Autors Tēma: Rimi akcijas Hi-Tec nūjas  (Lasīts 3125 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Rimi akcijas Hi-Tec nūjas
« Atbilde #15 : 2016. gada 20. februāris, 10:27:03 »
Luīze, kur tu pirki uzgaļus? Ja tām RIMI nūjām uzautu slīpos  "zābaciņus" varbūt būtu puslīdz ok, neskatoties , ka rokas stiprinājums ne tāds?

Nūjām uzgaļus pirku Dominas Prismā, bet ne vienmēr tur viņi ir, jo diezgan ātri izpērk. Var skatīties arī jebkurā citā veikalā, kur šitos pričendāļus tirgo.
Bet vēl labāk pirkt nūjas, kurām uzreiz komplektā ir slīpie uzgaļi, tad arī roku stiprinājumi būs pareizie. Ja nevajag kaut kādas superduper krutās nūjas, tad kādos padsmit eiro var iekļauties. 

Kas atttiecas uz Betona teikto, staigāšanas nūjas tiešām pērk ļoti daudz tantiņu un tad steberē tā, kā Betons saka. Diez vai viņām ir aktuāla pareiza nūjošana, tā ka viņu variantā derēs arī kalnu nūjas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2016. gada 20. februāris, 11:52:11 »
Es tomēr pirktu nūjošanai paredzētās nūjas,
nevis censtos ko pielāgot tik tādēļ, ka bodē akcija.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #17 : 2016. gada 20. februāris, 23:20:01 »
Man laikam piemērotākas tieši trekinga nūjas, jo tās izmantoju tikai pārgājieniem, kur vēlams kāds atbalsts...
P.s. Paldies foruma saimniecei par jauko ikonu  :murmur: :murmur: :murmur: :go_go:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2016. gada 21. februāris, 11:33:12 »
Man laikam piemērotākas tieši trekinga nūjas, jo tās izmantoju tikai pārgājieniem, kur vēlams kāds atbalsts...

Parastās nūjas arī ir domātas atbalstam. :)
Manuprāt, tas viss ir viens liels mārketinga triks, lai cilvēki pirktu vēl un vēl. 

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2016. gada 21. februāris, 12:45:53 »
Parastās nūjas arī ir domātas atbalstam. :)
Manuprāt, tas viss ir viens liels mārketinga triks, lai cilvēki pirktu vēl un vēl. 

jā, jā, esmu redzējis omīti, kas iet ar diviem slotaskātiem :D :D :D - nepadevās marketingam :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2016. gada 21. februāris, 14:58:50 »
Nebrīnītos, ja tam omim nebūtu bijis par ko padoties mārketingam...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2016. gada 21. februāris, 21:47:59 »
Esmu savā rajonā pāris reizes esmu manījusi vecu, vecu,vecu onkulīti  (80 +?), kas nūjo ar garām padomju laika slēpju nūjām bez stiprinājumiem vispār. Nūjas daudz par garu, onkulītim mētelis mugurā , viņš kaut kā tipina, šļūc un kūņojas un klunkuro uz priekšu.
Jā, jā viss galīgi nepareizi, izskatās neveikli , bet kaut kas tik aizkustinošs ir tajā skatā, ka man uz asaru pavelk.
Nu jā, šis stāsts jau nav (vairs) par nūjām.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2016. gada 21. februāris, 23:53:11 »
Tu taču negribi, lai kāds apraudas Tevi ieraugot, Pūka :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2016. gada 26. februāris, 08:54:09 »
Rimi atzīst - nūjošanai nav piemērotas:
http://www.la.lv/skaties-kadas-nujas-perc/

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2016. gada 26. februāris, 09:41:42 »
Varēja pa tv pamācīt īsā reklāmā, kā puslīdz  pareizi iet ar nūjām -tik tiešām, apraudāties var, cik daudzi iet nepareizi. Bet nu -galvenais, ka izkustas

Atslēdzies dip

« Atbilde #25 : 2016. gada 12. marts, 22:48:22 »
Vai kāds ir iegādājies guļammaisu?