Autors Tēma: Skalojamās kastes vāks  (Lasīts 4640 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Skalojamās kastes vāks
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. februāris, 09:12:21 »
Vai nevar to jauno pogu apmainīt pret veco, kura derēja tam caurumam?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. februāris, 09:15:14 »
Trix ir redzējis un zina daudz, bet lieto to, kas atmaksājas. Gadžets par pussimtu, lai to lietotu vienreizējai problēmas atrisināšanai [bez garantijas], ko var atrisināt lētāk, IMHO nav apskatāms kā ieteikums.

Pilnīgi piekrītu Trix, keramiku urbt... tad labāk uzreiz nomest zemē, es toč to saplēstu :)  Bet es vienlaikus esmu ticīgs cilvēks, tāpēc ticu, ka pasaulē un pat Latvijā ir vīri un sievas, kas to var izdarīt. Jautājums KUR viņi ir un cik tāds urbiens maksās...

Es meklētu citu vāku vai citu mehānismu, ja jau sākumā piemirsās apskatīties :) 

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. februāris, 09:15:31 »
Tad jābrauc uz centrāltirgu vai Baltkrieviju meklēt vecā tipa noraujamo mehānismu.

Pēc tam attiecīgi no havajas nāksi ārā ar mātes vārdiem katrreiz, kad noraujamais paliks rokā vai nefiksēs ūdens plūsmu :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2016. gada 24. februāris, 09:19:00 »

Pēc tam attiecīgi no havajas nāksi ārā ar mātes vārdiem katrreiz, kad noraujamais paliks rokā vai nefiksēs ūdens plūsmu :)

UUUN? tas ir kas slikts - atviegloties fiziski un garīgi?? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2016. gada 24. februāris, 09:28:11 »
Glazūras izdrupumi uztrauktu vismazāk. Pogai "šaibīte" apkārt, tā nosegtu, ja arī kas.

Vai drēmeļa vietā nevar izmantot urbjmašīnu, ieliekot tur slīpējamo uzgali? Jebšu apgriezienu frekvence būs par mazu?

tuk, "vecā poga" bija diedziņā piesiets uz augšu raustāms puļķītis :) , un pie šādas tehnoloģijas kaut kā negribētos atgriezties  :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2016. gada 24. februāris, 10:02:28 »
Vot, ja nebūs, ko darīt [te visi draudzīgi smejas locīdamies], vīkendā paņemšu viena podakastes vāka līķīti (neizturēja kolīziju ar zemu lidojošu dēli) un paskatīšos, kā tas objekts uzvedas, ja šo mēģina perforēt.

Protams, protams, manā vēsturē ir arī ar fleksi un "akmens ripa vulgaris" izborēts 100+ mm diametra caurums iekš nežēlīgi cietas akmens masas dižflīzes - kas man aizņēma kārtīgu pusi dienas un pamatīgi uzlaboja tatāru leksikas lietošanas veiklību... Podam jau sīkums - atbilstoša sīkdiametra ripa un kasies, kamēr ausis džinkst... [Te laikam tā kā ironija.]

Kvadra, Tev jaunā cauruma diametrs ir kāds? Kādi 5 cm?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #21 : 2016. gada 24. februāris, 10:09:08 »
Glazūras izdrupumi uztrauktu vismazāk. Pogai "šaibīte" apkārt, tā nosegtu, ja arī kas.

Vai drēmeļa vietā nevar izmantot urbjmašīnu, ieliekot tur slīpējamo uzgali? Jebšu apgriezienu frekvence būs par mazu?

tuk, "vecā poga" bija diedziņā piesiets uz augšu raustāms puļķītis :) , un pie šādas tehnoloģijas kaut kā negribētos atgriezties  :)

vari pamēģnāt. Nopērc galiņu un paslīpē ar urbi. Varbūt kas izdodas. Vienīgās bažas man ir par tiem lētajiem poļu slīpgaliņiem - vai tie neizrādīsies vājāki par keramiku, tad var sanākt, ka vāks noslīpē slīpripu, nevis otrādi :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2016. gada 24. februāris, 10:21:35 »
Kvadra, Tev jaunā cauruma diametrs ir kāds? Kādi 5 cm?
Nav man mājā tas pods, precīzi nomērīt šobrīd nevaru. Varētu būt 5cm max vai mazāk bišku.

Perforators gan, man šķiet, keramiku saplēsīs...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2016. gada 24. februāris, 10:26:48 »
"Perforācija" domāta pārnestā nozīmē kā "cauruma iegūšana". :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2016. gada 24. februāris, 10:34:27 »
Ā, nu skaidrs   :blushing: :D 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2016. gada 24. februāris, 10:36:27 »
paskatīšos, kā tas objekts uzvedas, ja šo mēģina perforēt.
Trix, Tev vajag savu TV šovu, līdzīgu mythbusters, bet par saimniecību :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2016. gada 24. februāris, 10:48:57 »
:D
Doma nav pati sliktākā, ir šķērsojusi manu pauri. Vot laiku tādas atrakcijas apēd nejēgā, plus video montāža. Da ij riebjas man kā introvertai būtnei publiski izpildīties... Bet jāpadomā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2016. gada 24. februāris, 14:45:27 »
Būsi youtube zvaigzne! Pieliec vēl paypal vai mobilly kontu ziedojumiem, ja vēlaties skatīties raidījumus arī turpmāk... Kas zina, var kāda kapeika arī ienesties...
LV ļautiņi gan maitas ir skopi... Ja vēl prezentāciju īsumā aprakstā notulkotu arī uz EN un RUS tad auditorija noteikti būtu daudz lielāka un, iespējams, dāsnāka

Atslēdzies Betons

« Atbilde #28 : 2016. gada 24. februāris, 16:43:35 »
Būsi youtube zvaigzne! Pieliec vēl paypal vai mobilly kontu ziedojumiem, ja vēlaties skatīties raidījumus arī turpmāk... Kas zina, var kāda kapeika arī ienesties...
LV ļautiņi gan maitas ir skopi... Ja vēl prezentāciju īsumā aprakstā notulkotu arī uz EN un RUS tad auditorija noteikti būtu daudz lielāka un, iespējams, dāsnāka

un ja vēl visus darbus veiks pieticīgā bikini, konts pildīsies griezdamies

Atslēdzies itta

« Atbilde #29 : 2016. gada 24. februāris, 19:26:00 »
ieteikums - pameegjini nobildeet velamo vaaku pierakstot vajadziigo diametru un ielikt ss, ka veelies ko taadu iegaadaaties, varbuut kaads arii nejausi piedaavaa ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...