2016. gada 20. februāris, 12:55:21 »
Man arī tādi ir, uztveru to pozitīvi. :) Ko gribu paturēt pie sevis, to nestāstu, bet kas nav slēpjams, tad atliek tikai vienam piezvanīt un pārējiem vairs nav jāzvana. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2016. gada 20. februāris, 14:47:23 »
Citus neizmainīsi. Vienkārši, kādam kaut ko stāstot, jāpatur prātā, ko tu uzzinās visi. Un to, ko negribas, lai visi uzzin, jāpatur pie sevis .

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2016. gada 20. februāris, 16:21:33 »
Nevajag vainot radus un citus (radus, draugus), ja pati esi pļāpa. Sen zināma patiesība: klusēšana zelts, runāšana sudrabs.
Šim pilnībā piekrītu - ja pati nepļāpāsi, arī radiem nebūs ko tālāk izpļāpāt.
Man ir tādas lietas, ko savai miesīgai mātei neesmu stāstījusi.
Ar maniem radiem ir tā - ko 1 zinās, pa ķēdi zinās visi. Bet to mēs visi zinām, un ir OK. Kašķu un aizvainojumu tāpēc nav, jo runā ne jau aprunāšanas pēc.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 21. februāris, 00:01:13 »
Vnk jāizvēlas, kam, ko un cik daudz stāstīt. Tas attiecas ne tikai uz radiem