Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 21618 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Sveicināti!
« Atbilde #180 : 2016. gada 04. marts, 16:40:32 »
Daddy, Rafikam nav bumbās ar vienu lietu - nevar pareizo sievieti atrast, papagaiļi vien apkārt. Tev ar šo lietu paveicies, nu būtu padalījies ar pieredzi, kā īsto atrast.

Viņam mana pieredze nederēs. Es to izvēli izdarīju 20 gados, kad cilvēks ir naivs ideālists, tic mīlestībai u.c. gaisīgām lietām... :D :D Rafikam šobrīd vajadzīga laulība aiz aprēķina! :) Sievai jābūt vai nu afigenna smukai vai (labāk) afigenna bagātai, jo smukums ir zūdoša vērtība :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #181 : 2016. gada 04. marts, 16:42:18 »
Viņam mana pieredze nederēs. Es to izvēli izdarīju 20 gados, kad cilvēks ir naivs ideālists, tic mīlestībai u.c. gaisīgām lietām... :D :D Rafikam šobrīd vajadzīga laulība aiz aprēķina! :) Sievai jābūt vai nu afigenna smukai vai (labāk) afigenna bagātai, jo smukums ir zūdoša vērtība :)
Es gribēju gudru, bet ja pieredzējis cilvēks saka, ka jāizvēlas starp smuku vai bagātu, tad man atkal ir problēma. :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #182 : 2016. gada 04. marts, 16:45:00 »
Rafik, ja bagāta, značit - gudra.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #183 : 2016. gada 04. marts, 16:46:54 »
Rafik, ja bagāta, značit - gudra.
Tas nav obligāti. Kardašjanai pietiek ar milzīgu dibenu, lai portālos viņas aktivitātes tiktu izziņotas lielākiem burtiem, kā viss valstī aktuālais un viņa par to saņemtu naudu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #184 : 2016. gada 04. marts, 16:47:31 »
Es gribēju gudru, bet ja pieredzējis cilvēks saka, ka jāizvēlas starp smuku vai bagātu, tad man atkal ir problēma. :D

UJJ! Gudrās ir vissliktākās! Jebkura sieviete defaultā ir 3x gudrāka par jebkuru vīrieti, tāpēc meklēt īpaši gudru ir uzreiz akmeni kaklā... :)
Bagāta jau nevar būt duma. Bagāta ir arī praktiska. 

Vienīgā skāde, ka pašam ar jābūt bagātam :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #185 : 2016. gada 04. marts, 16:50:22 »
Rafiks vispār pamanīja, ka viņam jau ir 2 krūzītes?

Var precēties, trauki ir!

RaFix

• Viesi
« Atbilde #186 : 2016. gada 04. marts, 16:51:26 »
UJJ! Gudrās ir vissliktākās! Jebkura sieviete defaultā ir 3x gudrāka par jebkuru vīrieti, tāpēc meklēt īpaši gudru ir uzreiz akmeni kaklā... :)
Bagāta jau nevar būt duma. Bagāta ir arī praktiska. 

Vienīgā skāde, ka pašam ar jābūt bagātam :)
Tātad man paliek tikai smukās, jo uzdienēties līdz amatam, kur ir izredzes kļūt bagātam, man diez vai kāds ļaus :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #187 : 2016. gada 04. marts, 16:51:48 »
Tas nav obligāti. Kardašjanai pietiek ar milzīgu dibenu, lai portālos viņas aktivitātes tiktu izziņotas lielākiem burtiem, kā viss valstī aktuālais un viņa par to saņemtu naudu.

uz kardašjanveidīgajām neskaties gan. Ideālai sievietei viss ir līdzsvarā - prāts, nauda, dibens, krūtis, blondums utt. :) tikko kaut kas ir būtiski pārsvarā, tā tā nav "ilgspēlējoša plate"

Par ideālajām sievietēm  :shampis:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #188 : 2016. gada 04. marts, 16:52:02 »
Jā, un, ja dumja nejauši tiek pie naudas, ātri vien nopļenderēs (lupatās un smiņķos). Gudra zinās, kā ar naudu rīkoties. Nenovērtē arī par zemu tādas Kardašjanas, tā tik no malas izskatās, ka atliek tikai dibenu parādīt. Bet tev līdz tādām netikt, tā kā piezemē nu skatu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #189 : 2016. gada 04. marts, 16:52:57 »
Tātad man paliek tikai smukās, jo uzdienēties līdz amatam, kur ir izredzes kļūt bagātam, man diez vai kāds ļaus :D

Tu tak negrasies no tās valsts iestādes pensijā aiziet?? jeb mēs blakus kabinetos sēžam? :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #190 : 2016. gada 04. marts, 16:53:20 »
Rafiks vispār pamanīja, ka viņam jau ir 2 krūzītes?

Var precēties, trauki ir!
Es pamanīju gan.  :) Arī vēl šo to jaunu, vienlaicīgi ar krūzīšu parādīšanos, piefiksēju.
Kur tad nu ar divām krūzēm precēties? Servīzi vajag sakrāt! Pie tam, es Spārkai apsolīju, ka sakrāšu visu servīzi, bet solījumus esmu pieradis turēt.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #191 : 2016. gada 04. marts, 16:55:31 »
Tu tak negrasies no tās valsts iestādes pensijā aiziet?? jeb mēs blakus kabinetos sēžam? :)
Vēl kādu brīdi ir plāns te aizķerties. Par tiem kabinetiem, nezinot, zem kādiem burtiem maskējas Tavs kabinets, man grūti spriest. :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #192 : 2016. gada 04. marts, 16:58:08 »
Jā, un, ja dumja nejauši tiek pie naudas, ātri vien nopļenderēs (lupatās un smiņķos). Gudra zinās, kā ar naudu rīkoties. Nenovērtē arī par zemu tādas Kardašjanas, tā tik no malas izskatās, ka atliek tikai dibenu parādīt. Bet tev līdz tādām netikt, tā kā piezemē nu skatu.
Kardašjanas es pieskaitu pie papagaiļiem un esmu spiests uz viņām skatīties, jo viņas ir priekšā visos portālos. Iemeslus, kāpēc atkal viņas bāž degunā, neesmu mēģinājis precizēt - neinteresē.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #193 : 2016. gada 04. marts, 17:02:07 »
Pie tam, es Spārkai apsolīju, ka sakrāšu visu servīzi, bet solījumus esmu pieradis turēt.
Pie šādas aktivitātes - bišk vairāk par pusgadu vajadzēs. Kā reiz uz Rudeni varēs kāzas rīkot ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #194 : 2016. gada 04. marts, 17:07:42 »
Pie šādas aktivitātes - bišk vairāk par pusgadu vajadzēs. Kā reiz uz Rudeni varēs kāzas rīkot ;)
Kāzām ar krūzēm vien par maz. Vēl sievas kandidāti vajag, bet tās man šobrīd nav.