Autors Tēma: acis  (Lasīts 2020 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

acis
« : 2016. gada 01. marts, 21:06:35 »
Tak zinu jau, ka dators pie vainas, bet diemžēl tas ir mans galvenais darba rīks. Nevaru bez tā strādāt.
Acu pilieni nelīdz. Acis ir nogurušas jau pēc pamošanās no rīta, sarkanas un sajūta ir tāda, kā lai pareizāk pasaka, nu tāda, ka "deg", deg acis i viss.
Varbūt ir kādi (netradicionāli) paņēmieni, kā tām palīdzēt?

Atslēdzies Camma

Re: acis
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. marts, 21:09:45 »
Spiedieniņu (asinīm) un cukuriņu pārbaudīji?
Visus sakost!

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. marts, 21:37:33 »
Pieņemu, ka pie acu dr. esi bijusi un viss kārtīgi pārbaudīts

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. marts, 21:38:18 »
man te vīruss sāka izpausties tieši sākot ar acīm... mazgāju 2x dienā ar kumelītēm... nav tā ka uzreiz pāriet, bet atvieglo gan

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. marts, 21:38:27 »
Moš tos pilienus pamainīt vajag. Es līdz šim ar Oculoheel izlīdzējos, bet pēdējā situācija bija traka un acis tik sakairinātas, ka kā pēdējo mēģinājumu pirms okulista meklēšanas nopirku Optive un uzlabojums jau pēc pirmās pilināšanas bija acimredzams.

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. marts, 21:49:26 »
Acu spiedienu arī der pārbaudīt.
Apkures sezonā, ja telpās sauss gaiss, vispār acis jūtās štruntīgi. 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2016. gada 02. marts, 00:12:53 »
Maaksliigaas asaras?

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 02. marts, 17:03:30 »
Nu paga:
1) vai viņas ir sarkanākas tieši no rīta vai vakarā pēc ilgas darbošanās, pieņemot, ka darbošanos beidz vakarā un pa nakti guli? Ja viņas sasarkst pa nakti, tad dators nav vainīgs! Toč vīruss vai fvz kas un es tādā gadījumā desotu pie ārsta.

2) ja sasarkst no darbošanās ar datoru naktī vairāk nekā ar to darbojoties dienā, tad apgaismojums (gan telpas, gan ekrāna) nav ok. Izvieto ergonomiskāk. Apgaismojumam jābūt tieši no augšas un nekādi sū** nedrīkst apspīdēt ekrānu. TAM vsp IR jābūt, ja kas!!!!
jo tumšaka telpa, jo tumšāks arī ekrāns un otrādi.... T.i. ne visiem datoriem tas saregulējas automātiski, tad ekrāna gaisūmam jāseko un jāpieregulē

3) nevar būt ka ekrānā burti par sīku vai (citas) brilles vajag?

un jā, šad tad uz vakaru arī es izskatos pēc kāmja, bet pagaidām iztieku ar dabiskajām asarām, mirkšķināšanu un periodisku paskatīšanos ne-ekrānā... jo ar tiem pilieniem aka mākslīgajām asarām esot kā ar nerkotikām, jo atradināties vairs nevar, jo vairāk lieto, jo vairāk vajagot. Nezinu urbānā leģenda vai patiesība.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. marts, 17:46:08 no pitons »

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #8 : 2016. gada 02. marts, 21:58:18 »
Tās acis, tās acis,
Es aizmirst nespēšu
Par zilajām acīm
Es mūžam domāšu!

p.s. es ļoti atvainojos.........

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2016. gada 03. marts, 03:17:40 »
tas atvainojos, bija vietā... :thumbsup: ,jo kādu strēķi apakalj par nobraukšanu no tēmās varējā tāāāā atrauties .. :fryingpan:
labi,ka tas pārdzīvots un izdzīvots  :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2016. gada 03. marts, 10:16:22 »
Medicīnisku problēmu nav - spiedieni visur normāli, cukuri tāpat. Oculoheel nešķiet, ka līdzētu.
Acis uz vakaru, jā, ir vairāk sagurušas. Tagad, kad rakstu, ir rīts - nu ir tā pati "degšanas" sajūta un vēl i asaras izspiežas.
Grauzt negrauž, jāberzē nav.
Varbūt jaunu acu tušu vajag, varbūt vispār jāpastaigā bez jebkādas kosmētikas.
Mēģināšu "peldināt" acis kumelītēs.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2016. gada 03. marts, 10:17:58 »
Pavēroju ekrāna spilgtumu - iespējams patiešām pārāk spilgts. Paldies par idejisku ievirzi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2016. gada 03. marts, 10:38:36 »
Ja asara izspiežas, tad “sausā“ acs tomēr, cenšas papildināt mitrumu.