Autors Tēma: Interjers no nulles  (Lasīts 3518 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Interjers no nulles
« : 2016. gada 26. februāris, 10:31:52 »
Esmu salasījusies labus padomus, bet tik un tā ir bažas, ka būs "kā sanāks". Vai kādam ir izdevies mērķtiecīgi plānot procesu un nonākt līdz ideālam rezultātam? Ja jā, tad kā? Ja nē - kāpēc?

Atslēdzies Trix

Re: Interjers no nulles
« Atbilde #1 : 2016. gada 26. februāris, 11:05:04 »
Nules nav. Ir telpa ar durvīm, logiem, griestu augstumu, kas jau nosaka iespējamo interjeru. :D
Ideāla nav. Vai nu Tev patīk vai nepatīk. Tas, ka žurnālā kāds to ir nosaucis par ideālu interjeru, nenozīmē, ka tas būs piemērots Tev.

Nu, es mērķtiecīgi plānoju māju, līdz ar to interjeru. Tiesa, ērtības un apdzīvojamības, ne izskaistinājuma līmenī. Diez vai tas ir tas, kas Tev padomā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2016. gada 26. februāris, 11:12:14 »
Ierobežojošie faktori ir kvadratūra un griestu augstums. Sienas top nojauktas. Kopumā, Tev, protams, taisnība. Tomēr man padomā ir vispirms ērtības un tikai pēcāk smukumi. Piemēram - vai mani ļoti apgrūtinās, ja no guļamistabas uz virtuvi būs jāiziet cauri viesistabai? Sliktākais, ka man ir diezgan draņķīga telpiskuma izjūta un vizualizācijas programmas arī neko daudz nepalīdz.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 26. februāris, 11:32:47 »
viesistaba -t.i. dzīvojamā?
Mnuprāt nelielās telpās mierīgi var pieļaut caurstaigāšanu

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 26. februāris, 11:44:15 »
Jā, to viesu nebūs tik daudz un bieži, tā ka praktiski drīzāk "dzīvojamā".

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2016. gada 26. februāris, 12:03:40 »
Mans dēls šobrīd kapitāli remontē savu dzīvokli. Darbs viņa, idejas manas. Pagaidām viss vēl ir procesā. Pieslēgšos atkal, kad būs ticis līdz apdares materiālu izvēlei.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. februāris, 12:17:22 »
Bet vispār  -Rrrrrr interjeristes :angry:  -kas mierīgi pabīda logu 15 cm vai likvidē vienīgo konstrukciju, kas notur jumtu

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 26. februāris, 12:19:46 »
Par konstrukcijām atbildīgā ģimenes puse, cerams, nenolažos :) Logi būs citādāki un citur, neizbēgami, jo mainās telpu funkcijas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 26. februāris, 12:36:37 »
Nē, tik kardinālas izmaiņas es neierosinu. :) Nesošās sienas paliek, kur bija.  Logi arī vecie koka.

Virtuvi jau saprojektēju, jo elektrība un ūdensvads jāpievelk. Par brīvstāvošu mēbeļu iegādi domāsim pēc tam.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2016. gada 26. februāris, 13:02:26 »
interjera veidošana ir radošs process... nāks jauni materiālu piedāvājumi, jaunas idejas un fantāzijas, - tālab arī remonts ir bezgalīgs process. Vienalga, ko tu cilvēk izveido savā apkārtnē, mainās situācija un viesistaba var pēkšņi pārtapt par darba istabu mainīties vietām ar guļamistabu. Viss ir mainīgs - ģimenes sastāvs, dzīves un darba apstākļi. Galu galā tu vari ieiet veikalā un ieraudzīt tur stalažu vai klubkrēslu par kura esamību nekad neesi nojautusi, bet izrādās visu mūžu esi sapņojusi un vairs nezini, kā bez tādas dzīvot turpmāk. Lai nemocītos,  tu pērc to mēbeli un ved uz māju. Mājā stalaža atrod ideālu vietu, visi ir sajūsmā, bet izrādās, ka tagad saliekamais dīvāns ir zaudējis savu funkciju, tai nozīmē, ka vairs nav kur izvilkt. Tad tu bīdi uz papīra visas mēbeles... Ne velna, dīvānu nav kur likt! Atdod Sarkanam Krustam un sāc sapņot par kādu jaunu, elegantu un seksīgu tahtu... un tai pašā laikā paretam ieskrien tajos interjera sīkumu bodēs, jo tev kā ēst vajag kādu inčīgi- dekoratīvu piesitienu uz tās jaunās stalažas...  Tas process ir bezgalīgs bet arī aizraujošs

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 26. februāris, 13:53:11 »
Piemēram - vai mani ļoti apgrūtinās, ja no guļamistabas uz virtuvi būs jāiziet cauri viesistabai?

Ja nakts vidū mīli ko uzēst, un
būs jālavās garām uz visistabas dīvāna “nolūzušam“ viesim,
tad nenoliedzami, ka traucēs ļoti ...   ;)  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2016. gada 26. februāris, 14:21:17 »
Ja nopietni, tad kad bija dzivoklis tad viruves daļa nojaucot sienu bija
pieslēgta dzīvojamajai istabai, kuras galā pa labi un kreisi bija durvis
uz guļamistabu un bērnistabu.
Mums nekādu grūtību nebija aizslēpot līdz ledskapim.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2016. gada 26. februāris, 14:28:21 »
Man pašlaik iznāk tā, ka, telpas ekonomijas nolūkos tiek likvidēts "centrālais gaitenis" un telpas būs izstaigājamas "pa riņķi".

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2016. gada 26. februāris, 14:33:02 »
Atceros Reno stāstus, kā viņa lavījās pēc vīna gar vīramāti, sķiet. : D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2016. gada 26. februāris, 14:35:07 »
Vīramātes tur nebūs, iedzīvotāji divi :) Viesus var nostutēt potenciālajā viesu mājā, kas šobrīd ir labi saglabājies šķūnītis/klētiņa, aš ar logu.