Autors Tēma: Rimi akcijas Hi-Tec nūjas  (Lasīts 3122 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Rimi akcijas Hi-Tec nūjas
« : 2016. gada 14. februāris, 11:19:44 »
Nūjas? Man paziņa grib sakrāt un nopirkt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 26. februāris, 08:57:18 no Spārka »

Atslēdzies Luīze

Re: Rimi akcijas Hi-Tec nūjas
« Atbilde #1 : 2016. gada 14. februāris, 12:49:08 »
Beton, nūjas? Man paziņa grib sakrāt un nopirkt.

Nūjas kā nūjas, tādiem svētdienas staigātājiem derēs ļoti labi. It īpaši, ja nūju garumu var regulēt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2016. gada 16. februāris, 17:09:50 »
Beton, nūjas? Man paziņa grib sakrāt un nopirkt.

Pūka, tās ir kalnu trekinga nūjas. Principiāli atšķirīgas no nūjošanas nūjām, gan uzbūvē, gan funkcijā. Viņi ir uzrakstījuši nepareizi, tās nav nūjošanas nūjas. Saki lai nepērk, ja vajag nūjošanai. Nepanūjos normāli

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 17. februāris, 09:57:55 »
Beton, nepiekasies. Tiem, kas nūjo reizi mēnesī, derēs arī tās kalnu nūjas. Vajag tik gumijas uzgaļus nomainīt uz slīpajiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 17. februāris, 10:00:54 »
Ja pati iepērcies Rimi vari kasierēm apjautāties vai  nav kāda lieka uzlīme,tāpēc ,ka daudzi neņem uzlīmes .

Šitās ņem. Iepriekšējās pa zemi mētājās, varēja lasīt kā sēnes. Šitās daudzas kasieres vispār nedod, kamēr nepiedraudi ar Bez Tabu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 17. februāris, 17:48:51 »
Pūka, tās ir kalnu trekinga nūjas. Principiāli atšķirīgas no nūjošanas nūjām, gan uzbūvē, gan funkcijā. Viņi ir uzrakstījuši nepareizi, tās nav nūjošanas nūjas. Saki lai nepērk, ja vajag nūjošanai. Nepanūjos normāli
ar ko tieši un principiāli kalnu trekinga nūjas atšķiras no nūjošanas nūjām: var lūdzu līmenī dļa osobo tupih?

un kāpeč normāli nepanūjos 7dienas nūjotājs pa līdzenumu? Bet pa kāpām, piemēram?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2016. gada 17. februāris, 19:57:16 »
Dļa osobo u.c.
Trekinga nūjas izmanto balstam kalnos. Tām ir rokas siksniņa kā slēpju nūjai, lai roka ātri atbrīvotos kritiena brīdī.
Nūjošanas nūju izmanto atgrūdienam nevis balstam. Tām ir cita tipa siksniņa, kas nūju fiksē pie plaukstas un pēc atgrūdiena neļauj nūjai izšļukt no rokas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2016. gada 17. februāris, 20:00:21 »
Ja gribat steberēt kā pārvecojušās omes, pērciet Rimi un ejiet, bet ja gribat izskatīties kruti, pasērčojiet netu un dariet to sportiski.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2016. gada 17. februāris, 20:02:37 »
-Veselības uzlabošanas nolūkos, ieteiktu Jums nodarboties ar nūjošanu.
-Kurš ta mani tik vacu nūjos...

:)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2016. gada 17. februāris, 20:17:59 »
-Veselības uzlabošanas nolūkos, ieteiktu Jums nodarboties ar nūjošanu.
-Kurš ta mani tik vacu nūjos...

:)

šis jālasa latgaliski domājot :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2016. gada 18. februāris, 20:14:31 »
Hmmm. Man pašai ir ar šķībiem uzgaļiem, esmu izmēģinājusi uz asfalta līdzena tikai. Tā ka uz nūjas ir rakstīts Nordic Trainer , ceru, ka man ir īstās. Jā iemauktiņi rokām ir speciski L un R.  Nākošreiz aplūrēšu RIMI nūjas. Zinu, ka mana paziņa vairāk par 10 eiro neinvestēs, a es ceru uz kompāniju...
Nūjošanas video var redzēt, ka vienā brīdī roka vispār palaiž nūju gandrīz vaļā , tajā brīdī tie iemauktiņi ir svarīgi laikam.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2016. gada 18. februāris, 20:28:40 »

Te Nordic Walking vs Treking poles. What's the difference.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. februāris, 09:53:47 »
Hmmm. Man pašai ir ar šķībiem uzgaļiem, esmu izmēģinājusi uz asfalta līdzena tikai. Tā ka uz nūjas ir rakstīts Nordic Trainer , ceru, ka man ir īstās. Jā iemauktiņi rokām ir speciski L un R.  Nākošreiz aplūrēšu RIMI nūjas. Zinu, ka mana paziņa vairāk par 10 eiro neinvestēs, a es ceru uz kompāniju...
Nūjošanas video var redzēt, ka vienā brīdī roka vispār palaiž nūju gandrīz vaļā , tajā brīdī tie iemauktiņi ir svarīgi laikam.

Pirmkārt, ir svarīgs nūjas garums. Ļoti labi, ja to var regulēt. Slīpos uzgaļus var nopirkt atsevišķi, tā ka tā nav problēma. Stiprinājums pie plaukstas, manuprāt, nav izšķirošais faktors. Vasarā nūjojot es reizēm nemaz nemaucu rokas stiprinājumos iekšā, jo svīst.
Savas nūjas es pirku parastā lielveikalā, nu jau esmu nodeldējusi vismaz 3 pārus uzgaļu. Ja nav kompānijas, ar ko nūjot, dodu priekšroku skriešanai.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2016. gada 19. februāris, 13:27:52 »
Luīze, kur tu pirki uzgaļus? Ja tām RIMI nūjām uzautu slīpos  "zābaciņus" varbūt būtu puslīdz ok, neskatoties , ka rokas stiprinājums ne tāds?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2016. gada 19. februāris, 17:06:48 »
Ja nūjo atbilstoši somu oriģinālajai tehnikai, tieši plaukstas "cimdiņš" ir vissvarīgākais elrments, jo nūja tiek atlaista kad roka paiet garām gurnam. Ja nav fiksācija pie plaukstas, pilnvērtīgu atgrūdienu ar nūju nevar izdarīt un tad sanēk vecas tantiņas variants - steberē, nūjas stutējot priekšā saliektās rokās.
Bet labi, - ņe majo sobačje ģelo, kā gribiet tā dariet..